Fodbold live resultater
Debat + at få sin bruger blokeret

Skrevet af 3point.dk, 15. maj 2022

Kære alle,

På 3point.dk's debatforum, så ønsker vi at der holdes en god tone. Man må gerne være kritisk over for Brøndby IF, 3point.dk eller spillere, så længe det er sagligt og der argumenteres for det, ligesom at det gerne skal kunne fungere som et oplæg til debat. 

Vi har gennem tiden kun blokeret enkelte brugere, og så er der en bruger, som kommer igen og igen og igen. Mik/Nøglen/Heggheim fan/Mik2/Keepattack/Gamle ven/Frihedforevigt/A team/Mester... nu skriver vi direkte til dig her, da du ikke vil forholde dig til vores beskeder, som vi sender dig, når vi blokerer dine brugere: Du er ikke ønsket på vores site. Vi vil ikke have dine kommentarer her. Desværre kommenterer du i øst og vest til en masse ting, og så ender det altid med utroligt lange kommentarer til andre brugere, hvor du beskylder dem for diverse ting. Det er nu sket +10 gange, og vi er trætte af det. 

Vi har prøvet at kommunikere med dig direkte, og siger det nu til dig igen: Vi ønsker ikke dine kommentarer på vores site. Stop med at oprette brugere. 

Til øvrige brugere; undlad gerne at være hånlige eller andet i denne situation. 

Dbh

3point.dk's debatredaktion
Deltag i diskussionen
  • 3point.dk
  • 3point.dk
    Administrator
      15. maj 2022   

  • Og god kamp senere i aften!
    1 enig · 2 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER