CV og NF fyres? Kritikken på bestemte spillere

Skrevet af Mester, 11. maj 2022

Synes vi herinde alt for hurtigt finder syndebukke og pege fingre, fra at gå derfra til modsat grøft med skamrose dem, det virker for mig dobbeltmoralsk.

Der er ikke langt fra hullet til skyerne, måske er vi fans bare meget ringe til at vise tillid og det har jeg flere eks på:

Mensah gik fra  en udskældt spiller der ikke var bedre end Diviision, men samme personer skriver hvor savnet han er og stor grund til vi mangler noget i kampene, er det dobbeltmoralsk YEP

Greve mega udskældt spiller, mange virkelig kaldt ham et kæmpe flop, personligt har jeg troet på ham altid og set hans kvalitet, men synes bare ikke det var der vi manglede mest men i angrebet som desværre også holdt stik. Eftrer målet mod FCK og måske en kamp er det billede nu vendt på hovedet og er en fremtidens mand, man bliver lidt forundret over den form for drejning. 

Kevin T som flere herinde usmagligt kaldte for Kevin Tumpe, direkte pinligt at man kalder vores nye spillere for den slags øgenavne, det høre ingen steder hjemme. Startede kanon og som Nanna i en podcast sagde er han en usleben diamant som vi nu har set levere den ene gode præstation efter den anden, og er klart fremtidens mand i det forsvar, men ingen tålmodighed var der

NF en elsket træner første mesterskab i 16 år takket være godt trænerteam og gode spillere og ikke mindst super holdånd og en del held, laver han fejl JA, bruger han for meget spillere der ikke levere JA, skifter han for sent i kampe JA. Men er har han manglet spillere på spillere på vigtige pladser JA og alligevel sørget for vi ikke spiller om nedrykning JA, bør vi også fortsætte med bakke op og tro på ham i min verden klokkeklart JA.

CV er jeg personlig skuffet over med sine indkøb , mener jeg han skal UD NEJ, vil gerne begrunde hvorfor, for jeg tror ledelsen også har sat nogen krav med økonomi, så ikke alt vi ser i medierne og tror ikke på der købes spillere uden de er informeret først, så tror jeg han tager skraldet for det hele JA burde ledelsen også stå til ansvar for fejlkøb JA. bakker jeg op om ham stadigvæk JA for han er rette mand tror jeg for os og tror ikke på han levere et dårligt sommer vindue mere, gør han det så mener jeg snakken er på sin plads om skifte ud der, men han bør få kredit for nogen de positive ting han er kommet med og ikke mindst vendt bøtten med økonomien, og står roilgt i medierne bortset fra det sidste interview jeg mener han dumper big time med. Men lad os se om han ikke vender det nu og går 1-2 hylder højere op med kvalitets spillere jeg tror på ham endnu men for mig er det også sidste transfer vindue han får med indkøb til at levere og ikke splitte vores hold ad igen. Det er ikke holdbart på nogen måde, så ja giver både NF og CV opbakning til dette sommer transfer men leveres der ikke, så kan vi tale om de er rette til jobbet.
Deltag i diskussionen
 • Det var mit indspark, tålmodighed bør for os alle bør nok være bedre.

  CV har/er jeg stadigvæk kritisk overfor hans indkøb, men er ikke det samme som jeg vil have ham ud som andre herinde, for ser også hvad han ellers er kommet med. Hans sidste interview var lavt, og høre ingen steder hjemme tror ikke han mente som det blev sagt, for gjorde han det så er det slet ikke i orden

  Jeg tror på CV og ledelsen har indset fejl køb og manglende kvalitet på holdet, og de løfter dette 1-2 gange til sommer vinduet. Så derfor vælger jeg fortsat med bakke ham og NF op, som jeg ikke mener har haft fair arbejdsvilkår igennem sæsonerne. Vi høre til i toppen af dansk fodbold, ikke 5-6 pladser, hvor vi skal sidde og holde med FCM i en pokal finale, derud skal vi ikke mere. Så kom med kvalitet til sommer og hæv niveauet 1-2 i spillet så kommer sejrene og flere point ind, men det kræver et godt vindue ellers er min tålmodighed sluppet op med CV og Ledelsen, som jeg mener også vi bør kigge mod og rette en stor kritik til.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Mester Godmorgen til dig.. En af de ting jeg godt kan lide ved dig er at du har et fint menneskesyn, især når det gælder ikke at svine vores klub og de beslutninger der tages. Hvis jeg lige skulle finde en uenighed som jeg ikke forstår så godt, så roser du faktisk nogle af de spillere som CV er blevet hårdt kritiseret for at hente, men jeg er da enig med dig i synet på dem som bliver hængt ud, Kevin T, greve. Jeg kan tilføje Cappis som dog stadigvæk mangler at bevise sit værd men som jeg ser en masse uforløst i. det er dog vigtigt at spillerne får kontinuerligt med spilletid og det kan jo være svært som trænerstab at dosere, der skal jo også resultater på bordet. Enig i, at BIF SKAL lege med helt i toppen men det kan sgu da ikke komme som den store overraskelse for nogen at det ikke kommer på ingen tid. Strategien og økonomien blev meldt ud da vi skiftede den sportslige ledelse, vi havde ingen penge og det er jo i sidste ende bestyrelsen der har udstukket linjerne i strategien, det har hverken trænere eller sportschef gjort. Der vil desværre altid være spillere der ikke slår igennem i BIF men som du siger, behandl dem med respekt mens de er her, de går jo ikke ind i et kontrakt forhold med en intention om at fucke deres fodbold fremtid i BIF op og for at skade klubben med fortsæt. De har valgt vores smukke klub fordi de ønsker at spille for den sejeste klub i verden, det er al ære og respekt værd. CV har meldt ud, at der kommer flere penge på bordet til sommer, lad os se om manden kan trylle lidt. Kærlighed til alle i BIF fra Jeff.. PS, nu skal jeg lige prale lidt igen. Min AC lavede 3 assists og scorede 3 gange da NIF bankede Greve 6-1. Var farmand lige stolt, og var ungen lige glad... Jeps vi var... Og træner vi lige lidt i BIF nu, jeps vi gør. FCN og KB må se langt efter ham , selvom vi skal til møde i KB Torsdag..
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    11. maj 2022   

 • Er det ikke det du selv gør når det kommer til vurdering af Divkov ?
  En kritisk holdning til barnlige udtalelser fra CV og desavourende ditto af hold og spillere fra NF er vel tilladt at alt skal blive leverpostej, for nu at bruge et CV udtryk om spillere der ikke lever op til forventningerne, for nu at udtrykke det pænere end CV mente.
  Kritiske holdninger til det der ydes eller ikke ydes på banen er vel heller ikke forbeholdt en vis gruppe af pæne mennesker, eller skal nogen nægtes adgang til at kommentere og give karakterer efter kampene.
  Endelig , jeg står helt ved min meget kraftige kritik af hedlund magen til uengageret og ukvalificeret indsats tror jeg ikke er blevet tilladt andre spillere på holdet og det tjener bestemt ikke NF til ære, tværtimod.
  Jeg står også ved min personlige kritik af NF , han har i den grad fejlet og hans uhørte desavouerende udtalelser om klub og spillerne forleden, hvor bla klubbens ønske om at spille europæiske blev betegnet som , pengespild .
  Jeg tror at det kun er i Brøndby en sådan forholden sig til klubbens mål bliver accepteret, hans udtalelser offentligt er værre for klubben end da zorninger også offentligt skrottede klubbens udviklingsafdeling, det var ikke sket i Novo , Lego eller andre prima virksomheder.
  Og det ville NFs offentlige latterliggørelse af klubbens målsætning, heller ikke og med den baggrund tror jeg heller ikke at det bliver nemmere at rekruttere nye sponsorer og spillere, her betyder klubbens målsætning og praktiske formåen, en hel del, en træner og direktør knap så meget
  1 god kommentar
   
  • @preben Divkovic kontra Hedlund, er det jeg vurdere og modsat dig vurdere jeg Hedlund som en bedre spiller, der bør stå foran Divkovic det er egentlig det jeg mener, da Hedlund har en historie og vi har set hvad han kan. Tager jeg så denne sæson stats hvor jeg er helt enig i kritikken at Hedlund ikke er god nok, så er Hedlund på stort set alle tal næsten alle bedre end Divkovic, derfor mener jeg ikke man kan sælge en spiller som Hedlund før kigge mod andre. Det er der min dialog var omkring det, men for mig burde ingen af dem starte torsdag, der er andre som jeg mener fortjener en startplads og allerede før FCK kampen mente jeg Greve var en som jeg personligt troet meget på en virkelig god spiller.

   Hedlund har en god historik i klubben, det har Divkovic ikke opnået i sin tid og han har trods alt spillet hele 1200 min og kun scoret 1 mål og 1 assist som følge, det er bare ikke godt nok, men jeg støtter dem der starter, om jeg så ikke er enig med startopstillingen altid er noget andet, og synes også NF begår fejl, men det er ham der er træneren og er der til dagligt til træning, ikke mig.

   Jeg kalder ingen spillere eller andre for øgenavne, og går slet ikke ud fra ene kamp til anden og roser og derefter kæmpe kritik, det er den balance hvor jeg synes det går alt for hurtigt fra 0 til 100.

   Min kritik af CVs indkøb har jeg haft længe, og længe sagt Greve og Kevin var gode spillere, men kritik var tidspunktet kom på, det var også at vi manglede mere spillere på anden plads her tænker jeg på angrebet, det har været min kritik længe.

   NF udtagelse i pressen har jeg ikke set, men tænker den umulig kan slå CVs og egentlig også ligeglad for jeg bakker CV, NF og JBA op, så længe de vil BIF det bedste og så længe der sker forandring til sommer.

   Alle skal kigge indad og levere bedre, og den af de 3 jeg mindst kan kritisere er 110 % NF for mener ikke han har haft helt fair arbejdsvilkår, nu ved jeg ikke hvilket interview du hentyder til, men NF har da alle dage været CV og klubben bundloyal, faktisk har jeg manglet lidt at han var lidt mere sur over hvad man har budt ham, så ved ikke hvad der er så slemt han har sagt i pressen, men har de alle 3 ikke snart kommet med ting vi herinde har kritiseret, der er vel noget frustration at spore hos NF.

  Se 2 flere kommentarer

 • Med chancen for at jeg stikker hånden i et hvepsebo, men er det ikke sådan at de fleste Brøndbyfans er! Og det er ikke for at generalisere, for selvfølgelig er der også mange som ikke er på den måde, det er bare kritikkerne man oftest høre/ser.
  Det er et flopkøb hvis en spiller ikke slår til med det samme.
  Det er et fejlkøb hvis man ikke starter inde.
  Dårlig scouting og/eller indkøb hvis en spiller ender med ikke at slå til/passe ind i klubben.
  Men samtidig er de samme kritikkere oftest de største rygklappere når noget går godt.

  Folk brokker sig over at der ikke er kommet noget bedre ind når der er brugt nogle og 40 millioner på indkøb i år! Der vil jeg så gerne henvise til den der klub længere ind i Kbh., de har brugt omkring 200 mill. på indkøb bare i den her sæson! Spiller de godt? Scorer de mange mål? Over de seneste 3 sæsoner har de brugt omkring 350 mill. kr. på indkøb (mange af dem er allerede solgt videre igen med store tab), så det er enten det dyreste mesterskab nogensinde at de vinder, eller også ender de med at være helt til grin når sæsonen er overstået.
  Hvorfor sku jeg så skrive så meget om en klub jeg ikke ligefrem syntes om, jo for at vise at bare fordi at man bruger mange penge på en/flere spiller(e) er det ikke lig med at de bliver succeser.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    11. maj 2022   

 • Du har en tendens med at skrive, at nogle folk roser den og den spiller, men at selv samme personer kort efter kritiserer selv samme spiller.

  Men ved du nu også, at det er selv samme person, der gør både det ene og det andet?
  Vi er mange fans her inde og endnu flere rundt om i SoMe-land. Og alle fans har forskelle holdninger.
  Nogle råber CV er den bedste signing i mange år, andre Råber CV raus…
  Men det gør det ikke til ‘selv samme personer’. Med mindre du tæller ALLE Brøndbyfans over een kam.
  2 enige · 1 god kommentar


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER