Fodbold live resultater
Der fik FCK lige 200 mio i lommen, tak CV

Skrevet af Fan_passion , 24. august 2022

Med FCK' s vindende kamp i dag, får de 200 mio i lommen. Vi kan godt se at top 6 desværre er niveauet! Men vi kan takke CV for det, at han ikke vil Brøndby det bedste, og at investore ikke vil røre os med en ildtang! 
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    24. august 2022   

 • Her så vi forskellen på at lade et mesterhold gå vs. forstærke det.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Saesonkort utilgiveligt at CV ikke forlængede med Lindstrøm og gav ham en 5 årig kontrakt.....
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   24. august 2022   

 • Man sidder næsten og skammer sig som Brøndby fan ovenpå vores to seneste såkaldte europæiske kampagner, Silkeborg, Viborg, Randers osv gør det langt bedre end os, hold kæft hvor er det bare i bund og grund deprimerende at holde med BIF.
  10 enige · 1 god kommentar
   
  • @Joblar Nu fik BIF jo i lodtrækningen til Conf L kval, på samme vilkår som VFF, en polsk modstander og Basel. VFF fik en litauisk og så en færøsk. Mon ikke BIF også ville være kommet frem til et nederlag mod West Ham, hvis vi havde byttet lodtrækning med Fodsportsforeningen?
   Ingen er mere ærgerlig end jeg, når pse har succes, men tonen herinde er absurd og kommentarerne ofte helt i skoven i kampens hede
   8 enige · 5 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer


 • Det er så trist at FCK lander et CL gruppespil.
  Jeg er pisse ligeglad med hvad den almene fodboldfan skriver om dansk fodbold. Det her øger forskellen mellem FCK og alle andre klubber.
  5 enige · 2 god kommentar

---

 • Alt i alt skal vi dog ikke sammenligne os med dem. Enig i at det ikke ser helt optimalt ud på nuværende tidspunkt, men alligevel ser fremtiden lys ud med vores tiltro til masterclass. Det skal nok give gevinst på den lange bane. Det eneste vi mangler på nuværende tidspunkt er nogle stabile og faste startere, som kan aflæsse de unge. Der ligger alt for meget pres på dem, og ser hellere de bliver brugt som indskiftere, og kan lære af de mere erfarne.
   
  • mp80
  • mp80   25. august 2022   

  • @roligrolig Jo, selvfølgelig skal Brøndby sammenligne sig med FCK. Uanset hvor mange penge FCK har og bruger er det ikke et argument for ikke at sammenligne de to klubber. Med bedre ledelse herunder indkøb af spillere og udvikling af spillere, kunne det ligeså godt være Brøndby som var gået i gruppespil. Det sker ikke over 1-2 sæsoner men over længere tid og derfor er det vigtigt at sammenligne sig med dem som er foran. Man skal se på hvad de gør bedre og selv forbedre sig og evt. gøre det bedre. Det andet er opgivende og giver ikke succes på den lange bane.
   1 enig

 • Solz
 • Solz   24. august 2022   

 • Ro på, selvfølgelig vil CV os det bedste, men vi kan da godt blive enige om, at han har fejlet stort, hvilket har vist sig, at koste kassen såvel sportsligt som økonomisk.

  Vores historisk ringe transfervindue efter mesterskabet har ødelagt meget, hvilket vel også var lidt forudsigeligt, da vi bevidst pissede Europa væk, samtidig med vi solgte sæsonstarten i ligaen.

  Vi er aldrig rigtig kommet os, og har siden handlet i øst og vest. Vi har en overflod af kostbare stoppere, mens vi hentede en spændende spiller som Bell til en plads hvor vi allerede forinden havde forlænget med Rado. Vi har indtil for nylig mere eller mindre forsømt at hente kvalitet til midtbane og angreb, mens truppen helt generelt er mere og mere skævt sammensat.

  Først nu er vi som brandslukning begyndt at hente rutinerede profiler, som vi selvfølglig skulle have gjort for længst. Min påstand er at det havde været både billigere og nemmere efter mesterskabet, end nu hvor alle ved vi lider, så vi kommet til at betale høje priser for forstærkniger, og vi virker til at være i panik, hvilket heller ikke er et sundhedstegn. Det havde alt andet lige været nemmere at lokke profiler til holdet, da vi var sikret minimum Europa League.

  CV har været fantastisk til at forlænge med unge talenter, så vi kan profitere af gode salg, og hans mod er sansynligvis også grunden til at vi f.eks. har turde give en Mads Hermansen chancen, så alt er ikke håbløst.

  Det ligner dog at vi på bundlinen kommer til at lide længe under de sats klubben har foretaget siden mesterskabet, hvor vi efter min mening har gamblet. Vi er blevet dårligere, hvilket har givet dårligere resultater i ligaen end man kunne forvente, samtidig med at vi frivilligt har givet afkald på de europæiske koefficientpoint, der er altafgørende for at bringe os nærmere FCK og FCM.

  Håber signingen af Wass åbner op for at andre profiler vil os, men der er ingen tvivl om vejen er blevet længere, uden man i mellemtiden har kunne spore nogen form for fremgang. Mit håb er nu, at Wass tilgangen generelt kan åbne for at flere profiler tror på projektet og måske én Maxsø kan overtales til at forlænge, så vi får en slags dominoeffekt af Wass købet. Jeg krydser i hvert fald fingre.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • mp80
  • mp80   25. august 2022   

  • @Solz Flyt CV ned til at stå for MC kontrakter og intet andet, ellers fyr ham, han er ikke god nok.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Solz Du ved jeg er normalt enig med dig i det meste :)

   Men her er jeg ikke enig, i dette vindue har CV for første gang reageret med det samme over Bruus 1-1.

   Han har hentet Wass hjem

   Vi lander Christian Sørensen fra Viborg Fredag eller start næste uge han kommer.

   Vi lander en kvalitets angriber og ikke sikker på det bliver ham der skrives om, kan også være Andersson eller en anden overraskelse.

   Vi henter måske en offensiv midt, men er sikker på vi lander superligaens vel nok bedste Venstre back i denne eller næste uge, samt en kvalitets angriber.

   Når du tager det med inkl. Wass landede så har vinduet været hans bedste, og tror han har lagt lidt om. Så synes han bør kunne gøre sit arbejde og slutte vinduet.

   For er sikker på vi lander kvalitets angriber er helt sikker på kommer noget rigtig godt der, samt Viborgs Christian Sørensen.

   Måske hvis rette pris kommer så offensiv midt. Det er mere dark horse på den position.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • ClausM
 • ClausM   24. august 2022   

 • Tak hellere vores inkompatente ejer...

 • Meningsløs overskrift, det næste bliver vel at CV skal have skyld for modvind på cykelstien
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • Ja har aldrig forstået de BIF fans der kan glæde sig over FCKs succes, det er nok det eneste man ikke kan.

  Ja til tider godt være misundelig det erkender jeg blankt, de får en klassemålmand skadet, så køber vi da bare en ny.

  Mange snakke om ikke alt kan købes for penge, men desværre har FCK igen bevist det kan det.

  Endnu et stød i siden for os BIF fans at skulle nu høre på de ulidelige FCK fans om CL og deres arrogante klub, ejere og fans. Ja den klub er virkelig så langt fra vores værdier, og alligevel ville man gerne have haft samme muligheder.

  Det har vi ikke, men vi må håbe vi en dag lander et sted tæt på, men FCK er en ballon der kan sprænge altid, deres økonomi er reddet af en bank der holder hånden over dem, det ved alle. Plastik klub og det er sku ikke noget jeg nogensinde bliver misundelig over.

  Men hvem husker ikke vores klub da vi spillede i Champions L det var fandme tider, mange fans har aldrig oplevet det og nok derfor vi har større ambitioner end mange der ikke oplevede de store oplevelser med BIF. Jeg håber inderligt de yngre også får den oplevelse med, da de fortjener det.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Personligt har jeg umådeligt svært ved at hade FCK (og andre danske hold) når de gør det godt i Europa. Der tager jeg altså den rød hvide klaphat på og vælger at glæde mig på dansk fodbolds vegne. At det skaber større afstand til BIF at FCK nu er i CHL rager mig lige nu en papand. BIF er stadig min klub, selv med en svært inkompetent bestyrelse og sportslig ledelse. Vi kommer jo kronisk for sent til festen og laller derfor rundt år efter år, kun afbrudt ca hver 15 år med et lucky punch hvor alt går op i en højere enhed.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Kristianbs det er nok også det rigtige, men jeg kan ikke glæde mig over FCK succes og de videre i CL.

   Ved godt det er småligt og forkert, men ja hader sku den klub. For mig er de kun Rød hvid når de er på landsholdet.

   Det er nok mig som har en forkert tankegang, men vil altid foragte den klub, og alt den står for, men respekt for de levere altid godt i Europa. Ved godt mange bliver forarget, at jeg ikke ønsker dem succes, kan ikke altid styre mine følelser.

   Kærligheden til BIF er højere end hadet til FCK, men foragter alt den klub står for, synes de er så arrogante gælder lige fra ejer, til klubben og fans.
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    25. august 2022   

 • Hvad har Fcks Champions League kampagne at gøre med CV??

  Der må være grænser for hvor bitre, og langt fra sandheden et debat indlæg må være...
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @19Magic64 CV var en skandale i FCK og viser sig også til at være det i BIF

 • Så blev det som forventelig den store Tudekiks Dag. Alt er sort CV er uduelig, JBA er uduelig NF er uduelig. Er der begåetfejl af CV ja bl.a. har Greve ikke leveret, Blas er for meget skadet, var det forudsigeligt? der kunne efter mesterskabet været hentet andre profiler til holdet men vi ved ikke om de også havde fejlet. Har NF fejlet, ja han fik Wass til 8´er positionen for straks at lade ham spille back. Har JBA lavet fejl ja han har ikke lagt penge nok og afvisningen af Redbull var en fejl hvis vi vil have mange penge og kunne købe vildt ind.....? Pas på blodtrykket derude.....!
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   25. august 2022   

  • @Rasmus Stephansen Med alle de rygter der konstant er om dyre performance spillere, der er der da noget der tyder på, at klubben selv er klar over man har fejlet, især nu hvor vi for alvor begynder at bruge penge på ældre spillere, hvilket vel er åbenlyst for enhver. Hvordan vil du ellers tolke vores agern på transfermarkedet i dette transfervindue, hvis du mener, det du skriver?

---

 • At fck har et badeland, der kan skabe overskud og derved finansiere FCK’s indkøb, er vel næppe noget cv kan få skyld for?
  1 enig
   
  • @Bastiano Enig, og må man bare erkende at Don Ø er/var pisse dygtig
   
  • @Bastiano Nej i stedet for at klandre fåkkerne har en opsætning, der gør dem økonomisk enestående i DK, så burde vi nok tænke mere over hvilket setup, der kunne bringe penge ind til fodboldforretningen. Det er bestemt ikke nemt - men det er derfor et firma har en ledelse. Vi vil gerne handle stort, men ikke have underskud. Vi vil heller ikke købes, for ALLE investorer forstår ikke Brøndbys værdier. På et tidspunkt må alle fans gøre op med sig selv om de vil have en klub, der kan vinde og så acceptere de forandringer det kræver,for at opnå økonomien, eller vi lever med at være bagefter de ypperste i DK, men være selvkørende. Man kan ikke brokke sig over resultaterne og ikke forholde sig til det økonomiske setup. Vi kommer ALDRIG i nærheden af fc-x uden ekstra financiering, måske et one-shot-mesterskab hvert 20. år. Jeg er klart for opgradering på den økonomiske pakke og eksterne partnere. I ALLE lande, mest udtalt i England, er det de klubber med størst pengetank, der lander i top 4 hvis man måler over bare 3 år i snit. FFP fanger slet ikke det der var intentionen.
   Min melding og holdning er bare, jeg læser for mange kommentarer fra folk der brokker sig over status men ikke vil have de ændringer, der kræves.

  Se 3 flere kommentarer

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    25. august 2022   

 • Det er noget vrøvl at CV ikke vil Brøndby det bedste, men vi føler nok alle en frustration over at FCK endte med at stolpe ind i en ret lige duel med Trabzonspor, mens vi missede Europæisk gruppespil på målstregen i en straffesparkskonkurrence.

  FCK havde stolpe ind og fik 200 millioner i kassen, samt en styrkelse af deres europæiske koefficient, hvilket gør dem seede i fremtiden og dermed sikrer dem en let adgang til europæiske gruppespil. Både økonomisk og sportsligt får de også væsentlig lettere ved at lande et par store, markante profiler i transfervinduets sidste uge. Hvem vil ikke gerne spille Champions League?

  Vi, derimod, missede muligheden for både indtægter, europæiske koefficientpoint og fremtidige seedninger.

  FCK har stor-satset økonomiske og købt spillere på et niveau og i et omfang, som jeg personligt har haft svært ved at forstå at de kan. Men, netop for dem giver det sats måske mening. Det vi ser i mange ligaer rundt om i Europa er at hvis en klub først får etableret sig i toppen med et budget på 2-3 gange konkurrenterne, så er der så mange positive feedback-loops bygget ind i moderne fodbold at den klub faktisk ofte kan blive deroppe og have en forretning, som løber rundt. Derfor kan det godt betale sig for en klub der har f. eks. 2 gange så stort budget som den nærmeste konkurrent at øge budgettet til 4 gange så stort et budget, fordi man dermed sætter sig permanent på den øveste plads i ligaen, som i mange tilfælde giver direkte eller i hvert fald lettere adgang til europæiske gruppespil, hvorigennem klubben kan modne sine spillere og potentielt sælge dem for større summer, fordi de har bevist sig på en høj hylde. Det er trist at mekanikken er blevet sådan, men det er desværre realiteterne.

  I mange ligaer er den den historisk dominerede klub fra en storby, som topper listen (f. eks. Bayern, Juventus, Ajax, Dinamo Zagreb, Celtic/Rangers, osv.), men der er også mange eksempler på at eksterne investorer er gået ind og boostet end ellers mindre klub til at blive den totalt dominerende.

  Da jeg var dreng var Manchester City og Chelsea ikke topklubber i England, men det er de i dag pga. gigantiske investeringer fra arabiske og russiske rigmænd. I Østrig er FC Salzburg blevet en absolut topklub pga. kæmpe investeringer fra RedBull koncernen. Det vildeste eksempel er måske PSG som nu med nær 100% sikkerhed vinder mesterskabet hvert år og kvalicerer sig dermed direkte til ChL.

  Har man penge nok kan man lave det her trick, men det er naturligvis lettere i de lidt dårligere ligaer. Den danske er et godt eksempel. Hvis Brøndby pludselig blev overtaget af en millardær, som var villig til at øge budgettet til at være det samme som FCKs og FCM også skurede lidt op, så ville FCKs forretningsmodel komme voldsomt under pres. Så ville de kun vinde hvert tredje mesterskab og over tid ville det betyde at de ville miste en masse indtægter og få et stort underskud. Det ville Brøndby og FCM sikkert også, og alle ville på den måde slide hinanden op. Modellen fungere imidlertid, hvis en klub har en tilstrækkeligt stort budget til at tage patent på mesterskabet...indtil et vist punkt naturligvis. Det er det, som måske vil lykkes FCK. Hvis afstanden i budget bliver tilstrækkelig stor vil alle mekanismer sende flere penge og fordele til topholdet.

  Det samme vil i øvrigt med stor sandsynlighed ske i en Europæisk Super League, såfremt der er fleste penge og prestige i toppen af en sådan liga. Over tid vil et par eller måske en enkelt klub vokse sig stadig stærkere, indtil den totalt dominere. Den klub vil få flere fans, flere premiepenge, sælge flere trøjer, få større TV indtæger, osv. og dermed systematisk kunne stjæle de bedste spillere fra de andre klubber. Det hele handler om den dynamik, som opstår når en eller nogle få klubber pludselig har et mange gange større budget end resten. Til sidst forsvinder spændingen ud af spillet.

  Ironisk nok er situationen totalt anderledes i USA. Her ser man ligaen, som et underholdningsprodukt og derfor har man indført regler, som diktere et ca. lige stort spillerbudget for alle hold i f. eks. NFL, NBA, NHL, osv. Eller vil det nemlig ende med at f. eks. New England Patriot's stærke sportlige periode ville give dem så store ressourcer at de kunne begynde at købe alle de bedste spillere fra de andre hold, indtil de var næsten sikker på at vinde SuperBowl hvert år. Og så er det at produktet bliver forringet. Det bliver totalt uspændende at være fan af alle de andre hold, fordi det pga. de selvforstærkende mekanismer er født til at være underdogs. Når ligaen starter er der meget begrænset spænding om udfaldet. For at undgå dette har man indført en række mekanismer, som skal skabe en fair konkurrence, herunder et loft over spillerbudgetter og et førstevælgersystem ift. at tiltrække talenter.

  UEFA gør det modsatte. Det vedtager hele tiden nye tiltag, som tilgodeser de største klubber og øger afstanden i de enkelte ligaer mellem toppen og resten. I Danmark er vi allerede der, hvor det virker ekstremt usandsynligt at Danmarksmesterskabet i fodbold de næste 10 år vil gå til andre klubber end FCK, FCM og måske Brøndby. Den tid, hvor Aab, OB, FCN eller Herfølge kan drømme om førstepladsen er reelt forbi og hvis det ikke var for Mathew Benhams indtog i FCM ville FCK nok i dag være Danmarks svar på PSG. En klub, som vinder 9 ud af 10 mesterskaber...hvis ikke 10. Truslen for FCK er derfor at deres konkurrenter ikke må komme for tæt på rent budgetmæssigt. Modellen fungere kun, hvisman er alene på tronen. Hvis de pludselig kun kan regne med kval til conference league, kan man ikke forsvare det udgiftsniveau og typiske heller ikke sælge sine bedste spillere til 50-100 millioner. Det kan man kun, hvis spillerne har shinet mod topmodstandere fra de større ligaer.

  I England er situationen lidt speciel fordi ligaen i forvejen er fyldt med ekstremt rige klubber, som er ejet af millardærer og alle modtager gigantiske summer i TV indtægter blot for at være i Premier League. Så her er der mange klubber om buddet og dermed er det en af de få ligaer, hvor der er reelt spænding om udfaldet, hvilket måske også er medvirkende til at de er verdens mest sete liga. Den franske liga er jo som produkt utrolig uinteresant da alle ved at PSG vinder med en kæmpe margin, hvert år.
  1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER