Fodbold live resultater
Debatten der (åbenbart) ikke må debatteres.

Skrevet af RommeTilPhiriOgSå, 10. september 2022

Hykleriet står i fuldt flora herinde.

Folk herinde går bersærk, hvis enkelte fans er lunke omkring et køb af en selværklæret fck fan, eller hvis Alpha ikke vil starte en sang og pådutter deres holdning resten af tribunen.

Alligevel bliver det dikteret, at vi åbenbart ikke må diskutere den potentielt værste straffesag rettet mod et af de dyreste indkøb i superligaens historie. 

Jeg kan ikke slette debatoplægget fra min mobiltelefon, så 3point moderator, gør alle en tjeneste og slet oplægget, så vi kan vende tilbage til kun at diskutere, om Vallys ligger i fosterstilling ude i badet grundet manglende Fenerbahche og om Alpha enten er dumme, meget dumme, eller super meget dumme.

God kamp til alle de rasende mennesker, der findes herinde. Håber at en evt. sejr i morgen, kan løsne jer lidt op. 
Deltag i diskussionen
 • Welkro
 • Welkro   10. september 2022   

 • Jeg vil da 1000 gange hellere have at vi får løst vores problemer med voldelige hooligan fans end at glæde sig over at en sag med voldtægt af unge piger overskygger vores problemer i en periode! Og jeg kan ikke glæde mig over at FCK skal slås med sådan en sag, når det involverer uskyldige ofre.
  som du også selv skriver..
  Ellers er jeg er fløjtende ligeglad med hvad der sker i FCK og andre steder.
  Vi skal have styr på det sportslige i BIF og vi skal have luget ud i de brodne kar blandt vores fans, der ødelægger det for 99% af resten af vores fans.
  Vi skal tilbage til at være frygtet på banen og beundret og hyldet som Danmarks bedste fans uden for banen!
  19 enige · 9 god kommentar
   
  • @Welkro Nu skulle mit oplæg heller ikke ses som, at vi skulle glemme vores egne problemer og interne stridigheder.

   Jeg synes dog, at det er relevant at diskutere en potentiel kæmpe sag i superligaens historie, som aldrig er set lignende hidtil. Og hvad der driver en superliga-spiller og millionær (må vi gå ud fra) til, så forfærdelige handlinger.
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    10. september 2022   

 • Der er ikke noget at glæde sig over i denne tragiske sag… og det er sku’ lidt rystende med den skadesfro vinkling du lægger for dagen.

  Det har jo absolut intet med FCK at gøre, hvad en spiller måtte have foretaget sig i fritiden.

  Jeg synes du alvorligt skal overveje at slette det indlæg omgående.
  12 enige · 8 god kommentar
   
  • @del Piero At du siger, at det intet har med fck at gøre.. Det er jo virkelighedsfjernt. Her er tale om en spiller på en lang kontrakt i ėn af Danmarks største sportsvirksomheder, der er hentet for et anseeligt millionbeløb.

   Kan fck lægges til last for det? Selvfølgelig kan de ikke det og det skal de heller ikke. Men selvfølgelig har det noget med fck at gøre, alt andet vil jo være absurd at påstå.

   Kevin Werner sagen havde jo også noget med Brøndby at gøre, uanfægtet om klubben kunne lægges til last for det eller ej.

   Men ja ja.. Lad os se om du får ret og fck intet statement giver, hvis dommen falder og navneforbudet ophæves. For hvorfor skulle de dog ytre sig omkring noget, som intet har med deres klub at gøre?

   Pak dit personlige had væk for engangs skyld og hold dig til emnet kammerat.
   1 enig

 • Jeg synes det er på grænsen til det absurde, at I insinuerer, at jeg skulle være skadesfro eller blive decideret glad over, en sag der er så tragisk. Jeg oprettede debatten, fordi den her sag potentielt kan være en bombe i Superligaen og ulig noget vi har set tidligere i Danmark.

  Jeg har rettet en smule i min formulering (Klokken er mange, og jeg er på ferie, så ja, måske det gik lidt stærkt over telefonen) - Men jeg gør det jo netop klart, at sagen er dybt ulykkelig, at det er nogle forfærdelige og ulækre hændelser, såfremt det er sandt OG at ps&e netop ikke kan drages til ansvar for, hvad deres spillere laver i deres fritid. Jeg vælger jo netop også at opretholde navneforbudet, hvilket jeg nok ikke havde gjort, hvis jeg sad og skrællede gulerødder over det.

  Jeg har dog ingenlunde tænkt mig at slette debatindlægget, da jeg føler, at det er en debat der er værd at tage - Hvad det er der gør, at umiddelbart succesrige, unge og velhavende mænd (Det være sig fodboldspillere eller i andre erhverv), begår så afstumpede handlinger mod andre mennesker/kvinder.

  At I så ikke kan evne at diskutere et så følsomt et emne, som den her sag er, uden at gå fuldstændig i baglås over, at jeg brugte formuleringen *Jeg glæder mig over, at det ikke er en spiller fra os* fremfor *Jeg er lettet over (...)*, vidner nok i større grad om, at I har møghamrende ondt i røven over tidligere diskussioner angående Vallys-gate.

  Moderatorer må slette debatoplægget, hvis de finder det upassende - Men det er selvfølgelig også svært at debattere noget som helst med folk, der kun læser det, som de selv vil i ens oplæg.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Welkro
  • Welkro   10. september 2022   

  • @RommeTilPhiriOgSå hvorfor er det en bombe under Superligaen? Det har intet med FCK at gøre, så hvorfor skulle det være en bombe under hele turneringen?

   Hvorfor hører den debat hjemme i et fodbold forum, når den intet har med fodbold at gøre? Skal vi også diskutere mediernes påvirkning på folketingsvalget og det stigende antal depressioner hos unge mennesker post corona?!

   Det er min holdning, uanset hvad din holdning var I Vallys debatten.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer
   
  • @RommeTilPhiriOgSå

   Ta og drik en bejer eller 5, og kom videre.
   Når der er afsagt dom, og navneforbuddet er faldet, så diskutere jeg gerne med dig, men indtil da er det ren spekulationer, og det bør ALLE lade være med.
   4 enige · 1 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå Der er intet upassende i dit indlæg og det er en relevant debat du rejser. Jeg er ikke nødvendigvis enig med dig i alt, men dit indlæg skal ikke censureres af nogle. Jeg kan sgu godt lide dit mod til at sige flokken imod...

  Se 2 flere kommentarer

 • Jeg tænker kort og godt at der ikke er noget at tale om før den ukendte spiller er dømt eller frikendt.

  Og hvis det viser sig at være Amoo, så må det først og fremmest være rotterne som tager den debat.

  Men overvej lige hvis det ikke er ham. Nej, hellere tage den op når der er afsagt dom.
  Præcist som med Patrick DaSilva.
  3 enige · 3 god kommentar

---

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    10. september 2022   

 • Sgu' et lidt forskruet menneskesyn du har, hvis du ser fordele for en fodboldklub, i at en voldtægtssag kører i en rivaliserende klub!!

  For alle involverede kun en ulykkelig sag..

  3 enige
   
  • @19Magic64 jeg ser ikke en fordel, men nu er du også typen, der sjældent formår at forstå et indlæg. Det har du gentagende gange vist i tidligere debatter.

   Kald du mig bare forskruet - fremmede mennesker, gemt bag anonyme aliasers syn på mig er jo åååhh så vigtigt.. Nåår nej.

   God kamp i morgen og husk at spred god karma kammerat.

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg tror ikke problemet er selve indholdet i debatten, jeg tror problemet er relevansen for den her side.

  For hvorfor er en debat vedrørende en potentiel straffesag, imod en spiller fra en anden klub relevant?

  Siden her handler om Brøndby, klubben og miljøet omkring klubben. Vi diskuterer jo heller ikke aktier, ballet eller hvorfor der kommer hvid røg ud af motoren på din mors bil..

  Så det er næppe fordi det er et emne der ikke må snakkes om, jeg tænker det handler om at det absolut ingen relevans har, for en side som den her.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • @Bastiano mener faktisk det største problem, er at en eventuelt samtale ville være omkring en person som ikke er navngivet. Det er så nemt idag at ødelægge andre mennesker totalt ved at sætte prædikater på dem. Jeg mener ikke vi skal risikere at kalde en person for voldtægtsmænd, når han ikke er dømt, og det kunne være en anden person.


   Hvis vi skal tale om det emne, så kunne vi starte med Patrick DaSilva... det klanme møgdyr.
   2 enige

  Se 2 flere kommentarer

 • Welkro
 • Welkro   11. september 2022   

 • For du virker selv helt loose i din rant.. ;-)
   
  • @Welkro synes fsktisk hans edit er værre end det originale skriv. For nu er der offer rolle på fuld hammer.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • du har da et seriøst problem ....du hidser dig op på samtlige debatter herinde ...angående denne tråd så har det præcis intet med fodbold at gøre og absolut intet med Brøndby at gøre ....at du sidder og har det godt med at den sag trækker fokus væk fra dine Alpha venner, siger jo mere om dig end noget andet
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • nicolai83
 • nicolai83
  Betalende bruger
    23. september 2022   


Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner