De tre vindere i 3point.dks managerspil

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 13 dage siden siden

Ved begyndelsen af Mesterskabsspillet lancerede 3point.dk sit nye managerspil, hvor man udelukkende spiller med Brøndby-spillere. Det var en særlig sæson, som også fungerede som prøve-sæson, for normalt kommer sæsonerne til at løbe over en halvsæson.

Ikke desto mindre fik vi sat præmier på højkant til nummer 1, 2 og 3 og de tre vindere er nu fundet. Vi skal ønske stort tillykke til.

 1. Saesonkort

 2. Armfelt97

 3. Kau

Saesonkort har vundet, ja, et sæsonkort, Armfelt97 har vundet en matchworn Kamil Wilczek-trøje og Kau har vundet en Brøndby-cap. Send en mail til nanna@3point.dk, så I kan få jeres præmier.

Næste sæson af managerspiller begynder ved den nye sæsons begyndelse. Vi arbejder på nogle småjusteringer af reglerne efter de erfaringer, vi har gjort os i forbindelse med denne forkortede sæson, som vi netop har afviklet. 

Vi håber rigtig meget, at I alle har lyst til at spille med igen i næste sæson. Vi præsenterer præmierne for den kommende sæson, når vi nærmer os. Man skal være medlem af 3point.dks Venner for at spille med. Er du ikke det endnu, kan du melde dig ind her.
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
    13 dage siden   

 • Hvad kan man sige andet end: “I de blindes rige er den enøjet konge“.
  1 enig · 1 god kommentar