Fodbold live resultater
Carsten V Jensen

Skrevet af Mester, 1. maj 2022

Jeg er en af dem, som længe har været kritisk overfor CV´s indkøb, er det ensbetydende med at jeg ikke kan se fordele I at have ham som sportschef.

Nej, derfor synes jeg også vi kritikere skal tage hele pakken med, vi kan glemme lidt i farten når de spillere der købt til at levere varen, ikke levere.

Ud over en økonomi der blomster, som ikke kun er CVs skyld, så er han en af dem der har været med til at bidrage positivt til økonomien, som vi havde brug for.

Men der hvor jeg ser den største fordel i at have en mand som CV i klubben, er hans måde at håndtere medierne på, samt hans kommunikation til pressen, der ser jeg ingen andre sportchefer som er lige så god til at håndtere dette, og der skinner hans rutine igennem.

I Brøndby som i mange år har været igennem mange kedelige perioder, har vi brug for en mand, som ikke ryster på hånden når det går skidt, der mener jeg CV er den bedste til at  håndtere pressen og mediernes pres, jeg kan ikke se nogen andre sportschefer gøre det bedre, Niels Frederiksen formår det samme og er super sympatisk at høre på, vi har brug for en sportschef, som ikke ryster på hånden når det går skidt, og en der kan håndtere presset udefra, det er jeg sikker på CV kan og derfor tager presset af fra andre steder i klubben.

Så NEJ hverken CV og SLET IKKE NF skal fyres, de skal bakkes op i min verden, CV fortjener at vise til sommer med flere penge på bogen, at han kan ramme bedre i sine indkøb, end han har gjort indtil nu, for der har hans slet ikke været leveret varen og krtikken af ham er berettiget, CVs salg af Jobbe og Uhre synes jeg var gode salg, og som gav mening, fordi begge ville videre og begge havde tjent deres værnepligt til kryds og bolle i vores klub. 

Nu står Jobbe måske til at blive solgt til et andet land til sommer, sker det kommer det ikke tror jeg ikke vi taler under 200 millioner, og der har CV skaffet os en god videresalgs % til BIF, som er hans fortjeneste. 

Så lad os nu bakke op om dem begge, selvom vi synes træneren laver forkerte valg, og CV ikke har købt nok kvalitet ind. Så har vi alle brug for at se de andre ting de har positivt også bidraget med, som et Dansk mesterskab, største spiller salg siden Agger, og en økonomi der er bedre.

Der skal være plads til kritik og ros, jeg kritisere jo selv CV, men vi bør også kigge på de positive CV har bidraget til vores klub, når vi også kommer med for mig en berettiget kritik af hans indkøb hidtil.

Vi er alle frusteret og glæder os til denne sæson er overstået, men jeg tror og håber af mit hjerte at vi kommer tilbage i en stærkere udgave, indtil da vil jeg bakke 110 % CV og NF samt de spillere der kæmper r.... ud af bukserne for vores klub og logo. Vi er ikke som FCK fans der piber af vores spillere, vi står med dem i svære tider og bakker dem op, det bør vi også gøre med CV, NF og ledensen så længe de kæmper og vil gøre alt for at vende vores dårlige spil og få mere kvalitet ind på holdet, for det mangler der det kan alle se både kritikere og ikke kritkere 

Lorte resultat igen, jeg hader mandage for tiden, særligt når man skal møde sine kollegarer der, som ikke har forstand på fodbold og ikke holder med Danmarks bedste klub og fans. 
Deltag i diskussionen
 • Jeg går ikke med nedbøjet hoved mandag, for jeg er monster stolt over at være fan af Brøndby, ikke pga det spil vi levere, men historien og fans samt det vi normalt står for.
  5 enige · 2 god kommentar

 • Meget enig i dit indlæg, for at koge det hele ned kan man sige at CV er en fremragende sælger, problemet er så at han desværre ikke er lige så skarp til indkøb.. Ihvertfald ikke indtil videre.
  6 enige · 3 god kommentar
   
  • @Bammer Tak for det, og ja vi er helt enige. Jeg synes med flere penge på kontoen, og de positive ting vi kritikere også bør se CV kommer med.

   CV fortjener sommervinduet, men han skal levere og sker det ikke, så synes jeg godt at vi kan kigge på, om CV er denne rette til jobbet

   Men jeg ved CV brænder for vores klub, og han bidrager med andre gode ting, derfor vælger jeg selvom jeg er kritisk overfor hans manglende kvalitet indkøb, at bakke manden 110 % op. Omkring NF og selvom jeg synes han er for langsom til at skifte ud, og han virker lidt opgivende, så er jeg 110 % bag ham også.

   Begge vil vores klub, og begge skal ikke fyres, men de skal begge steppe op til næste sæson, så skal vi begynde at kigge på at give de MC mere spilletid, jeg ser ikke det som muligt, at vi kan komme i Europa mere, med det slut program vi har.
   4 enige · 3 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer

 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    1. maj 2022   

 • Enig.
  Den rolige hånd og kursen skal holdes.
  Der er kun 4 point op til 3 pladsen, og der er stadigvæk en sandsynlighed statistisk, for, at det kan nås. Med et godt resultat mod FCK, kan det give den nødvendige tro og booste holdet i de sidste 3 kampe.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @MicFys vi har svære kampe men er der mulighed skal vi gå efter den.
   har dog svært ved at se det
   
  • @MicFys altså 3-4 pladsen har ikke spillet endnu, så der er minimum 5 point, og risiko for 6-7 point op. Så selv med 4 sejre i de sidste kampe når vi det næppe. Og vi har lige tabt 7 i træk, så jeg ser os ikke lige vinde 4.

 • Det bliver meget sort/hvidt, specielt i CV debatten.
  Man kan ikke stille spørgsmålstegn ved nogle af hans tvivlsomme indkøb, og stadigvæk bakke op om ham og klubben ifølge mange herinde.
  Jeg synes dit indlæg afspejler fint at man netop kan forholde sig kritisk og stadig bakke op. Tak for det!

  Der hvor jeg synes at debatten helt løber af sporet er på yderpunkterne. De som forsvarer CV for alt, og sådan helt naivt mener at alt hvad han gør er genialt, og på den anden side, de som slet ikke anerkender ham for det han har gjort godt..
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Welkro tak :) er enig i din tekst.
   2 enige · 1 god kommentar

---

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    1. maj 2022   

 • Jeg er meget enig. Giv CV, NF og holdet opbakning, det skal nok blive bedre, selvom det er surt i øjeblikket. Og vi er stadig regerende Danmarksmester lidt endnu.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Har mange godt ting at sige om CV og NF, og jeg tror på, at de to sammen kan lave gode resultater for BIF igen. I dag var dog ikke et stolt øjeblik for CV i medierne, med hans svar ift. om salget af Uhre havde haft en betydning: “Nej, det har det jo så ikke” (frit fra hukommelsen)… Salget sf Uhre er utvivlsomt en af brikkerne ift. vores nuværende situation. Men vores nuværende situation kan sagtens ende med at være brikker til en fremtidig god periode - spillerne lærer en masse og får et sammenhold. Unge spillere får vigtig spilletid og med et forhåbentlig godt transfervindue, får de unge nogle (flere) rutinerede spillere at læne sig op ad. Jeg tror på, at vi om et år står et bedre sted en dag - og tro kan flytte dværge, så… ;-)
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @Anton Dværg Hvordan Bammer kan skrive at CV ER EN GOD KOMMUNIKATOR må være før det interview han laver på live tv i dag. Han laver grin med Uhre og mener ikke vi mangler ham, fordi han endnu ikke har scoret i USA. Det er noget af det mest nedladende og vanvittige jeg nogensinde har hørt en sportschef sige om en af sine gamle spillere og fortæller desværre meget om hvordan CV er som person. Er det sådan en mand vi har lyst til der skal vises uadtil som en forgangsmand for vores klub. Føj siger jeg bare, og er mega skuffet over at nogle fans syntes han gør et godt med det citat
   1 enig

  Se 6 flere kommentarer

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    1. maj 2022   

 • Mester/Biftiljegdør/Mik/Champ/Frihedforevigt etc. etc. etc. etc.
  -du må være den mest desperate mand i internettets historie...!!
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @19Magic64 hvor er det dit indlæg, har noget med mit indhold eller emne at gøre? Tak for din interesse i min person :)

   Tænker du er en person med et lavt selvværd, det virker på mig som en der går mere op i at jagte brugere herinde, fremfor at snakke om fodbold.

   Utroligt at du gider spilde din tid og energi herinde på det, du kunne skrive om fodbold som vi andre gør, i stedet for dit evige personfnidder med brugere herinde som du ikke bryder dig om. Det overlever jeg nok, men synes det er synd for dig at bruge så meget energi på det, men tænker du ikke har noget bedre at gå op i, end at bruge din energi på din evige negativitet

   Man undre sig MEGET over hvordan 3 point kan banned brugere, som skriver i god tone, mens et glimrende eks. som dig jagter folk fremfor at skrive om fodbold.

   Faktisk kommer jeg i tvivl om du interessere dig for Brøndby, for når jeg læser flere andre af dine indlæg, så handler det lige så meget om personfnidder.
   1 enig · 2 god kommentar

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    1. maj 2022   

 • Jeg er for så vidt enig, men hvis ikke et forløb som dette forår skal give anledning til kritik er vi så egentlig tilhængere/ fans af klubben ?
  Men det nytter heller ikke at “ bortvise “ den sportslige ledelse her og nu, bla også fordi der ikke pt er relevante alternativer.
  dog synes jeg at trænerteamet trænger til supplement og der synes jeg direktøren må komme med udmeldinger.
  NFs eksperimenter her i foråret, burde han selv have samlet op på og konstateret at de ikke var brugbare pt , med det der er til rådighed af rutine , et par sejre og/ eller tilfredsstillende indsatser vil have gjort godt, er det ikke også det NF forsøger når han efter den sløveste omgang bold i dag , taler om positive sekvenser i spillet.
  Men reelt er det altså spillerne der skal støttes, de sportslige ansvarlige er netop ansvarlige i fællesskab og det kan konstateres ved de manglende resultater og forbedringer.
  Da vi nu ikke bliver mestre i år, så ville det være rart om vi , der er fans og tilhængere og kigger på og læser om kunne få indtryk af andet end bare forsvar , fra de ledende, men noget positivt der erbegrundet , ikke bare i overskrifter, feks vil Niels forfægte et 433 system, hvad kræver det og hvad vil direktøren skaffe i sommer vinduet, jeg forventer ikke detaljerede planer, men noget vi kan bruge til at måle , pt har vi måtte bruge manglende økonomi som parameter og det har jo lukket lukke munden på de fleste af os , hvad kan vi bruge efter sommer pausen ?
  Til sidst ønsker jeg at hele den sportslige ledelse tager hånd om moralen i truppen, 3 point på søndag vil jo næsten redde året :)
  1 enig
   
  • @preben meget enig og ledelsen har bestemt et stort ansvar her.

   Men i dag var ikke godt nok på mange fronter og man virkede modløse.

   Desværre virker det lidt som om troen ikke er på det mere.

   Få enkelte som Kvistgaarden, Hermansen viser de brænder for det.

   Rado var i mine øjne pinlig i dag.

   Kevin har fået meget kritik herinde han fortjener også ros for gøre det godt

   Vores kanter virker helt lukket ned og alt spil lukkes om midten
   2 enige

---

 • Det er ret åbenlyst at CV er en presset mand lige pt. Det interview han laver i går til Discovery + må jeg bare sige er under alt kritik, for hvordan en fodbolddirektør i Brøndby skal og bør agere. Sig mig engang hvorfor står manden og nedgøre Michael Uhre, med reference til at han ikke har scoret siden han forlod Brøndby - HVORFOR ?? - Uhre scorede så i går, for mig skringer det til himlen, og er fuldtsændig ude i hampen. Nummer to, argumentet omkring gennemsnitalder - HALLO - det er Brøndby det her, CV du er ikke ansat i FCN længere, det argument holder overhoved ikke, i Brøndby SKAL man vinde om søndagen i FCN skal man stille det yngste hold om søndagen.

  Med en årsløn på 6 mio kr. mener jeg godt kan tage en diskussion omkring value for money når det kommer til CV, desuden har han hentet en langt række spillere der bliver svære at komme af med, eller som vi nok kommer til at tage et tab på f.eks. Pavlo, Tshiembe, Rado, Greve, Björk osv osv.

  Største skuffelse for sæson 2021/22: CV
   
  • @Joblar Joblar jeg er ikke CV fan, mimor har nævnt det samme med igår som jeg desværre ikke har set.

   Men er det sagt uden ironi, eller med et glimt i øjet som mimor skriver det ikke er, så er jeg helt enig med jer begge to. At det ikke i orden, ville ligne CV dårligt og mange ved jeg er stor kritiker af indkøb og Frendrup salget. Men tror I ikke det er sagt med lidt humor? i øvrigt scorede Uhre igår.

   Omkring CVs løn så får han ikke 6 milloner som du nævner, men 4,3 millioner i års løn, som jeg har læst det, heraf er de 1.5 millioner i bonus.

   Tror CV med sin bonus er den bedst betalte sportschef i Danmark i hvert fald top 2 herhjemme. Synes kritikken er berettiget med spillerindkøb, men synes også vi bør anerkende de nævnte positive ting han har tilføjet klubben. Jeg har aldrig oplevet CV udlevere andre, min respekt for ham har netop været at han har stået til måls for kritik uden at bruge andre, så det gør mig trist at høre han skulle talt ned om Uhre men jeg tror det er sagt i sjov

  Se 4 flere kommentarer

 • Barca
 • Barca   2. maj 2022   

 • Jeg forstår ikke vores indkøbspolitik! Vil CV og NF den samme vej?? Og hvorfor dælen bruges omk. 2 mill euro på angribere som Bjørk og Divkovic, når vi har en Kvistgaarden som er bedre? Køb dog færre, men dyrere (= bedre) spillere.... Nu hænger vi på 3 serbiske angribere (Pavlovic, Erceg og Divkovic).....Divkovic skal selvf. have mere tid før han skal smides for løverne.......vores budget er størrer end både Aab og Randers´s....så vi burde vel have mere kvalitet i truppen eller?
  1 enig
   
  • @Barca helt enig vi bør købe færre spiller men på en højere hylde, hvis vi har 15-18 spillere der alle kan kæmpe om start 11, og så fylde på fra MC ville det for mig være bedre end alt det middelmådighed vi ser.

   Håber godt nok CV får ryddet op i det morads han selv har skabt til sommer, han får travlt spørger du mig.
   
  • @Barca helt enig i færre mellemkøb.

   Køb få men højere hylde og største talenter som er muligt.
   
  • @Barca ,

   Divko og Erceg er kroater.
   Og her efter et års tid ligner Divko den dårligste angriber der har startet for BIF. Så løverne er ret tæt på.

   Men ellers har du ret. Hvordan fanden kan man finde på at smide millioner efter Björck når man har Kvistgaarden rendende?

   Jeg, og jeg var bestemt ikke den eneste, kunne se at Kvistgaarden lignede en der havde det der skulle til. Hvorfor kunne dem der arbejdede med ham hver da så ikke?

  Se 1 flere kommentarer

 • Det ville klæde CV at tage det ansvar på sig som han får løn for i Brøndby, i stedet for at stå for åben kamera og tale nedsættende om Uhre, som i den grad har leveret for Brøndby, noget CV i den grad ikke har gjort endnu, jeg har personligt tabt meget for ham med den udtalelse fra i går…..
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Joblar
   Hvor var det henne?

  Se 1 flere kommentarer

 • Men tør man lade CV styre slagets gang gennem endnu er vindue?

  1 gang er ingen gang. 2 er en tilfældighed. 3 er et mønster.

  Så der er indtil videre en tilfældighed. Men hvis det viser sig at være et mønster, kommer BIF til at flirte med nedrykning. Lav en lige linie på en performance graf for det sidste års tid. Hvis du forlænger den med er år, ender den i 1. division.

---

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER