B.T.: Brøndby er i dialog med Helsingborg om Gammelby-salg

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 30. juli 2022

Tilbage i 2018 købte Brøndby IF Jens Martin Gammelby fri af Silkeborg IF. Han blev købt som en profil, men sådan er det ikke gået for højrebacken, der har måtte se sig overhalet af stort set alle sine konkurrenter i Brøndby-tiden.

Frem til nytår er Gammelby udlejet til polske Miedz Legnica, hvor han får fint med spilletid, men Brøndby IF har muligheden for at kalde Gammelby tilbage til klubben, og det håber den svenske klub Helsingborg nu på, at de kan lukrere på.

Den svenske traditionsklub ligger pt. tredjesidst i Allsvenskan, og de har altså udset sig Jens Martin Gammelby som en af nøglerne til at klatre op i tabellen. Det skriver B.T., som samtidig fortæller, at svenskerne har indledt en dialog med Brøndby IF om en aftale, der sender Gammelby over Øresund på en permanent aftale. Der skulle dog ikke være faldet et konkret bud endnu.

Jens Martin Gammelby har et år tilbage af sin kontrakt med Brøndby IF.
Deltag i diskussionen
 • Hvis dette bliver vinduet hvor vi kommer af med både Erceg, Pavlovic og JMG, så er det vel nærmest en succes i sigsel
  6 enige
   
  • @Faxes største fan Enig! Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke fik det ud af han som vi håbede, men så er vi I det mindste videre og kan fokusere på det nye!
   1 enig

 • Joblar
 • Joblar   30. juli 2022   

 • Forstår at Gammelby vel har gjort det helt ok i Polen, senest med en assist, mon der var en chance for at han fik en permanent kontrakt i Polen, hvis nu Brøndby overvejer at kalde ham hjem.

 • Håber JMG kommer videre - stadig et af de køb jeg simpelthen ikke kan forstå vi ikke kunne få forløst.
  2 enige · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER