CV vs. JB

Skrevet af MOAllen, 8. maj 2022

CV har fået meget kritik i den her sæson og meget har skulle bæres på hans skuldre. 

Vi fans har ofte stået først i kritikken af ham, godt drevet videre af pressen.

Nu melder JB sig også ind i koret.

Er CV fyringstruet eller går han måske selv. Og hvor meget skyldes det os? 

Er vi ved at presse ham ud?

Hvor meget kan klandres CV? Han har jo trods alt været loyal overfor vores udmeldte strategi modsat tidligere sportsdirektører. 

Personligt ville jeg være ked af se CV gå enten frivilligt eller pga. JBs støvle.

Hvad vil I helst se?
Deltag i diskussionen
 • Jeg synes der blev lagt alt for meget i JB udtalelser, jeg synes CV udtalte sig dumt...

  Og så ville jeg ikke være specielt overrasket hvis det er planlagt indbyrdes, sådan at fokus kunne blive bragt væk fra spillerne og Niels. Hele teamet har virket top professionelt i flere år nu, så det er da meget belejligt at man har top folk der kan flytte fokus.

  Hvad vil jeg helst se? at de begge bliver og at folk kommer videre.
  2 enige

 • Meget er sagt om det, men er det ikke dagen, hvor vi bare nyder et sent mål, som ENDELIG giver os point på kontoen.

  Nyd søndagen med en kold bajer, højt solskin, og vi fik stoppet den kedelige tendens, og måske får ødelagt et mesterskab til FCK

  Endelig en god søndag
  2 enige · 3 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    8. maj 2022   

 • Du bliver nød til at forstå mekanismerne. JBA gør det eneste rigtige, at fortælle trænerteamet, at de har hans opbakning og samtidig adressere trykket på CV og spillerne.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Saesonkort pointen er - selvfølgelig - at en professionel leder ikke havde gået i medierne med den. Det var blevet holdt internt.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   8. maj 2022   

 • JBA siger tingene som alle kan se dem, man har ikke fået den valuta for pengene man gik efter. Tager man Greve som er købt dyrt ind og burde have præsteret fra dag ét, han har været meget langt væk fra det niveau man så ham i for Randers. Kigger man på de spillere som er hentet er det vel reelt kun Heggheim, som kan være sin indsats bekendt.

  CV har hentet flere performance spillere, som ikke har slået til, det er naturligvis et stort problem, når man har sagt farvel til alle profilerne.
  2 enige · 1 god kommentar


 • Tror ikke CV er fyringstruet, samt disse 2 udtalelser er jeg sikker på er koordineret internt, man var nød til at melde noget ud for ikke at fremstå mere dumme en højst nødvendigt

 • Jeg synes kritikken har været ekstremt hård mod CV, og generelt er vi utålmodige Brøndby fans gode til hurtigt at finde de negative ting frem, især når vi er i modgang og har følelserne ude på tøjet. Jeg håber bestemt ikke han forsvinder, for han er virkelig en mand der har fået Brøndby på rette vej rent økonomisk og strategimæssigt. Ros til CV for at være så iskold og sælge Kaiser, Kamelen, og ikke forlænge med Kasper Fisker.
  Jeg er enig i at udover Heggheim og Thomas Mikkelsen, så mangler vi at se mere fra de andre indkøb. Men man må jo også forstå at vi ikke lever i en Football Manager verden, hvor alle nye spillere går ind og bliver superstjerner fra dag ét. Og så er der også en masse stamspillere som heller ikke præstere, hvilket heller ikke gør det nemmere for de nye. Og vi er også i gang med et systemskifte.
  Jeg husker tydeligt hvordan vi tidligere har kritiseret indkøb lavet af Troels Bech og Per Rudd, som så i sidste ende alligevel blev gode spillere for os. Uhre og Rado f.eks.
  Pavlovic vil jeg da gerne sige godt nok har været et fejlskud. Manden kostede så også kun en halv mio.
  Så alt i alt, ja vi er alt for hårde mod ham, og vi fans er alt for utålmodige og sætter baren meget højt, især efter at vi vandt mesterskabet sidste år. Jeg tror på CV og NF, og jeg tror på flere af de spillere der er blevet købt ind nok skal slå igennem. Nok først i næste sæson da det er en proces. Og så skal der sgu nok være en eller to der flopper, men sådan er gamet nu engang og det sker i alle klubber. Der ville jo ikke være nogle sportsdirektører tilbage i nogle klubber, hvis de alle skulle fyres på baggrund af alle indkøb der ikke præstere med det samme. Og får vi presset CV ud af klubben, ja så kan det jo også være at vi får en endnu dårligere sportsdirektør. Selvom jeg har hørt at Per Bjerregaards søn er ret god til indkøb...

  Tak for en skøn dag på stadion idag! Og hold nu humøret højt og hav lidt tålmodighed.
  Kys Kys
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Emil_Zinho,
   Point for din optimistiske stil, men jeg synes grundlæggende du tager fejl: Kritikken med CV er både saglig og fair. For faktum er at han har fejl på indkøb 2 vinduer i træk. Det første også efter eget udsagn, det andet helt åbenlyst.

   Det må og skal forbedres i næste vindue, ellers kommer BIF til at flirte med nedrykningsspillet.

   Derudover har han jo gjort det rigtig fint, og det bliver da også anerkendt. Hvis man fra topledelsens side har tillid til at han har lært af sine fejl, så skal man naturligvis lade ham fortsætte. Men det nytter heller ikke noget at stå og påstå at der ikke er sket fejl, for det kan alle med øjne i hovedet se - de nuværende angribere har tilsammen scoret 4 sølle mål i sæsonen.

   Jeg synes det er fint at man kalder en spade for en spade, og så kommer videre.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Jeg er enig i dem, som mener at der blive analyseret lidt for meget meget på JBs udtalelse. jeg hæfter mig ved, at han konsekvent siger vi. Og så er det jo objektivt rigtigt, at det ikke fungerer, så ikke så meget drama, bare fremad.


 • Jeg er stor tilhænger af CV. Han arbejder loyalt og sigter langt. Hvor meget jeg end elsker klubben, og ønsker alt lige nu, så er det rart at der endelig er en voksen i stolen. JB skal husk at ingen er over klubben, og at der ikke er nemme og hurtige løsninger. Kun hårdt arbejde.

  PS. Synes I for øvrigt at FCK's mange millioner har løst deres angrebsproblem ?
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Stålanden nu har CV været sportschef i FCK og FCN, så tror også du skal tage med han er en der ikke gør tingene gratis.

   Det er for mig ikke loyalt, at udtale sig som han gjorde overfor Uhre der loyalt kæmpet for klubben. Hvis det var ment sådan, men jeg tror ikke det var ment som det blev tolket, det håber jeg i hvert fald ikke, for så kan du godt skyde det med loyalitet ud til siden

   CVs styrke er for mig ikke salg og slet ikke indkøb, men han har en rolig hånd, det er for mig hans største styrke, og han kan tage slåskampene i medierne med hans argumenter det har jeg respekt for.

   Når det er sagt så skriver du JB skal huske ingen over klubben, hvad får dig til at skrive det? Er det hans mange millioner skudt i BIF som en normal ejer vil have lidt kredit for, eller hans venlige og meget ordenlige måde at nævne vi i BIF sigter højere end hidtil?

   Det er ikke JBA der hæver en løn svarende til 4.3 millioner årligt som endda er højere end vores Direktør næsten 2 millioner, og det er modtaget i svære spare tider, så det med loyalitet kan jo gøres op på mange måder.

   Men tror faktisk de fleste vil JBA, CV og NF, men ønsker bare der er ambitioner, personligt synes jeg det er fint en ledelse også engang imellem melder ud til pressen. Ledelsen har været meget passiv længe, så var helt på sin plads med hans udtagelse, for han gjorde det samtidig klart at han bakkede op om ledelsen.
   1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER