Fodbold live resultater
Der mangler lidt, men det ser bedre ud...

Skrevet af BrianGideon, 12. september 2022

Det ser meget mere positivt ud efter transfervinduet lukkede og vores nye spillere har haft et par kampe, men det lader til at vi stadig står tilbage med nogle af de samme problemer, som vi hele tiden har haft. Ohi skal helt sikkert nok få scoret en masse mål for os og meget tyder på, at Vallys nok er alle pengene værd. Vi alle var jo bange for en "Gammelby sag", men vi har måske mere været heldig få en "Robert Skov" handel. Der er i hvert fald stort potentiale i ham og jeg vil ønske, at alle vores spillere lærer, at han kommer ALTID i gode positioner i feltet. Der skal helt sikkert spilles mere på hans løb derind som vi så ved 2-1 målet. Jeg synes der er kæmpe potentiale i holdet og med de seneste signings mener jeg vi har et rigtig, rigtig godt hold.

Men der er 2 områder, som jeg synes vi skal være ret kritiske over. Taktikken og dødboldene.

Taktikken de sidste 2 kampe har både været forståelig, men også lidt dumt. Jeg kunne godt forstå vi var mere afventende og temperaturen på kampen for så at spille os bedre ind i den. Vi havde trods alt ladet mange mål gå ind på os. Så den lidt defensive begyndelse virkede måske ok, men vi har jo set at det påvirker vores spil på mange andre måder. Mest negativt. Igår startede vi på samme måde og jeg er sikker på man har sagt, at vi defensivt skulle spille som forrige kamp, men presse mere. Det skete bare ikke, i hvert fald ikke før 2. halvleg igen. Det er ok man ikke ligefrem satser butikken de første 5-10 minutter, men på hjemmebane skal vi ikke stå så lavt og afvente modstanderen. Ikke med det nuværende hold, for vi er en del mere skræmmende i den offensive fase nu. Vi skal blive bedre i den her formation og vi skal være bedre til, at udnytte Vallys kvaliteter. Greve falder også meget ud af kampene i den her afventende spillestil og han er en af nøglerne lige nu. Så det skal vi være bedre til. Ændringen til 3 mands forsvar og bare stille sig ned og "kæmpe sejren hjem" er en forkert måde, at gøre tingene på og det er snart trættende, at se NF gøre det hver eneste gang. Udskiftningerne igår var simpelthen ikke gode. Hedlund skulle have været udskiftet 10 minutter tidligere og måske skulle Vallys slet ikke være skiftet ud. Anis kunne også have været brugt bedre og man skulle nok have valgt Bell som udskiftning til Wass. NF må da snart erkende, at det simpelthen skal være bedre. Hvad skal man med 3 stoppere på bænken...?

Og så er der de skide dødbolde. Offensivt så de bedre ud igår og med lidt held kunne vi nok have scoret. Men vi har mange farlige spillere på hjørnespark, så vi skal simpelthen være frygtet på hjørne og offensive frispark. Defensivt er det stadig en katastrofe og det skriger simpelthen på, at Retov ikke er manden til det arbejde. Det har mange af os sagt længe, men nu må det fandeme (undskyld mit sprog) være tid til, at stoppe det samarbejde. NF har nogle åbenlyse taktiske mangler, men han har også meget vi har brug for, så jeg føler egentlig at det mere teamet omkring, som skal forbedres. Det må være på tide, at finde en mere kompetent assistent og dødboldstræner. 

Jeg kan rigtig godt lide holde holdet. Jeg tror vores nuværende formation passer godt til holdet og spillerne lader til, at tro på det også. Får vi ordnet Retov/dødbold problemet, så tror jeg vi er et rigtig godt sted. Det er mine eneste negative ting, at sige. For jeg synes, at det ellers ser meget positivt ud og det troede jeg slet ikke at jeg ville skrive for 14 dage siden.

Hvad synes i? Det er irriterende, at skal være kritisk når man egentlig ser meget fremgang og potentiale. Men de skide dødbolde er bare vores største problem nu...   
Deltag i diskussionen
 • Bjarke
 • Bjarke   12. september 2022   

 • Jeg synes det er positivt vi scorer 2 mål mod et velspillende hold, og havde marginalerne været med os, så vandt vi også 2-1. Der er fremgang.
  7 enige · 1 god kommentar

 • Jeg har tidligere argumenteret for en lavere preslinje, ikke mindre aggressiv. I kampen mod Horsens havde vi i 1 halvleg en sjælden nærmest fuld kontrol over kampen, selvom den offensive del manglede, men man skal kunne kravle for man kan gå og holdet skal lige indstille sig på et lavere pres. I kampen i går overlader vi alt for meget initiativ til Randers og de kommer alt for let til fadet og fornemt forbi vores backs - med et lavere pres og kortere afstand i vores kæder skal NF evne at parkerer bussen, men jeg synes ikke NF demonstrer de defensive evner og jeg savner fysik og krop i den del af spillet.

  Dødbolde er et sørgeligt kapitel, der skriger til himmelen og kalder på forandringer, måske skyldes den manglende handling at det er et klubikon der skal fratages ansvaret, måske det også spiller en rolle at man evt. barsler med et træner skifte i vinterpausen / et nyt træner team.....? Jeg synes tiden til et trænserskifte er kommet. NF er en skide dygtig træner men jeg synes ikke det rigtigt giver menig at forlænge med mindre en 3 år, primært derfor synes jeg tiden er kommet.

  Jeg tror vi kommer i top 4 - FORZA BRØNDBY


  4 enige

 • Helt enig, det er dog bekymrende at vi har det så svært på defensive dødbolde. Vi bliver simpelthen nødt til at være skarpere på dødbolde og indlæg. Det er jo det de scorer på og er farlige.
  3 enige

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    12. september 2022   

 • Som jeg forstod NF, ville han godt ha at vi startede første halvleg som vi sluttede
  mod Horsens. Så de to dårligere første halvlege tror jeg ikke helt var efter hans ønske.
  Faktisk synes jeg også at dødboldene var noget farligere i går. Nu skal der heller ikke meget til.
  5 enige · 2 god kommentar


 • Vi er generelt for lette at være farlige mod på dødbolde. Det mærkelige ved i gå var jo, at begge mål er sådan nogle freak-mål. Den første vil TM jo tage 99 ud af 100 af, mens han på den anden bokser ret langt væk, men så får Kopplin, så det heldige træf, samtidig med at han ikke kan rejse sig. Men gode servere og headere er for farlige for os.

 • fabi
 • fabi   12. september 2022   

 • Helt enig med trådstarter omkring alle synspunkterne. Godt skrevet.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Bliver måske upopulær men jeg må være helt ærlig og sige at min tro på NF er den rette mand til denne opgave er stødt nedadgående, ved godt der kun er spillet 2 kampe med det “nye” hold men Virker som han er total ide forladt og ikke ved hvordan han skal håndtere denne trup..

  Manden er så forudsigende at min blinde mor kan fortælle mig hvad han gør på hvad tidspunkter og ja hvilke spillere der kommer ind næsten. 2 udskiftninger ved 60 min om vi så spiller som et Danmarks serie hold så der ingen konsekvens før 60 min, er vi foran ved 80 ryger der en offensiv spiller(om han gør det godt eller ej) ud og ind med en kold forsvars spiller..

  Altså dette oplæg kan andre trænere læne sig op af så sikkert som et amen i kirken..


 • Jeg er enig i at vi ikke er særligt gode på dødbolde i nogen af enderne. Men det jeg ikke kan forstå er hvorfor mange er utilfredse med indskiftning af Alves i slutningen af kampen, det er jo netop for at forstærke vores dødbolde?!?

  Nå men det offensive output mod Randers var rigtig flot 21 afslutninger og 4 store chancer ligesom i de gamle AZ dage.

  Det vi mangler er bedre presspil, men det er jeg sikker på nok skal komme efterhånden som holdet får trænet mere sammen.

  Afslutningsvist syntes jeg det var interessant hvor offensiv JMG var, med mange situationer hvor han var med i afslutningerne omkring mål.
   
  • @DoctorEnigma Jeg tror, at det hænger sammen med, at holdet altid skifter totalt udtryk. Efter at være kommet foran og faktisk styre kampen, så vælger vi at sikre os bagud og det ender altid med et stormløb mod vores forsvar. Vi skal ikke være bange for, at vinde og kun ii få tilfælde parkere bussen de sidste minutter. Ikke de sidste 10-20 minutter. Taktisk er det heller ikke smart og lave sådan et skifte, selvom det kan indtrænes.

   Jeg tror det skal ses som en større kritik af indskiftningerne generelt og ikke Alves generelt. Tanken er jo egentlig ok, men det lader altså ikke til, at være en god ide.

   Mange tænker nok, at alle de angreb de sidste 10-15 minutter ikke havde kommet, hvis vi bare havde fortsat som vi gjorde og ikke gået over til et 3 mands forsvar.

   Jeg har også skrevet i en anden kommentar, at selve udskiftningerne var forkerte, hvilket også gør taktik ændringen bliver kritiseret. Hvis NF ville gå over i en 352, så skulle han have skiftet anerledes ud.

 • Jeg synes det er lidt bekymrende at vi partout skal bruge en pause på at ændre i ting der ikke fungerer. I Horsens var det presspillet. I går skabte Randers konstant overtal i vores højreside. JMG står meget ofte med to modstandere.

  Hvorfor kan vi ikke ændre de ting fra sidelinjen i løbet af en halvleg?
  3 enige
   
  • @Marc Johnson Jeg bandede og svovlede også da jeg hørte Retov der 10-15 minutter før pausen, at de skulle ned og snakke om nogle ting og specielt presspillet.

   Hvad fanden venter de på !!! Det kan squ gøres fra sidelinjen, men de sidder bare med armene over kors og gør ingenting.

   Jeg fatter det simpelthen heller ikke og er helt enig med dig. Ændre det løbende i kampen !
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Marc Johnson når vi har Hedlund og rado til højre, vil jmg konstant blive ladt alene med to mand, og let blive overspillet.
   Om Rado mener jeg, han er ok som bølgebrydere og boldopsamler, men alt for defensiv i sin tankegang, 90 % af hans afleveringer er tilbage i banen, vi mangler simpelthen en mand på hans position der tænker fremad /offensivt

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER