Fodbold live resultater
CV´s næste opgave

Skrevet af Den røde tråd, 6. october 2020

Transfervinduet er lukket.

Det har i mine øjne været et godkendt transfervindue.  På papiret synes jeg, at CV lander på et 10 tal med pil ned. Dette skal ses i forhold til, at vi har fået tyndet ud i truppen og samtidig har vi fået suppleret på positioner, hvor vi var tyndt besat.

Det er altid svært at vurdere et transfervindue, når man ikke har set nyindkøbene i aktion og vi får først det endegyldige svar, når Blas og Pavlovic har spillet i trøjen over en længere periode. På papiret ser de dog begge gode ud og ville formentlig under normale omstændigheder ikke være interesseret i et skifte til Brøndby. Derudover har de begge været billige og der er derfor ikke den store økonomsike risiko. CV har spillet sine kort med en rolig hånd og i min optik lander han på et 10 tal med pil op for sine indkøb. 

I forhold til salg/udleje/kontraktudløb, så er Tibbling den eneste, der har indbragt lidt mønt i klubkassen med sit skifte til Fc Emmen. Skiftet indbragte omkring 6 millioner kr. ifølge EB, hvilket ikke er noget stort salg, men i min optik et fint salg, hvis vi tager Tibblings situation in mente. Jeg tænker her på, at han ikke rigtig var udset til at have nogen bærende rolle på holdet og så var det nok bedst at få lidt penge for Tibbling og samtidig give ham muligheden for en større rolle på et andet hold. Prisen kunne have været langt større, hvis han havde holdt niveauet fra første sæson, men sådan skulle det ikke gå og det kan ikke bebrejdes CV.

Fisker med kontraktudløb havde jeg det lidt ambivalent med, idet Fisker var en fed person og også en kulturbærer. Det var dog for det bedste, at Fisker forlod klubben, så de unge kan komme til.

Erceg giver lidt sig selv. Han er svær at komme af med og en lejeaftale var vel hvad vi kunne forvente. Gammelby blev også sendt afsted i de sidste minutter. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal mene om dette. Det må med udlejningen af Gammelby konkluderes, at Bjur anses for WB. Hvis Bjur kommer til at fungere bedre på VWB, så har vi en reserve på hver WB og så er det fint at Gammelby får lidt luftforandring. 

CV får for sine afgange et 7 tal. Dette skal ses i lyset af, at vi rigtig nok får sendt nogen spillere videre, men vi får kun en pose penge for en af dem. Det skal selvfølgelig tages med, at vi er en unormal tid, og at dette har indvirking på markedet. Derudover kan man diskuterere hvor mange salgsemner der er i klubben. Jeg mener dog, at vi burde have skilt os af med en CB, idet tre reserver er for meget. Derudover havde jeg gerne set en midtbanespillere forlade klubben, hvilket helst skulle have været Rado eller alternativt Vigen. Det bekymrer mig, at Vigen har kontraktudløb næste sommer og hvis vi ikke får forlænget med ham, så vil det ærge mig, at han ikke blev solgt. Det samme gælder Marvin og Hermansson. 

Der bliver ikke købt flere spillere til klubben, men der er dog stadig mulighed for, at hente spillere på fri transfer og mulighed for at sælge til bestemte ligaer. Den vigtigste opgave for CV nu er dog i følge mig, at vi får forlænget med Vigen, Marvin og Hermansson. Jung er nok tabt og han er formentlig vigtere for os, end en anden klub vil betale, så det er fint at han spiller færdigt her. Men 3 stamspillere og en førstereserve med udløb. CV får nok at se til. 

Hvad tænker i om dette transfervindue og udsigterne til at vi om 2 måneder har fire spillere, der kan forhandle med andre klubber?
Deltag i diskussionen
 • Jeg kan ikke får lov til at rette i mit indlæg.

  Jeg vil bare tilføje, at jeg gerne havde set en ny midtbanespiller, der kunne være den klare stjerne på midten ved siden af Frendrup. Jeg blev i hvert fald lidt misundelig, da Aab præsenterede Hiljemark.
   
  • Philip
  • Philip
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6. october 2020   

  • @Den røde tråd jeg så også gerne en virkelig god spiller ved siden af Frendrup. Men jeg er bestemt ikke misundelig på Hiljemark. Han har været reserve de sidste par sæsoner og har ikke for alvor været inde omkring holdene. Særligt i Genoa var han svagt spillende. Han er en lottokupon på niveau med Pavlovic, men han koster nok noget mere i løn.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Tanken
 • Tanken   6. october 2020   

 • Det er klar CVs næste opgave bliver at forlænge med dem som skal forlænges. Det må være det første som skal ske.

  Så skal vi nok af med en 6'er og en CB indenfor de næste to vinduer.

  Derfra bliver han job interessant. Nu skal vi til at se på hvem man skal hive op fra U19 og hvem man så skal sælge. Hvornår man kan sælge hvem, og så også hvorvidt man kan skal ud og hente en spiller som erstatning. Jeg tror vi fremover vil se mellem 0-2 nye seniorspillere i truppen på et vindue.

  Desuden skal vi have større fokus på talentarbejdet, og hvem man evt kan hente ind gratis eller meget billigt til ungdomsholdene.
  3 enige
   
  • @Tanken Jeg er meget enig med dig. Det er som jeg også skriver rigtig vigtig at få forlænget med nogle af dem med udløb. Vi kan ikke have fire spillere, der smutter på fri.

   Angående U19, så bliver det spændende hvor mange der kommer op. Der er kun Kvistgaarden fra det nuværende U19, der er på U landshold. Emil Stougaard har været lidt med omkring 1. holdet, men har han niveauet til at gå hele vejen? Singh burde være mere omkring 1.holdet, når han er på U20 kontrakt. Det samme med Jacob Rasmussen og Andreas Pyndt. Jeg tror ikke på, at de tre fortsætter.

 • mp80
 • mp80   6. october 2020   

 • Synes et 10 tal er alt for højt, man har foræret Tibbling væk for små penge, udlejet Erceg og Gammelby. Hvad med resten af dem med kort kontrakt? Kig på de øvrige klubber i SL, de kan sælge spillere for 10+ mio. kr., mens Brøndby ser ud til at brænde inde med flere spillere. Hvis ikke man forlænger er der mange spillere, som om et år kan smutte gratis.

  Jeg ser vinduet som lige bestået efter man fik den venstre wingback, men for en top karakter skal man kunne sælge spillere også. Indkøbene virker på papiret rigtig gode, så bliver spændende at følge dem.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @mp80 Forstår ikke du ser sådan på det. Eks Ante Erceg, her har vi en 30 årig angriber, der har lavet 46 mål i hele sin karriere. De sidste 3 år har han lavet 4 mål. Forventer du seriøst at nogle vil betale en transfersum for ham? De bærende spillere i Brøndby har bare ikke slået igennem, de kan ikke engang spille sig i startopstillingen. Hvordan skal man så kunne sælge dem!?
   6 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     6. october 2020   

  • @mp80 - Hvis du kun kigger på at vi skal lave et +10mio salg,som ‘’du øvrige klubber i SL kan’’, skal vi jo bare sælge Frendrup, Jobbe eller Slimane nu.
   Men det er ikke en del af vores strategi, så det giver ikke mening at sammenligne os med dem.
   Vores store salg skal nok komme, men tiden er ikke inde til dét endnu. Giv tid.
   7 enige · 5 god kommentar
   
  • @mp80. Angående Tibbling, så har du ret i at det ikke var et stort salg, men som jeg også skriver, hvis vi tager Tibblings situation in mente, så synes jeg prisen er fin.

   Jeg er enig med dig i, at det er rigtig vigtig at CV får forlænget nogen kontrakter og det kan ikke gå for langsomt. Hvis vi om et år har fire mere eller mindre stamspillere der smutter på fri, så dumper CV det transfervindue.
   1 enig

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    6. october 2020   

 • Jeg er meget enig i din bedømmelse af transfervinduet.
  Min bedømmelse af CVs arbejde tager også udgangspunkt i 2 ting. 1) Tilgange og 2) Afgange.

  1) På tinggangssiden er jeg meget tilfreds. Klubben og CV startede vinduet med at sige, at vi reelt set ikke behøvede at hente nye spillere. Også selvom det blev sat ord på, at vi var tyndt besat i både angrebet og VB.
  At vi så har formået at hente en spiller til hver position og kun give småpenge for dem, er til topkarakter i min bog.

  2) på afgangssiden er vi til gengæld ikke helt i mål. Men jeg er heller ikke helt skuffet.
  Jeg er helt enig angående Tibbling, Gammelby, Erceg og Fisker. Så det vil jeg ikke gentage.
  Jeg kunne godt have drømt om et kæmpe salg, men virkeligheden er bare, at vi ikke har spillere lige nu, som er så meget værd, som vi kan undvære.
  Som hele truppen er nu, sultnes jeg den har en fin størrelse. Ikke for smal og heller ikke med for meget overflødigt fedt.
  Jeg havde dog gerne set HH solgt, da han er 100% undværlig. Hedlund kunne vi også godt undvære, hvis beløbet er højt nok. Og til sidst er Rado også til at undvære, nu hvor Børkeeiet er tilbage.
  Jeg har dog et spinkelt håb om, at vi kan nå at sælge en eller flere af dem, til de ligaer der stadig er åbne.
  Hedlund har været kædet sammen med Rusland. De er stadig åbne.
  Kroatien er også stadig åbne, så måske kan Rado skydes dén vej.
  Og så ville et frækt bud være, at bruge hypen om HH, til at sende ham til Portugal, som også stadig er åbent.

  Uden salg, er punkt 2) kun lige godkendt.
  Men hvis han laver bare ér af ovenstående salg, er vi over middel, i min bog.

  Så mit råd til CV er, at han ikke skal hjem og sove endnu. :-D
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • @Jensen Jeg så også gerne, at både HH eller Rado var solgt eller bliver det. Vi har nok centrale forsvarsspillere og HH har udløb om et år. Det betyder at vi enten får et minimalt beløb til vinter eller, at vi skal forlænge for at få lidt mønt for ham. Rado er som du også skriver lidt i overskud. Han er fin, at have og bringer noget energi og fight, men han får nok også en god løn. Jeg håber Hedlund bliver medmindre, der kommer et bud som vi ikke kan sige nej til.

   Med hensyn til spillersalg, så synes jeg, at man skal have in mente, at markedet ikke er sælgers marked og vilkårene er svære. Dette er vel også grunden til, at vi har kunne hente Pavlovic og Blas for så små penge.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Kaj
 • Kaj   6. october 2020   

 • Jeg er godt tilfreds med vinduet, men vil ikke give karakter. Vi slap af med Tibbling, Fisker, Erceg og Gammelby og forlængede ikke lejeaftalen med Mraz - alle fornuftige afgange i min verden. Vi kan ikke sælge, hvis ingen vil købe til vores pris, så svært at bebrejde CV for, at ingen vil betale 20 mio for Tibbling. Syntes det var fornuftigt at sælge ham til den pris, vi kunne få, især fordi han netop ikke holdt det høje niveau som tidligere. Havde vi solgt ham for 2 år siden, var prisen meget højere, men det er ikke CV's skyld.

  Forstår ikke hvorfor folk vil af med Hjörtur. For det første er han 1. reserve til midterforsvaret. For det andet gør han det stabilt synes jeg, når han får chancen. Det ville give mening at udleje enten Kabongo (pt skadet så måske svært) eller Skipper, som så er 2. og 3. reserve. 3 reserver er måske i overkanten. På den anden side er det jo bare en til hver plads, så det er jo ikke for mange i forhold til trupantallet.

  Jeg ville ikke være ked af en udlejning / salg af Rado, men jeg har det også fint med, at han er i truppen, i hvert fald indtil vi har set mere til Børkeeiet. Rado var med i det pres, hvor Vigen slog en sukkerbold til Uhres 2-0 scoring i Randers, og var det ikke i Parken, at han lavede en genial aflevering henover forsvaret i vores venstre angrebsside, og det blev en god mulighed.

  I forhold til tilgange har vi fået Corlu tilbage og så Pavlovic og Riveros. Jeg glæder mig meget til at se dem alle 3, som enten kan gå i startopstillingen om kort tid eller vil være gode reserver. Intet tyder på, at de bare bliver fyld i truppen, og det er vigtigt.

  Sidst men ikke mindst glæder jeg mig over, at vi har holdt på en masse spillere, som kunne blive solgt (og som måske stadig kan blive det) f.eks. Schwäbe, Jung og Maxsø og alle de unge, som skal have flere kampe og stige i værdi. Det er vigtigt, at der kommer fortsat kontinuitet i truppen, så vi ikke skifter for mange spillere ad gangen.

  Jeg tror, at CV både har en kortsigtet og en langsigtet plan, og i forhold til den kortsigtede = dette transfervindue, vil han være godt tilfreds. Det der selvfølgelig kan blive en udfordring for ham er de mange spillere, der har udløb om 1 år, og det er jo så heller ikke hans skyld, at det er sådan. Hvis Vigen fortsætter sin stigende formkurve og ikke har for mange udfald, kan jeg godt se ham fortsætte, selv om jeg for kort tid siden syntes det modsatte. Om han selv er interesseret ved jeg ikke, men tror at CV gerne forlænger. Jung forsvinder med næsten sikkerhed gratis om et år. Schwäbe er usikkert. Jeg håber, han forlænger.
  6 enige · 2 god kommentar
   
  • @Kaj Jeg vil gerne af med HH fordi han har kontraktudløb om et år. Han er reserve og vi har to talenter, der er bag ham i køen til spilletid.

   Angående Rado så tror jeg ikke længere, at det er Børkeeiet han konkurrer med. Frendrup har sat sig på den defensive midt og vi har i denne sæson set Rado spille mere som en 8´er. Rado bringer noget andet, men jeg føler også at han er en spiller der er købt til at spille fast og når han ikke gør det så ville jeg have det fint med, at han blev sendt videre.

 • Sim
 • Sim   6. october 2020   

 • Jeg er egentlig ret kynisk når det gælder spillere. Hvis de ikke præsterer, eller har en kedelig attitude - så skal de ikke være her.

  1: Kasper Fisker havde kun en rigtig udgang - og det var den som det blev. Han var ikke sin løn værd grundet skader.
  2: Vigen er begyndt at leverer lidt, men jeg håber inderligt at vi i næste transfervindue får Vigen ud, og dækket hans plads/løn med en erfaren midtbane leder. Vigen er ingen leder på den midtbane.
  3: Rado har vel efterhånden aftjent sin værnepligt, og hvis vi skal se Børkiets niveau - så skal han vel ind på den plads som delt 6er med Frendrup.
  4: Mensah er ikke god nok. Han skal væk.
  5: Forsvaret er besat som jeg gerne vil have det nu.
  6: CVs indkøb er over niveau ift. Hvad vi har givet for dem. Det er mere end godkendt.
  Næste vindue - Jeg så gerne er bedre HWB end Bruus - og en midtbane general. Evt. En anden angriber / lækker 10er end Hedlund / Corlu.
   
  • @Sim Ja, du er en smule kynisk, men er jeg er sådan set enig i punkt 1,2,3,5 og 6. Angående punkt 2, så håber jeg ikke inderligt, at Vigen er væk næste sommer, men det ville være fint at få solgt Vigen og drømmen er, at vi får en rigtig leder eller stjerne til midten. Vigen har kontraktudløb næste sommer og det kan være at han allerede ryger til vinter, hvis vi ikke får forlænget med ham.

   Jeg synes Mensah er en fin spiller at have. Han kan dække begge backs og jeg tror, at de andre spillere er trygge ved ham. Mensah er ikke nogen klassespillere, men han passer sit arbejde og brokker sig ikke.

 • Først og fremmest Røde tråd tak for et super relevant indlæg.
  Jeg er meget enig i dine karakterer og tanker.
  Min holdning er at CV først og fremmest skal prøve at få skippet Rado og HH afsted gerne i dette vindue, så vi har lidt mønt at købe for i vintervinduet(læs Jung).
  Som jeg ser det passer Rado ikke ind, hvis man ser på Vigen/Anis, Jobbe/Corlu og Frendrup/TB. Så kan Pyndt tage den ekstra plads i stedet for Rado, specielt hvis vi skal nå at prøve Pyndt af på førsteholdet.
  Mht HH mener jeg han er for dyr at have siddende på bænken. hvis han skal blive skal Skipper lejes ud, hvilket jeg ikke er sikker på man kan, når vinduet er lukket.
  Derudover er hans pris vel ok i forhold til han er Islandsk landsholdsspiller. Han er før blevet rygte til Rusland hvor vinduet stadigt er åbent, så der kan godt komme en overraskelse.

  Dernæst som første prioritet håber jeg på vi forlænger med Marvin og dernæst Vigen. Jung vil hjem er jeg sikker på, derfor skal der være penge til køb af en Venstrebenet DC i vintervinduet(rettidig omhu) der kan overtage for Jung.

  Jeg tror vi holder på Hedlund til vintervinduet, hvor jeg regner med han bliver solgt og Kvistgaarden tager han plads. Det giver Kvistgaarden lidt tid til at vende sig til førsteholdsfodbold inden han bliver kastet for løverne.
  Jarvig kommer op og tager Kvistgaardens plads og får 6 mnd til at vise sit værd i førsteholdstruppen.

  Så lige nu på den korte bane skal CV forsøge at komme af med Rado og HH, og forlænge med Marvin og Vigen, for mine 25 øre.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel Jeg er enig i næsten alt du skriver.

   Jeg er dog lidt ambivalent med Hedlund. Jeg ville have det fint med, at han blev solgt, men det skal ikke være for en hver pris. Vi skal have nogen penge i kassen og hvis der er nogen, som byder +13-15 mio, så synes jeg vi skal sælge. Så må vi håbe at klubben bringer Kvistgaarden og Singh mere i spil. Jeg tror dog lige så godt, at vi kunne komme til at spille med Jobbe i stedet for Hedlund, og så med Corlu på Jobbes plads eller måske omvendt.
   1 enig

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    7. october 2020   

 • Jeg synes den næste opgave for CV er at få forlænget aftalen med NF. NF har i mine øjne leveret super godt under svære betingelser, og jeg synes, vi har behov for noget kontinuitet på trænerposten, og dermed fortsætte den fine udvikling, vi er inde i som klub. Jeg erkender, at spillet til tider kunne være bedre, men jeg synes, der er en fin retning i tingene.

  Jeg så gerne en forlængelse på Schwabe, Vigen og HH. Vores forsvar kan se lidt ungt ud hvis næste sommer mister Jung, HH, Schwabe og et forventet salg af Maxsø. Der kunne HH måske være en fin forsikring, hvis man fastholder tre mandsforsvaret. Jeg er også lidt i tvivl om Kabongo og Skipper, om de er klar. Der skal i hvert fald arbejdes (en plan) på Målmand/Stopper-situationen. Jeg betragter Jung som tabt og tror på et salg i vintervinduet, så ikke alle skiftene kom på en gang.

  Så gerne Jagvir Singh får chancen på første holdet - derudover synes jeg synes vores årgang 2002,03 og 04 er en ret tyng omgang - der er vel Mattias Kvistgaarden, som er der styr på, Marius og så Hjalte resten virker ikke helt til at være der.

  Uden at kende Frendrup og Jobbe kontrakter, så jeg dem gerne forbedret og forlænget.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sinbad Jeg havde helt glemt NF, men ja der er selvfølgelig også en opgave der som CV skal håndtere. Jeg er enig med dig i, at NF fortjener at få forlænget sin kontrakt. Han virker som en rigtig kompetent træner og en som faktisk har en god mandskabspleje. Jeg kan ikke se nogen bedre på posten end NF. CV virker dog til at have is i maven omkring NF, så det skule ikke undre mig, at vi skal ind i foråret før at der kommer en afklaring.

   Jobbe og Frendrup fik vist forlænget tidligere i år og de har til 2023. Det er ikke dem, der står først i køen til forlængelse lige nu. HH, Vigen og Marvin skal der simpelthen forlænges med ellers bliver jeg skuffet. Jung er nok tabt, ja...

  Se 1 flere kommentarer

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner