CV om Daniel Wass: Vanskeligt

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 16. juni 2021

Onsdag eftermiddag var spillerne i Brøndby IF atter på græs sammen, men inden da var der mulighed for medierne for at tale med blandt andre fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Han forholdt sig blandt andet til rygterne om Daniel Wass. Valencia-spilleren vil angiveligt gerne hjem til Danmark, men det bliver en svær øvelse, hvis han skal hjem til Brøndby, lyder det fra CV, der ikke har talt med Wass:

- Nej, det har jeg sådan set ikke. Men jeg har sagt det før. Når dygtige spillere med Brøndby-baggrund begynder at tale om, at det er på tide måske at vende snuden hjemad, så skal vi kigge på det. I dette tilfælde må jeg sige, at det tror jeg kan blive vældig vanskeligt. For det første har han et år tilbage af en aftale med en stor klub i Spanien, han har en kæmpe værdi i markedet og er en rigtig dygtig spiller, der vil være eftertragtet mange steder, siger CV onsdag eftermiddag i Brøndby.

- Vi har tegnet hvordan vores sammenhænge skal være også på lønstruktur. Det kommer vi ikke til at sætte på spil. De to ting skal hænge sammen.

- Den dag en dygtig tidligere Brøndby-spiller ser sig selv i Brøndby, vil det være fordi han ser sig selv gå ind i den sammenhæng, som Brøndby nu er. Det vil vi ikke sætte på spil. Men det vil glæde os enormt meget den dag, vi får en dygtig Brøndby-spiller tilbage i en udgave, hvor han kan give noget tilbage til Brøndby.

32-årige Daniel Wass er lige nu med Danmark til EM.
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   16. juni 2021   

 • Håbløst, hvis man ikke sørger for at hente ham hjem, hvis det er muligt. Der er rigeligt frigivet af lønkroner fra Jung, Vigen, Schwäbe, HH osv. Rygter går på han nok er på vej til FCK om en uges tid eller to.

  Hvor er ambitionerne CV? Ja, økonomien skal være på plads, men der er også luft nu og med sejre i Europa, er den handel betalt af præmiepenge.

  Drop nu de leverpostejs spillere som Lumb, hent til start 11’eren, som samtidig er dansk med masser af erfaring.

  CV lovede også det var slut med profiler, som smuttede på fri transfer,den holdt heller ikke.

   
  • @mp80 synes din kommentar håbløs. Hvis han koster +20 millioner at købe fri. Mener du så vi skal bruge det??

   Som han siger. Daniel Wass har en stor værdi på markedet...

   Det kan sagtens være Wass gerne vil hjem. Men Valencia bestemmer altså prisen
   12 enige · 6 god kommentar
   
  • @mp80 vi kan ikke gå ind i en handel som med sikkerhed vil koste på den anden side af 20mil. Dertil skal vi så forhandle en løn på plads, Wass tjener i Valencia PT på den gode side af 20miæ om året.

   Det er urealistisk, vil wass hjem, så skal han forhandle sig ud af Valencia og acceptere at han i Brøndby ikke kommer til at tjene 6-10mil om året, men max 5.

   Der er ingen af CV signings som er gået gratis, så det kan du da ikke vurdere. At spillere som er kommet før ham og har været udstyret med alt for store kontrakter kan du jo ikke give ham skylden for...

   Man kan jo ikke sælge hvis der ingen køber er, eller en køber som vil betale samme løn til spilleren.
   3 enige · 2 god kommentar
   
  • @mp80 og hvilke profiler er det egentlig du mener?
   Jung ? Det er én resten er jo ikke spillere som var over superliga niveau og slet ikke spillere som ville være værd at sprænge banken for...
   1 enig
   
  • Mogens
  • Mogens   16. juni 2021   

  • @mp80 Suuuukkk. Der er bare nogen brugere der ikke kan eller vil lære af historien :)
   3 enige · 2 god kommentar
   
  • CVST
  • CVST   16. juni 2021   

  • @mp80 det er et rygte der er uden hold med virkeligheden . Daniel Wass vil ikke til fck.
   Men der er altid folk der siger at de kender en som kender en, som ved bedre besked end personerne det handler om. Men rolig nu, Wass er mulighed ikke nem at få til Brøndby, men nej han er ikke på vej til fck.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    16. juni 2021   

 • Jeg tænker ikke, at CV vil drøfte en transfer med Valencia. Så Daniel Wass må selv forhandle sig ud af den kontrakt, inden han kan tilbyde sig til Brøndby. Jeg er som sagt lidt lurvet ved ideen, efter at have sovet på den.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Barca
 • Barca   16. juni 2021   

 • hmmm det er en hårfin balance, det kan være dyrt at købe billigt og på den anden side så har vi jo en historie der viser at mangel på godt købmandsskab kan koste klubben overlevelse...Jung er væk og hvis (når) Maksø forsvinder skal vi have noget rutine/klasse ind med det efterår der venter.....mon ik CV hiver et par overraskelser op ad hatten i løbet af sommeren! En ting er i hvertfald sikker....vi skal være bedre til ikke at lade gode spillere gå gratis...
  2 enige

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    16. juni 2021   

 • Så er der lagt presbold på Wass.
  CV har fortalt hvordan landet ligger. Så må Wass tag det eller ej.
  Dejligt at vi stadig holder fast i planen, selvom jeg brændende gerne så Wass i den gule trøje.
  5 enige · 1 god kommentar
   
  • CVST
  • CVST   16. juni 2021   

  • @Jensen ja enig. Og nej, han er ikke på vej til fck.
   1 enig

 • Wass årsløn er pt 20 millioner dkr hos Valencia. Han er La liga og i start 11-eren på a-landsholdet. Hvis Wass vil sige farvel til 15 millioner dkr og spille for os for 5 millioner dkr om året, så jo tak. Ellers nej tak. Vi er danske mestre med Mensah, Bjur, Bruss og snart Blas Riveros. Vi er godt besat på Wass position. Vil FCK give en årsløn på 20 millioner dkr, næppe. CV er klasse af en Sportsdirektør, han har lige skabt et mester hold med 25 millioner i løn besparelser. Han har hentet: Pavlovic stort set gratis, Blas Riveros ligeså. Vi skal hente spillere efter hvordan de passer Niels F og køre videre med det nuværende løn-struktur. Vil Wass hjem, så kommer han hjem til Brøndby IF....
  1 enig
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     16. juni 2021   

  • @Sunderland, du mangler totalt det aspekt, at det hele sejler i Valencia. Det er ikke utænkeligt at Wass kan få lidt penge med i hånden, hvis Valencia vil bygge op om en yngre og billigere spiller.

  Se 1 flere kommentarer


 • Jeg forstår godt at vi ikke bare skal smide om os med pengene CV, men nu har vi lige vundet Mesterskabet, så skal vi ikke bare vare Målføde for de andre hold vi møder i EuropaLeage, for ChampignonLeage må vi jo nok erkende vi næppe kommer i :O). Der skal selvfølgelig investeres i nye spillere for der skal spilles MANGE kampe i august September og måske Oktober og det kræver faktisk mange spillere. Kan godt være det er dyrt at hente Daniel Wass til klubben, men så må man ud og hente andre spillere endten ved køb eller leje :O) og hvis Daniel Wass virkelig har interesse kan han han nok finde en løsning som andre spillere tidligere har gjort, nemlig selv købt sig fri af klubben, eller bare lade tiden gå, til han kan hentes uden de store omkostninger, nogle klubber hjælper ofte gerne med en lille pose penge til en spiller der vil forlade dem. Nå var bare lige et par ord fra mig, og jeg ønsker jer alle en fortsat dejlig sommer :O) Nu er der gået så mange år siden vi sidste gang fik Mesterskabet, så mener jeg også vi som Fans må få noget ud af det, ellers vil der igen gå 10 til 20 år før vi igen kan fejre MESTERSKABET !!!

 • Til trods for at vi lige er blevet (uventede) mestre, så skal vi ikke kaste de penge vi har nu efter kortsigtet sportslig succes. Det handler stadig om det lange, seje træk.

  Når det er sagt skal vi da selvfølgelig forhøre os på en gammel BIF-dreng som Daniel Wass, når markedet pludselig signalerer at han er mulig at hente. Men:
  - Vi skal ikke betale mere end 1 mio euro for en 32 årig spiller
  - Wass skal-skal-skal passe ind i lønhierarkiet. Ellers taber CV al sin troværdighed.
  1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER