Daniel Norouzi: Et talent har brug for tryghed

Skrevet af 3point.dk, 8. juni 2020

Daniel Norouzi var et stort talent i Brøndby IF, og han fik også en række ungdomslandsholdskampe. Det store gennembrud hos de blå/gule blev det dog ikke til, og det taler han om et i nyt interview.

- Mit manglende gennembrud i Brøndby er en kombination af mange ting. Der blev skiftet utrolig meget ud, holdet fungerede ikke, og derfor var det som talent svært at falde til i de omgivelser. Et talent har brug for tryghed, hvis han skal udvikle sig. Og det er nu engang nemmere som ung spiller at komme ind på et hold, der er i harmoni og fungerer godt, udtaler han til Ekstra Bladet og fortsætter;

- Når det er sagt, så erkender jeg også, at jeg måske ikke gjorde det godt nok. Jeg føler ikke, flere af os unge var klar til det niveau, som Superligaen krævede.

I dag er Norouzi 28 år og læser på universitetet. Ved siden af spiller han for FC Helsingør. Det blev til 19 kampe for Brøndby IF i perioden 2011-2013.
Deltag i diskussionen
 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    9. juni 2020   

 • Jeg husker klart Daniel Norouzi. En spiller med meget fin teknik, overblik og speed. Der burde have været satset mere på udvikling af hans talent.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     9. juni 2020   

  • @MicFys - ja, det er lidt skræmmende læsning, hvor stor betydning det har for et ungt talent, når der ikke er styr på rammerne. Jeg synes det viser ret tydeligt, hvor vigtigt det nu er, at vi holder fast i den udstukkede plan. for klub, Masterclass og 1. hold. Der er brug for ro og kontinuitet til alle vores spillere, hvis vi skal lykkes og have forhåbninger om at vinde mesterskabet igen.
   1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER