Fodbold live resultater
CV: Brøndby må gerne spille som Atletico Madrid

Skrevet af 3point.dk, 21. juni 2020

Carsten V. Jensen er fodbolddirektør i Brøndby IF, og han ser gerne, at de blå/gule skal være i stand til at kontrollere kampe som Atletico Madrid. Både i forhold til det defensive og offensive aspekt.

Hør ham forklare det i denne video:

 

 
Deltag i diskussionen
 • Det ikke helt den rigtige video i viser.

 • Betalende bruger
    21. juni 2020   

 • Så er den debat vidst også snart lukket for. - De har endda tidligere på sæsonen nævnt at de går lidt væk fra strategien, og starter med fokus på det definsive, da det, som alle ved, sejlede fuldstændigt. - Herefter ville de så småt få presspil og angrebskombinationer arbejdet ind. punkt 1 er klaret, og presspillet kommer ligeså stille, da det ikke skal være ligeså hovedløst som under AZ, kombinationer har vi set forbedringer på, under de sidste par kampe. . --- Forstår ikke der har været så mange spørgsmålstegn om det. CV må være træt af at komme i studiet til de samme spørgsmål igen og igen..
   
  • @Gulmann Jeg kan huske Ebbe Sand sagde det nogle gange, men fra CV er det første gang jeg hørernså klart, hvilken retning vi skal i. Til gengæld er CV blevet spurgt om den udmeldte 3.plads og salgene vinters så mange gange, at jeg godt forstår hvis han er kørt træt i det. Jeg ved ikke hvorfor folk synes det er så spændende. Men der er åbenbart seere i det, eller også ved journalisterne bare så lidt om fodbold, at de ikke kan finde på andet at spørge om.
   1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   21. juni 2020   

 • Sæt bare i gang CV, det kræver en stor udskiftning af spillere. Men spillere som Frendrup, Jobbe og måske også Bruus ville passe fint til den måde, at spille på.

 • Så fik vi i hvert fald en klar udmelding fra CV. Jeg kan for såvidt godt være med på retningen, men så skal vi også holde os til det de næste mange år frem. Det sætter også en tyk streg under hvorfor vi nu ser et mere defensivt udtryk - jeg tror det er CV og ledelsen der har sat den kurs. Derfor er der ikke NF, vi skal skyde efter, når vi igen får en kamp med et for defensivt udtryk. NF gør formentlig bare hvad han får besked på. Jeg har selv kritiseret NF for at vi har set for lidt presspil, men jeg tror simpelthen ikke han har ansvar for det, i hvert fald ikke i den seneste periode. Jeg kan godt blive lidt bekymret for om vi bliver for defensive. Brøndby skal ikke være kendt som PSE ver 2 med udtalt resultatorienteret defensiv fodbold, men jeg kan sagtens være med på at vi har spillet alt for satset i de tidligere par år.
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     22. juni 2020   

  • @Christian Brøndbyman - Jeg kan godt forstå din bekymring for, om vi bliver for defensive. For vi har godt nok stået lavt de sidste 3 kampe. Men jeg er personligt ret tryg ved det der sker. Specielt mod FCK syntes jeg vi viste, hvilket pres vi kan lægge. Det skal selvfølgelig blive endnu bedre og endnu tungere på modtanderen. Men vi skal ikke helt tilbage til det vi havde under AZ det var for ultimativt. Jeg synes det er vigtigt, at vi har muligheden for at lukke en kamp ned og køre den deffentsivt hjem hvis vi er foran med 10-15min igen. Men vi er også helt enige i, at vi ikke skal gøre som FCK (specielt i Europa), hvor de lukke helt af i 80min og udnytter trætheden til sidst, for at stikke kniven ind. Jeg ser helst, at vi presser fra først minut. Dén del må de gerne tage med fra AZ. Alle hold var bange for os og vores første 10-15min.. Det var fedt at se alle mand ud over stepperne.
   1 enig
   
  • @Jensen Helt enig med dig. Det er en svær balancegang mellem pres og kontrol, men det er lige netop vi skal finde vores unikke stil. Det synes jeg også CV var inde på i interviewet. Vi skal også huske tilbage på hvordan vi har fået resultater i Europa tidligere, f.eks. mod Liverpool og Bayern osv. Det var ikke helbanepres hele tiden.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Jensen Hov, jeg ville redigere i mit eget indlæg, men pludselig kunne jeg redigere i Jensens. Det er vist ikke helt meningen.

 • Snerlen
 • Snerlen
  Betalende bruger
    22. juni 2020   

 • Så er det da klart. Brøndby skal være de nye nordmænd med fokus på parkering af bus. Meget kan man sige om Atletico, men det er ikke deres offensiv de er kendt for. Det giver mening med hvorfor han stiller så defensivt op. Jeg tror ikke jeg forstår hvorfor han prøver at argumentere for at Atletico prøver at kontrollerer kampe, når det på ingen måde er det de er kendt for. Betondefensiv, er åbenbart vejen frem. Offensiv fodbodl er nu kun minder.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER