Fodbold live resultater
Dagen Der På

Skrevet af Rasmus Stephansen, 15. august 2022

Kære alle I andre Brøndby Fans

Det er en sød og dejlig dag efter en tiltræng 2-0 sejr.

På trods af mange stamspillere ikke var til rådighed valgte NF igen at spille 4-4-2, og det var en højest overraskende start 11´er.

Hvis NF til AAB kampen igen spiller 4-4-2 må man vel konkluderer at der er tale om et permanent systemskifte og den pragmatiske NF er skiftet ud med en mere konceptuel NF og jeg fristes til at tænke om CV har haft en finger med i spillet..? 

Wass indtog Vestegnen og Vilfort Park og hans impact på spillet vist sig nærmeste fra 1 sekund og det var bemærkelsesværdigt at se den indflydelse hans tilstedeværelse havde på spillerne lige omkring ham, Greve og Divkovic. Tænk hvad det kan blive til når NF placerer ham på NF foretrukne plads på højre 8´er i diamanten - det centrale maskinrum - og den indflydelse hans 11 år erfaring fra toppen af europæisk fodboldvil utvivlsomt vil få på spillerer som Anis,Bell,Cappis,Schwartau osv.Jeg bliver mere og mere optimistisk.

Nu venter vi på Maxsøe og Blas kommer retur og ikke mindst en ny 9ér  - en bekræftet træfsikker målscorer som Wass kan serve bolden ind til - for vi så igen igår hvor god Wass også er på dødbolde.

Det bliver spændende at se NF srat 11'er mod AAB.

FORZA BRØNDBY

 
Deltag i diskussionen
 • Well, mener NF sagde for en måned siden i et podcast at de var gået over til 4-4-2, eller at han så holdet spillere i den formation mere end 3-5-2. Men jeg kan også være totalt skæv på den.
  Det var en fantastisk sejer, dejligt rolig, indtil det ikke var. Vi så mod (et meget tamt) OB hold hvor vigtig en eller to kvalitets spillere er. Wass dominerede højre side og slog kompetente bolde ind. Han skabte ro og plads. Igen det er på en (meget) billig baggrund. Men jeg er glad.

  Vi så at spillere som Greve godt kan over hel kamp, hvilket jeg mener er en af de største gaver fra i går.
  Den eneste malurt jeg kan finde, og jeg lover til alle på 3point at det er sidste gang jeg nævner det. Ja det er hvor stort effekt Wass umiddelbart havde med det samme. Det gør at jeg igen tænker at kampen i Torsdags nemt kunne have ændret sig totalt hvis man havde haft Wass. Og pengene vi har sparet ville have tjent sig selv hjem. Nuvel det var sidste gang jeg nævner det, magter ikke at være frustreret over det.

  Rigtig fin sejer, rigtig dejlig mandag. Forhåbentligt ser vi kaptajnen tilbage næste weekend. Forhåbentlig ser vi en snarlig retur af Blas.
  For jeg mener der er point der skal vindes de næste mange uger.
  5 enige
   
  • Kramer
  • Kramer   15. august 2022   

  • @thorrium du aner jo ikke om ATM var klar til at lade Wass gå før i fredags. Fredag midnat var deadline for, hvornår de Spanske klubber seneste skulle registrere alle spillere til den nye liga-sæson. Et meget sandsynligt scenarie er, at ATM ville være 100% sikker på deres trup, før de lod Wass skifte. Derfor fik han måske først grønt lys til sit Brøndbyskifte i fredags, underordnet af hvor meget CV var klar til at smide på bordet og vores UEFA-cup skæbne. Og fedt at han er tilbage :)
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @thorrium Greve og Divkovic var dog helt væk i de første 30 minutter

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Solz
  • Solz   15. august 2022   

  • @thorrium Jeg kan da heller ikke lade være med at ærgrer mig over, at vi forstærker os så sent, især da jeg synes vi havde en stor chance for europæisk gruppespil. Det er andet år træk vi mere eller mindre fravælger at gå efter europæiske koefficientpoint, hvilket jeg ikke mener er holdbart i længden. Lad os dog nu se fremad, men håb om vi fremover går mere helhjertet efter Europa.

  Se 2 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   15. august 2022   

 • Flot holdindsats i går og dejligt at se Wass på banen, det giver bare en helt anden ro og tryghed. Han holder på bolden og træffer de rette beslutninger i stedet for håbløse afleveringer uden adresse. Virkelig en klassespiller, som skulle være hentet tidligere.

  Fejlfri Mikkelsen på mål, kom godt ud af målet på deres ene større chance og gik ellers fint med i spillet. Hedlund var bestemt ikke savnet til denne kamp, det samme gælder Slimane. Synes boldomgangen fungere meget bedre end længe set og selv Greve virkede opsat på gøre en forskel.
  5 enige
   
  • @mp80 Vedr.Wass transfer så må man som småklub oppe nord på accepterer at vente med at komme til fadet til de store har spist - Real M. havde/har deres egen dagsorden uden hensyntagen til Brøndby og det var ikke en mulighed at hente Wass før det skete, drømmen om noget andet er rimelig, men det bliver ved drømmen.

 • Enig Rasmus. Det er som om Wass bare suger spil og pres til sig og de andre spillere kan lette skuldrene. Måske endda Greve kan spille sig i gang. Spændende om det giver flere tilspillede chancer gennem midten fra 10'er positionen, hvis Wass kommer ind som 8'er. Fortsætter vi med at kunne stå 10 meter længere fremme med Wass på holdet, så bliver både Anis og Greve giftige på 10'eren, fordi de så får bolden tættere på kanten af feltet som Schwartau i går, men også med muligheder for stikninger i dybden.

 • Fantastisk at se hvordan en klassespiller gør gode spillere bedre. Jo, det var pt Superligaens med flere længder ringeste hold i laaang tid vi mødte. Men tidligere har vi altså haft problemer når en modstander burde være 3 sikre point. I går var der indtil Wass blev pillet ud ikke nogen nervøsitet. 1 minut efter havde OB muligheder og jeg synes man anede vores manglende evner. Med en angriber, der rent faktisk kan score mere end 5-7 kasser pr sæson på 110% chancer, Kaptajn Max, Wass, Riveros og Hermansen så begynder holdet at have noget power og nok gode spillere der kan løfte de andre. Glæææder mig til næste weekend.
  1 enig

---

 • Synes mere det var en 352 med Rado hele tiden nede som libero
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @BrianGideon
   Enig især i det opbyggende spil. Og Wass var mere wing end back.
   1 enig

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    15. august 2022   

 • Ja fint spil i 70 min , men glem ikke hvor nemt OB fik friløber og burde have udlignet til 1-1, det var ikke pga Brøndby indgriben at OBeren brændte. Derudover viste OB i de første 70 min , ganskenkelt intet, intet på liga niveau.
  Da Wass gik ud nærmere niveauerne sig hinanden, vi rodede rundt som tiden før denne kamp, men heldigvis forstod OB ikke at udnytte vires kolossale fald i niveau , bortset fra et rigtig godt langskud , som tre bifere løb sidelæns for at kigge på , blev sendt afsted .
  Jeg tror vi ovenpå glæden over at slå ligaens dårligste hold, skal se at få handlet de stadig nødvendige forbedringer, ellers bliver glæden kortvarig, ikke mange ligahold vil møde os , med så svag attitude.
  Foruden resultatet glædede jeg mig over samspillet Greve, Divkov og Wass, i højre side, håber at NF fik løftet blikket og set det samme, det taler for gentagelse.
  Derudover spillede Rado, Cappis og selvfølgelig Schwartau en rigtig god kamp, så med et par hurtige kvalificerede indkøb, vil dette hold stadig kunne nå top 3
  2 enige
   
  • @preben jeg er sådan set meget enig - og ligesom alt ikke er noget lort ved et nederlag så er alt ikke godt ved en sejr. Vi slog et totalt modløst OB hold men så overlegne (målt på chancer) var vi velsagtens heller ikke - og både Rado og Rosted laver lige en fejl, hver der kunne have kostet mod bedre modstandere. Tager vi straffesparket væk lavede OB større chancer end os målt på Xg.

   På den anden side havde vi vel 4-5 skadede spillere der naturligvis ville være i start-11, hvoraf vi mistede 3 af dem i torsdags. Vi har 120 min i benene (noget man godt kunne se til sidst) og det psykiske knæk af at tabe på straffe. På den baggrund synes jeg ikke man skal lægge for meget i kampen - vi skal kun være voldsomt glade over, at det lige var OB vi skulle møde for jeg tror sagtens vi kunne have tabt til mange andre hold i går.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @preben ,
   Det var nu Mikkelsen der var primær grund til at friløberen blev brændt - Alves lagde også pres på.

   Men stadig bekymrende mange bommerter i defensiven - og det er The Usual Suspects der laver dem.

   Det bliver godt med noget kontinuitet dernede.

  Se 2 flere kommentarer

 • Vi får en en kompetent dødbolds ekspert i Wass

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER