Fodbold live resultater
Derfor forlænges Niels Frederiksen kontrakt

Skrevet af , 6. januar 2021

Her er min mening, personligt synes jeg Niels Frederiksen har gjort det godt, om der er muligheder for forbedringer SELVFØLGE. Men Jerusalem blev heller ikke bygget på en dag. Kigger vi på materialet og hans bredde, så er det svært at brokke sig over top hold med masser af point, vi svinger en del, men er på det sidste blevet mere stabile, det er ikke kun Niels skyld, vores spillere er unge, så der vil være udsving. Men de unge har gjort det over alt forventning, her tænker jeg særligt på Jobbe, Frendrup og Bruus.

Her er årsagen til Niels får sin kontrakt forlænget:

1. Retov blev ikke træner i Horsens, det tyder på man satser på teamet for er sikker på Horsens har prøvet at få ham. 

2. Niels Frederiksen er ikke en træner der stiller store krav 

3. Niels Frederiksen har en trup der bakker ham 100 % op 

4. Delt første plads med smal trup og med unge spillere er godt gået, kan der være forbedringer i spillet sagtens.

5 Han har fans opbakning

6. Nye unge spillere er kommet til, med begrundelse at i BIF tror man på de unge spillere, her ved vi det er en af NF bedste forcer mandskabspleje med de unge

7. CV tør ikke lade gå for længe fordi andre kan se hvad Nf har formået med truppen
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    6. januar 2021   

 • Prøv lige at se situationen fra Niels Frederiksens point of view! Hvad har Brøndby der er interessant for Niels Frederiksen efter sæsonen - og hvad kan klubben tilbyde, der giver yderligere værdi for hans karriere?
  Husk på, at sidst han var i samme succes i Esbjerg solgte klubben alle profilerne og fyrede efterfølgende Niels Frederiksen for manglende resultater.
  1 god kommentar
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     6. januar 2021   

  • @Saesonkort Jeg tror at økonomien i kontrakten er en udfordring - jeg synes faktisk ikke jeg kan finde så mange argumenter for - hvis nogen - at CV ikke skulle ville forlænge samarbejdet rent fagligt og resultatmæssigt.

   NF er vel på sin højeste hylde lige nu rent trænerfagligt og skal vel til udlandet for noget meget større fagligt.
   NF kan jo kigge ind i parken og se mand han afløser på U21 - landshold som træner der - som jeg har hørt det - skulle får 9 mio om året.
   Jeg ved ikke hvad NF får idag men det er ikke tæt på 9 mio. og NF kommer ikke til at få tæt på det fra CV. jeg tror det kan være en udfordring.

 • mp80
 • mp80   6. januar 2021   

 • Spillet har ikke været specielt godt, nærmest dirket kedeligt i store dele af kampene. Man har meget svært ved at slå hold, der står dybt og ikke vil ret meget offensivt. Ser bestemt ikke NF som nogen løsning på længere sigt. Bliver aldrig fan af det boldflytteri i egne rækker.

  De unge udvikler sig, men hvad med de ældre? Der sker intet. Vigen er op og ned konstant, Maxsø er faldet i niveau, ikke meget med lidt. Schwäbe har heller ikke udviklet sig, det samme kan man sige om Hedlund og Rado. Børkeeiet købt dyrt ind og får intet spilletid, Gammelby kunne han heller ikke udvikle og det samme med Tibbling.

  Ja, flere af de unge gør det godt, men de har også spillet sammen længe og kender hinanden. Men hvad med resten? Ser man på spil og chancer ville Brøndby ligger langt længere nede.
   
  • Betalende bruger
     6. januar 2021   

  • @mp80 Der er jeg lidt uenig. Synes netop Schwäbe og Rado har udviklet sig siden de kom til, og bestemt det sidste års tid.
   Derudover kan jeg da også nævne Jung og Uhre (Hvis du vil kalde ham ældre) Og så dækker vi faktisk stort set alle de gamle på holdet. :) - Jeg giver med glæde en dejlig analyse på hvordan hver spiller har forbedret sig, hvis dette ønskes. :)
   4 enige
   
  • Dupont
  • Dupont   6. januar 2021   

  • @mp80 vi har ikke haft en træner de sidste mange år der skaber resultater, udvikler talenter, er fornuftig at høre på og ikke tømmer banken for midler. Hvis vi ikke bygger videre på de momenter vi har nu, vil vi blive sat endnu længere tilbage.

   En af grundende til Succesen bag FCK og FCM har været kontinuerligt...

   Vi kan og skal ikke ændre fokus, hold, retning hvert andet år...
   Hold nu fast!!! Skidtet virker jo...
   7 enige · 3 god kommentar
   
  • @mp80 Jeg er overordnet uenig i dit syn på tingene og er faktisk noget paf over din analyse. Jeg vil ikke gå ind i hvilke dele, men vil tillade mig at sige, at det nok vil være utopi at tro, at alle dele af truppen, er på 100%. Jeg har fulgt klubben siden 90'erne og i alle årene, har der altid været noget at pege fingre af. Den der tendens med altid at kritisere og se på det der IKKE fungerer, er larmende trættende.

   Hvad forventer du egentlig?

   NF har overtaget et oprydningsarbejde efter Zorninger og større forventninger fra ledelsen. NF er jo ikke en troldmand.
   I forvejen var der vel ingen der forventede at BIF pt. ligger på 1 pladsen. Det var ihvertfald ikke et mål fra klubbens side. Som sagt vil jeg ikke forholde mig til, at der er spillere der muligvis ikke præsterer. Det vil der altid være. Intet nyt i det. Men overordnet vil jeg mene at holdet er vokset og har spillet LANGT over hvad vi fans kunne forvente og håbe på, på dette tidspunkt.

   2 enige · 3 god kommentar

 • For mig at se skal han ikke forlænges. Simpelthen fordi det ikke er tydeligt nok hvordan vi vil vinde fodboldkampe.
  Det er blevet bedre efter vi fik lukket huller i truppen, men tilbage står - i mine øjne - at vi for ofte har større fokus på modstanderen end os selv, når vi går ind til en kamp.
  Vi skal have en træner der implementerer den spillestil klubben er blevet enig med sig selv om. Lige nu har vi en pragmatiker. Og jeg forstår godt at folk synes det er en befrielse efter Zornigertiden. Men i længden tror jeg ikke på det. BIF bliver nødt til at definere hvordan man ønsker at spille, og derefter træne for at blive gode til det. Det gælder førsteholdet og hele vejen ned til U12.

  Jeg synes folk har en tendens til at fokusere for meget på resultatet. Fordi vi har spillet én god halvsæson, resultatmæssigt, under Niels så berettiger det ikke til en forlængelse.

  Og nej, vi bliver ikke mestre. FCM er klasser bedre end os. Vi befinder os i et felt sammen med AGF, AAB og FCK.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Marc Johnson Helt enig! Kan godt lide dit syn på NF som pragmatiker. Jeg tænker, der er ikke nogen jeg kender til, der havde gjort det bedre hvis anbragt i en identisk situation. Han har præsteret i øvre ende af hvad på nogen måde kunne forventes.
   Personligt er jeg spændt på at se hvis f.eks. Jung og Jobber er væk - så koster det pludseligt mange point - uanset træner. Fundamentet er tyndt og skrøbeligt, men det står....
   Ideelt ville det være hvis man gjorde som du sagde. Men jvf de fordboldrelaterede kommentarer på dette site er der jo pænt men larm når vi taber mere end vi vinder. Så er det træner raus og nyt hold - så gu' ved hvor stor tålmodigheden egentlig er.... Men jeg synes også BIF skal være være mindre indstillet efter modstanderne, og mere efter sig selv....

 • Betalende bruger
    7. januar 2021   

 • Kommer lige med mit syn også.
  Mange ved måske jeg er klart NF taler, og har været det siden han kom.
  MEN om han bliver forlænget, det tror jeg ikke han gør.. endnu.
  Han har et halt år tilbage, og det tror jeg at cv vi udnytte.
  Der er allerede nævnt alle de positive sider af sagen, for den sags skyld også de negative.
  Hvor den vigtigste nok er spillet. Der er forbedringer, men jeg kan ikke forstille mig der har været En stærk nok spillestil for cv, til at tænke det er ham her vi tror på.

  Jeg tror derfor ikke at vi skal forvente en forlængelse før 5-10 spillerunde inde i 2. Halvdel af sæsonen. Fordi der skal ses an øl vi får en mere iøjenfaldene spillestil.

  Og det er jeg ikke bange for vi kommer til at se, specielt med en næsten fuld trup. Samt en rigtig vwb, bare rolig, i kan godt glæde jer. ;)
  1 enig
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     7. januar 2021   

  • @Gulmann - Der er i hvert fald ikke tvivl om, at NF har udviklet på rigtig mange af vores spillere.
   Jeg kom dog til at tænke på, om vores gode placering skyldes at vores spillere overordnet set 'bare' er blevet bedre hver i sær, eller om NF også har gjort det fornuftigt rent taktisk.
   For spillestilen har virket lidt flagrende til tider. Men på den anden side, så har han også haft meget lidt at arbejde med og han blev først bedt om at stabilisere forsvare. Så skulle vi være mere offensive, så skulle han bare vinde nogle kampe...
   Men det gør bare, at jeg ikke har fået et klart billede af, hvad NF kan som taktikker før og under en kamp.
   Vi ved, at han kan gøre mange spillere bedre, men hvad kan han reelt i kampens hede?
   Dette skal ikke lyde som en nedtaling af NF, for jeg synes det er vildt hvad han har fået ud af materialet og omstændighederne. Men ved ved heller ikke hvad CV vægter højest... Er han glad for den trofaste soldat der har gjort alt han blev bedt om til UG, eller vil han have en der holder mere fast? Er det vigtiger for CV, at de unge fortsat udvikles, eller vil han hellere til at se en klar spillestil på banen? Og mener han at NF kan frembringe denne klare spillestil.
   Så jeg har seriøst ingen anelse om, hvor denne lander.
   Men jeg er spændt på foråret. For hvis vi kan holdes nogenlunde skadefri, og med en ny VB, kan vi forhåbentlig få et forår med bedre kontinuitet. Og så kan vi rigtig se hvad NF kan.
   2 enige

---

 • Jo mere jeg hører ham i diverse podcasts og interviews, desto større tilhænger bliver jeg af ham.
  4 enige · 2 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner