Fodbold live resultater
Dejlige sejre men –

Skrevet af Zer, 21. august 2023

Jeg støder nok nogle, men efter en dejlig sejre undrer jeg mig stadigvæk over kvaliteten fra Mensah og især Riveros der er laver for mange fejl og har et meget svagt højre ben. Det er for mig at se to svage sider i vores trup. Da Divkovic kom ind mener jeg at han gjorte det bedre end Riveros og det var også ham der lavet oplægget til målet. Hvad mener I? Nyder at se Vallys så længe vi kan beholde ham.

Super at høre jeres meninger – men jeg er stadigvæg overbevist om, at hverken Mensah og Riveros ikke ville være førstevalg på de fleste hold i SL og BIF har brug for en god VB og HB hvis vi skal være med i toppen og helst meget mere. Mhv. Wass så har han en del gode indlæg samt en god forståelse for spille, men han laver også en del fejl der vil – på den langebane- vil koste. Det er som om han ikke er har været helt på toppen i den tid han har været i Bif (har stor respekt for Wass) håber han vil forbedre sit spil fremover.

 
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   21. august 2023   

 • Syntes at Divko har set meget fornuftig ud som WB, og har ikke noget problem at vi holder fast i ham på den position.
  Jeg ser vi har et større kvalitetsproblem på højre side.
  1 enig

 • Vi er notorisk hårde i bedømmelsen af vores backs. Jeg mener at både Blas og Mensah gør det ganske fornuftigt, uden at være fantastiske.

  Men enig i at Divko ser spændende ud på VB.
  8 enige · 4 god kommentar

 • Jeg syntes også at Divko trænger sig gevaldigt på til en startplads. Riveros ser jeg efterhånden ikke noget kæmpe lys i. Det ville jeg gøre hvis han var målfarlig, men det må vi jo bare efterhånden sige, at det er han ikke. Mensah har aldrig været - og bliver aldrig, efter min mening, fantastisk i den anden side. Men han er p.t. holdets far og får derfor laaang snor. I det hele taget er JS jo en træner som er meget tryghedsskabende og tillidsfuld i forhold til de udvalgte 11. Man har jo fornemmelsen af at Ohi kunne spille samtlige kampe fra start i denne sæson uden at score. Jeg syntes det ville klæde vores cheftræner at han engang imellem gav nogle nye muligheden for at brænde banen af. Det ville være med at til at sikre et godt spændingsniveau i truppen. Det er lidt som om, at han er bange for at skuffe sine spillere ved at sætte dem af holdet.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    21. august 2023   

 • Jeg er ikke uenig med dig. Men jeg hørte lige Den Gamle Hytte her til morgen. Og som de ganske rigtig nævnte, så mangler vi at se Divkovics kvaliteter i det defensive arbejde.
  For der er ingen tvivl om, at kan er mere pågående i det offensive spil end Riveros. Men hvor god er han til at forsvare.
  Og er det overhovedet nødvendigt med gode forsvarsevner fra hans kant, når vi har chefen Rasmussen nede i forsvaret?
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   21. august 2023   

  • @Jensen god pointe - når vi spiller med 3 CB støtter de jo i langt højere grad op om vores WB, jeg ser ikke Divko som svagere end Blas i den defensive del, igår i kampen bliver Blas fuldstændig tørret af Brumado som giver en kæmpe chance til FCM i midten af 1 halvleg - og tror hvis vi skal være ærlige ikke at Blas er en ørn defensivt - offensivt syntes jeg Divko byder ind med meget mere end Blas.
   6 enige · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

---

 • Solz
 • Solz   21. august 2023   

 • I en lang periode kom der offensivt ikke nok fra vores backs, så langt er vi enige. I denne sæson, der har Riveros været forrygende, så synes den kritik flere er kommet med på det seneste, er kommet for sent og i hvert fald på baggrund af fortidens præstationer.

  Umiddelbart ligner Riveros nu den spiller vi hentede før hans langvarige skade, så jeg har virkelig svært ved at forstå kritikken. Mensah har et okay niveau, i hvert fald som backup på begge backs, men vi har jo også SebSeb, som åbenbart stadig ikke er god nok, mens vi jo har lejet Che ud, hvilket må betyde vi er tilfredse med dem vi har. Ydermere har vi jo i venstre side Divkovic, som har haft nogle fine indhop, men ingen af os aner hvor dygtig han er rent defensivt, mens der også skal mere en et par gode indhop til, før man kan konkludere alt muligt.

  Jeg fornemmer i øvrigt en ærgerlig tendens med at spillere som f.eks. Wass og Riveros ofte får uberettiget hård kritik. Jeg synes helt generelt ofte at der er kritik af de nævnte spillere, selv om de i de fleste kampe har været bedre end gennemsnittet. Vi må bedømme vores spillere ens, også selvom vi f.eks. forventer mere af Wass end mange af de andre spillere.
  8 enige · 6 god kommentar
   
  • @Solz Et fantastisk og sagligt indlæg uden en masse følelser. Er 100 enig og kunne ikke have skrevet det bedre selv. Vores backs lever livet udsat i dette forum..
   6 enige · 3 god kommentar

 • Jeg mener du ser hullerne i osten, og det er helt normalt der bliver lavet fejl. Menza og Blas spiller en kamp til ok, og man kan altid forvente mere, som mange BIF fans altid gør, men vi har lige vundet over FCM som var super vigtigt. Var der meget der kunne være bedre, selvfølgelig, men kan vi ikke nyde det lige et øjeblik, istedet for konstant at have dette, men....
  2 enige · 4 god kommentar

 • Både Riveros og Mensah levere ikke nok, de to backs er holdets svageste positioner. Den manglende 6’er er dog også en udfordring, men håber snart man giver Seb. chancen fast, så man kan se ham an over tid.
  1 enig
   
  • Solz
  • Solz   21. august 2023   

  • @olemartin.dk - Da jeg synes Riveros har været en af vores bedste spillere i de første kampe i sæsonen, så er jeg selvsagt ikke enig.

   Mht. SebSeb er jeg sikker på han havde fået meget mere spilletid, hvis han ikke så ofte kæmpede med de defensive opgaver. Tror bestemt han kan blive virkelig god, når/hvis han får styr på defensiven. Han har jo umiddelbart hele pakken, som jeg ser det. Men han er altså nødt til at levere et højere niveau, når vi forsvarer os.
   2 enige · 1 god kommentar

 • Forstår ikke kritikken af Mensah, som i den grad går foran og løfter holdet med sin arbejdsiver.
  Han har i øvrigt været velspillende efter han kom tilbage fra sin skade og er involveret i vigtige aktioner såvel offensivt som defensivt.
  Det er som om nogle hele tiden leder efter ting at kritisere: nu vinder vi, holdet bliver bedre og bedre i udtrykket, fansne er vilde og indkøbene ser fornuftige ud.
  Hvorfor lede efter problemer? Der sker så mange positive ting nu.
  3 enige · 2 god kommentar

---

 • Jeg så også gerne Divko få chancen fra start på WB mod Vejle.

 • Blas lykkedes ikke specielt meget i går med sine offensive aktioner, men så spillede han konge kampe de sidste 3 uger. Blas har et rigtig fint top niveau som jeg mener han rammer relativt tit, men han falder også ud nok til at han ikke er blevet solgt til en større liga. Div gjorde det fint, men det burde altså også gøre en forskel at have en frisk mand ind i stedet for Blas som tager mange løb og mange høj intense sprinter.


  Mensah har det også med at være ret stabil, jeg ville dog personligt gerne se SebSeb på backen mere. Jeg troede han var tættere på start elleveren efter de første 2 kampe.

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    21. august 2023   

 • Vælger at glæde mig over, vi lige har vundet en svær kamp på udebane!
  Især med tanke på hvor hakkende vi er kommet fra start..

  Synes vores backs gør det fint, er ikke ligaens bedste, men ok!
  Riveros skal bare lade være med at skyde på mål, det kan han ikke finde ud af...

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner