Conference League

Skrevet af Philip, 6. maj 2021

Dejlig udmelding fra Rommedahl der siger, at turneringen sikre minimum 30-45 millioner i stedet for de 20, der tidligere har været fremme. 

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/dansk-jackpot-sikret-mindst-30-mio.-kr./8558047
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6. maj 2021   

 • Den udmelding ændre godt nok markant på, hvor attraktiv Conference League er. 30-45 millioner plus det ekstra ville virkelig styrke Brøndbys økonomi. Med en 2. plads ser mulighederne for Conference League ret gode ud og det skal naturligvis jagtes.
  5 enige · 5 god kommentar
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     6. maj 2021   

  • @Philip Nej, med en andenplads er man med i sidste runde før play off til CL (så vidt jeg husker er det tredje kvalifikationsrunde) hvilket betyder at man ved at bliver slået ud hér slet ikke kommer i noget gruppespil overhovedet. Modsat er man sikker på at komme i Conference League og har mulighed for at komme i Europa League med en tredjeplads. Der var en Brøndby Lyd som belyste netop dette scenarie. De har også sidenhen spurgt NF om han kunne finde på at smide andenpladsen for at være sikker på at komme i europæisk gruppespil. Det svarede han nej til.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     6. maj 2021   

  • @Philip Kan ikke redigere men. Det er derfor jeg synes vi skal begynde at forberede os til næste sæson da vi kun behøver 2 point eller et enkelt i Aarhus for at have sikret bronze hvilket jo som bekendt er mindste målsætning. Derfor skal Mads Hermansen på mål nu hvis klubben mener han skal være førstemålmand fra næste sæson. Det giver ikke mening ikke at godkende denne sæson nu og kigge fremad med tanke på hvem vi vil satse på i fremtiden og lade dem komme til fadet. Selvfølgelig ikke alle på en gang sådan vil blive til august hvis ikke vi begynder at bruge dem. Det er voldsomt ærgerligt og et potentielt stort problem i næste sæson der ikke er blevet brugt mere bredt i truppen hvis der skal sendes så mange videre som man kan se foreslået hér på 3point. Jobbe skal blive opereret NU så han kan være klar til næste sæson. Biiip U21 landskampen mod Tyskland. Der venter langt mere interessante kampe for Brøndby i Europa til efteråret hvor han kan vise sig frem I rigtig fodbold i stedet for ungdomsfodbold. Der er heller ingen grund til at have så travlt med at komme ud. Så hellere tage en sæson mere på et endnu stærkere, forhåbentlig og sandsynligvis, BIF mandskab med Blas tilbage i fuld vigør. Med Corona og dermed slunkne klubkasser er det måske en rigtig rigtig god idé at vente et år til der er kommet penge på klubbernes respektive konti så de også sidder lidt mere løst.
   1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Solz
 • Solz   6. maj 2021   

 • Hvor er det fantastisk. Conference League kan vise sig som et turningpoint for os. Det kan give helt nye muligheder fremadrettet, så det kan ikke overvurderes hvor vigtigt det ville være med et gruppespil. Ikke kun pga de penge man er sikret, men i endnu højere grad på grund af større spillersalg og ikke mindst fremtidige seedninger, der ville gøre det mere overkommeligt, at tjene penge på gruppespil igen og igen. Det er så vigtigt.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6. maj 2021   

  • @Solz præcis og det er også en turnering som danske hold kan vinde hvis måne og stjerner står rigtigt. Det kunne være så vildt at vinde en europæisk turnering. Jeg kommer til at følge CL mere end CHL og EL samt legetøjsligaerne rundt omkring.
   4 enige · 4 god kommentar

 • Kaj
 • Kaj   6. maj 2021   

 • Korrektion mht 3. pladsen. Den giver adgang til 3. kvalrunde i Conference Leauge. Der har i nogle medier stået, at det var 2. kvalrunde, men det er altså 3. kvalrunde. Tjek dette:
  https://kassiesa.net/uefa/AccessList2021.html<br />
  4 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     7. maj 2021   

  • @Kaj dejligt at få det rettet Kaj, tak :) men det er stadig en ekstra kvalrunde og kun et skud i bøssen. Kontra 3 skud hvis man bliver nr 2.
   3 enige · 3 god kommentar

 • Lasse P
 • Lasse P
  Betalende bruger
    7. maj 2021   

 • Jeg har fra starten været spændt/glad for den nye Conference League, omend den kommer på en trist baggrund, hvor man har ødelagt Champions League med den nuværende form for Selected few League. Et format hvor de store lande/klubber skal have mere og mere og vi andre må nøjes med resterne. Det er jo så til dels vores egen skyld, fordi at mange fodboldfans i mindre lande bruger mere tid på at støtte andres landes store klubber, end på at holde med deres eget lands klubber. Så fik jeg også lige raset ud over det...;-)

  Tilbage på sporet, så er Conference League efter min vurdering en super god turnering for klubber som Brøndby. Vi har en reel chance for at komme ud og bide skeer med andre klubber som er på niveau med os, eller ét til to niveauer over os. Det vil sige at vi har chancen for noget mere end 3 kampe og i bad. Vi vil rent sportsligt også have noget at byde ind med, og det vil give vores spillere noget super god erfaring. Samtidig er der (set med vores øjne) en ret stor økonomisk gevinst ved det. Det vil helt klart også være med til at tiltrække nogle spændende spillere (de kan ikke alle sammen spille i Selected few Leauge).
  Ved at man har forkortet Euro League har man samtidig gjort Conference League mere attraktiv.

  Conference League for Brøndby = win-win-win (hvis CL og Euro League glipper)
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Lasse P Så enig, har aldrig forstået hvorfor den turnering skulle nedgøres så vildt.

   Det er samme princip som øvrige EC turneringer og jeg håber med tiden vi kunne få en årlig EL deltager og 1-2 Conference L. deltagere hvert år i DK.

   Det ville højne superligaen helt vildt med de ekstra midler der kommer ind, plus spillerne rykker op i hierarkiet og kan sælges til endnu bedre penge.

   30-45 mill er jo en grotesk sum penge når man kan se hvad det flytter, specielt siden danske klubber er begyndt at opføre sig økonomisk ansvarsfulde de sidste 2-3 år, lige på nær de 2 FC klubber, men lidt held har gjort de ikke har slået bunden ud.

   Budgetter på steroider tror jeg ikke vi vil se længere i DK om 5 år. FCM mangler lige at få en over næsen med den strategi før den endelig lægges i graven.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer


KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021