CV håber på træner-afklaring inden første Superligakamp

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 15 dage siden

Mange Brøndby-fans sidder formentlig og venter på en afklaring omkring cheftrænerposten i klubben.

Det har længe været en kilde til debat om Niels Frederiksens kontrakt skulle forlænges - en debat, vi også har berørt her på 3point.dk.

Men nu ser det ud til at være afgørelsens time. Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har i hvert fald, i et interview med EkstraBladet, sagt at han håber på en snarlig afklaring af trænerteamets situation.

- I den forbindelse håber vi på, at afgørelsen sker, inden forårssæsonen begynder i starten af februar, siger CV i interviewet.

Han fortæller også, at han synes, at Brøndby IF råder over et stærkt sammensat trænerteam, hvorfor man måske kan konkludere, at assistenttræner Jesper Sørensens situation også afklares snart. Hans kontrakt udløber ligeledes efter sæsonen.

Den sidste mand i trænerteamet, Martin Retov, har ifølge avisen en længerevarende aftale med klubben.
Deltag i diskussionen
 • #ForlængNF
  3 enige

 • Bose
 • Bose   15 dage siden   

 • Jeg må ærligt sige at jeg holder med CV lige meget hvad. Selvom den her nok kan blive en af hans fejl, hvis der ikke bliver forlænget. Spørgsmålet der er ret irreterende er mest at vi ikke kender modkandidaterne?
  1 enig

 • Hvad kan ændre afgørelsen på 3 uger udover tilgængelighed af en anden træner? CV siger at han håber på en afgørelse inden sæsonstart. Men altså, han kan jo træffe afgørelsen når han vil, medmindre der er knaster i forhandlingen med NF eller en anden træner.

  Jeg tror ikke han bliver forlænget.
   
  • @Klipklapperen
   Det er også en måde at sætte en deadline, hvis vi nu leger med tanken om at NF spiller højt spil i håb om at få en bedre kontrakt, så sætter man her ham under press ved at sige at man har en dato, er der ikke en kontrakt der så gør man ud og signer en af erstatningerne.

   Og jeg tror heller ikke han bliver forlænget.
   2 enige

  Se 4 flere kommentarer

 • Jeg tror, at man ender med en forlængelse. Har læst et sted, at NF ønsker 3 år mere, men at CV kun ønsker en forlængelse på 2 år. Samtidig tror jeg også, at hele trænerteamet ses som en samlet pakke. Måske det er stridspunktet pt.?
  2 enige

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    15 dage siden   

 • Bliver forlænget med 2 år helt sikkert forlænges, det skriger til himlen, tror også Mike kommer og Jung bliver overraskende forlænget.

  Ved det er mange ting og alt skal gå op, men mener det er muligt med alle 3 også Jung fordi det ikke er så nemt for ham at finde en klub der har BIFs position samt den værdi han giver holdet.

  Mike J hele tiden sagt jeg tror kommer hjem, men intet er sikkert, men tror det vil ske.
  NF er jeg helt sikker på forlænges om det er 1-2 år, nok fordi NF som jeg tidligere nævnt vil sikre sig længere periode og løn som nok er god, da det ikke var CV og han skal gå ned i løn.

  NF er bankmand, så er sikker på de allerede nu forhandler, men handler om partnere skal mødes, sagde det tidligere røg Retov til Horsens, så tror jeg det var signalet om NF ikke fik sin forlænget, men da denne blev forhindret var jeg sikker før, var jeg endnu mere sikker nu

 • NF vil have 3 år, CV vil kun give 1 år, så det ender med 2 år! :)
  1 enig

 • Der er noget der kunne tyde på at NF er en hård forhandler. Det tog også 100 år og en madpakke da han skulle hertil i første omgang...

  Jeg tror (og håber) at han bliver. Den nye Brøndbylyd med NF vidner efter min mening om en træner der fortsat er ret perfekt til hvor klubben er lige nu.
  2 enige

 • joker
 • joker   14 dage siden   

 • Både NF og CV vil gerne forlænge.
  Det eneste de endnu ikke er enige om er lønnen.