Fodbold live resultater
Den Ny Chef i Brøndby - Fodbold er ikke for de stumme...

Skrevet af Rasmus Stephansen, 18 dage siden

Brøndby søger - Den ny Chef i Dansk fodbold.....!

Kære alle Brøndby Fans

Fodbold er er ikke for de stumme, Det er et historisk Søren Lerby citat – Den største chef i Dansk fodbold nogensinde.... som i nogen... nogensinde...! DIRIGENTEN

Jeg drømmer om at vi i Brøndby / MC udvikler nutidens  Søren Lerby – den største chef i danske fodbold nogensiden, en kompromisløs, indædt fighter af guds nådie...  

Chefen af  Bayern München.....!

Jeg  kender ikke til til kritierne for udvælgeses porceduren MC  -  men tænker det handler meget om tekniske færdigheder – jeg ville gerne se at man udvælger dem med den helt ekstrem  vindermentalitet på trods af tekniske færdigheder – Søren Lerby spillede 3 sæsonger i Ajax under en benhår cheftræner Rinus Michels (læse du med OS) før han fik chanchen på første holdet – vi skriver midt 1970´erne, tiden hvor der stadig ikke var proffesionel fodbold i danmark, det kom først i 1978. Søren Lerby kom til Ajax som 17 årig i 1975 sammen med Frank Arnesen fra Fremad Amager, før det spillede han i TIK, Tåstrup idrædts klub. Det var en sensation at 2 kun 17 årige skiftede til Ajax – ja det  var vel den dansk fodbolds vugge,,,!

Han og Frank Anrnesen var nederst i hirakiet i Ajax, de blev kørt benhårdt både til træning og ude for banen, Rinus Micheks kørte aftenruter i spillernes kvarterer i Ajax for at se om de var hjemme klokken 22.00 og ikke ude at føjte i byen, ellers faldt der brænde ned, det var en anden tid,.... men.....!

Jeg drømmer ikke om denne form disciplin, men jeg drømmer om en indædt personlighed på 6ér positionen a la Søren Lerby, en der kan løfte hele holdet når det ramler eller brænder på – en der går forrest og tackler igennem, en der på banen nærmest er større end cheftræneren.......!!

FORZA BR'NDBY.......!!
Deltag i diskussionen
  • Ja, sådan én manglede vist igår....hvor selv Hvidovre havde banket os med den indsats og det niveau vi lagde for dagen.
    3 enige

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner