Fodbold live resultater
Det er niveauet venner …

Skrevet af KJOE, 31. juli 2022

CV og bestyrelsen udsulter klubben med spillere der ikke er Brøndby værdig. Den her trup får aldrig medaljer eller gruppespil.

Jeg er stor fan af CV's evner til at sælge spillere. Men det er kun Riveros, Tshiembe og Maxsø af indkøbene, der holder niveau.

Rosted, Cappis, Greve, Sebulonsen, Divkovic, Bell, Alves og Carl Bjørk får aldrig en afgørende rolle på er Brøndby mandskab, der skal spille med om noget som helst over en 5. Plads!

Der kan ikke sættes en finger på taktikken eller indstillingen i dagens kamp. Drengene gjorde deres bedste.

Truppen er bare kun til maksimalt en 5-7 plads. Det er et hold der er igang med deres 2. Sæson sammen. Så alle forhåbninger om snarlig bedring kan man godt glemme alt om. Det her er ikke træningsbanen, men de penge der bliver brugt på truppen, der er problemet.

Det er niveauet vi ser idag, som vi skal vænne os til resten af sæsonen.

For første gang i mange år er jeg reelt bekymret over klubbens udvikling.
Deltag i diskussionen
 • Suk!!!! Vi taber til os selv på alle leder og kanter i dag, vi nægter bare at score mål, vi nægter at dække op og vi nægter at tage de rigtige beslutninger, ved ikke om det er et komplot mod CV for at tvinge ham til at købe en angriber eller bare niveauet der mangler
  1 enig · 1 god kommentar

 • RDU
 • RDU   31. juli 2022   

 • Vildt at man 5 minutter efter en af de bedste spillede kampe i år, går ud og kritiserer spillerne.
  Vi var fuldt på højde med Silkeborg, de har bare Hellinus og vi har ingen angriber.
  Det er efterhånden en tendens at kritik skal gives bare for at give kritik. Det ligner snart sydsiden herinde.
  Det er Helt ok at være utilfreds, men vælg nu de rette tidspunkter.
  10 enige · 5 god kommentar
   
  • KJOE
  • KJOE   31. juli 2022   

  • @RDU De spiller skam rigtig fint. Med det niveau, der er købt ind til.
   Der er bare ikke den kvalitet i truppen der kan indfri klubbens målsætning om konstant top tre med få undtagelser.
   Det er den debat jeg ønsker :-)
   Jeg stræber bare højere end at være “fuldt på højde med Silkeborg”, som du skriver.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • Uka
  • Uka
   Betalende bruger
     31. juli 2022   

  • @RDU Fuldstændig enig.
   Især i, at vi har ingen angriber. Føj de er uskarpe.
   2 enige · 2 god kommentar
   
  • @RDU er du tilfreds med at spille pænt og tabe ? vi lavede et hav af fejl som kunne ha' givet os en sejr
   3 enige

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @RDU ,
   "Vi var fuldt på højde med Silkeborg, de har bare Hellinus og vi har ingen angriber."

   Det har bare været sådan siden vinterpausen, blandt andet med den dårligste stime i klubbens historie til følge.

   Angrebet er så dårligt kørende at vi nærmest spiller 10 mod 11 i alle kampe. Det bliver bare ikke ved med at gå. Hvis vi tager performance siden vinter generelt, er vi tættere på nedrykning end medaljer.

   Der skal simpelthen ske noget.
   
  • @RDU Vi spillede squ da helvede til
   
  • @RDU jeg ved ikke om kampen var så god, men vi var vel ok på bolden, uden det var prangende. Vores problem er i selv en kamp hvor vi er bedst, evner vi ikke at skabe de chancer, der skal til for at score. Det viser vores XG også, som var dårligere end Silkeborgs, selv om de kom til færre chancer end os.

 • Vi var bedre en Silkeborg i dag. Marginalerne var derimod imod os, men jo vi mangler en Lindstrøm/Mukhtar og angriber der gør tingene simpelt.
  1 god kommentar
   
  • @Sunderland nej marginaler var ikke imod os vi var imod os selv, det nederlag er kun vores egen skyld
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Vi var bedre en Silkeborg i dag. Marginalerne var derimod imod os, men jo vi mangler en Lindstrøm/Mukhtar og angriber der gør tingene simpelt.

---

 • Træk nu lige vejret.
  1 enig
   
  • @Christian Brøndbyman enig jeg synes også spiller skal begynde at trække vejret, de mangler ilt til hjerne i dag :)
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Mon ikke Helenius snart er i gul og blåt?
  1 enig

 • Er med på at nederlaget er drønærgeligt, men måske mest fordi det virkelig lugtede af en udligning til sidst. Jeg sidder og har det lidt modsat: At hvis dette er det spillemæssige niveau som vi skal vænne os til - ja, så tegner sæsonen ganske lovende…

  Det resultatmæssige niveau skal vi selvfølgelig løfte de næste kampe, men dét her var første kamp i sæsonen, hvor jeg synes at der var offensive tegninger i vores spil. Mod AGF var der også positive ting, men mest på pres og intensitet. Idag havde vi ihvertfald ikke problemer med at skabe chancer! Og det er mod Silkeborg, der er et af, hvis ikke det, stærkeste mandskab i ligaen, og som lige har pillet FCM fra hinanden. Modsat sidste sæsons 3-0 nederlag til dem, hvor vi var helt væk, så synes jeg at vi idag gør en langt bedre figur. Silkeborg er reelt heldige med at vinde, og i lange sekvenser sidder vi på dem, både i pres-spillet, som vi plejer at kunne, men idag også med mange hurtige kombinationer og førstegangs-afleveringer henover midten. Lidt ligesom Silkeborg faktisk. Og det plejer vi jo ikke ligefrem at kunne finde ud af.

  Jeg synes også at Bell gør det rigtigt godt idag på 6’eren, hvor han er med til at sætte mange ting op igennem banens midte med sine vendinger og afspil fremadrettet. Lige præcis hvad vi ikke magter når Rado spiller derinde. Det gjorde videre også at Slimane fik bolden i bedre rum længere fremme på banen. Bjur synes jeg prøvede og løb meget, men bortset fra en par næsten’er fik han ikke meget ud af det. Dét vi selvfølgelig stadig mangler er skarpheden til at score på vores muligheder. Dét skal der selvfølgelig arbejdes på (og købes ind til, hvis muligt). Skarpheden skal også forbedres i de defensive situationer hvor de scorer (Rosted og Heggheim havde det svært overfor Helenius idag).
  6 enige · 4 god kommentar

 • Tag det nu roligt!!! Der er kun spillet 3 kampe. Vi skal også lige have i mente, at vi har confernce league, og skal mødeBasel. Kan forstå, hvis vi tabte 12 kampe i streg. Tror lige nu er CFL vigtigere lige nu, og lidt flere penge at hente.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Fan_passion Man har svært ved at tage det roligt når vi stadig kæmper med de samme problemer vi kæmpede med hele sidste sæson, vi skal da vel ikke ligge og rode rundt i bunden igen, det magter mit blå/gule hjerte altså ikke, vi spiller en fin kamp i dag men smider selv de 3 point pga. ufattelige mange dårlige beslutninger.
   3 enige · 1 god kommentar
   
  • KJOE
  • KJOE   1. august 2022   

  • @Fan_passion Der er ikke kun spillet 3 kampe. Der er spillet en hel forårssæson, en hel opstart dertil 5 kampe inkl. Conference League i denne sæson med truppen, som CV har sammensat.
   Og det generelle niveau er præcis som i foråret. Det er det, vi får med denne trup. Hverken mere eller mindre.
   Til inspiration er helårs stillingen for 2022 Brøndby på en 8. plads med et pointsnit på 1,17. Dårlige end Vejle men bedre end OB!
   Det lugter af nedrykningsspil.

---

 • Hans
 • Hans   31. juli 2022   

 • Så må man til lommerne….Alexander jeremjeff BK Häcken i allsvenskan 16 kassser indtil videre og topscorer …læser hvilket jeg ikke fatter at cv har budt 20 mio for Nicolai Vallys….kig på den anden side af Øresund istedet for over Storebælt ….vor herre bevares…kan man byde på en Silkeborg spiller hvorfor ikke kigge lidt på ham…han er Længder bedre end Carl bjørk som iøvrigt slet ikke passer ind i Niels 4-4-2 system….bjørk spillede i nörreköpings 4-3-3 system….fejl castet…jeremjeff er fox in the box vi mangler…og Carstens 10 minutter i 24 taktik kommer til at slå fejl og betyder sikkert panik indkøb før lukketid….istedet for indkøb i god tid og velforberedt omhu.

 • Der kan ikke sættes en finger på taktikken eller indstillingen i dagens kamp. Drengene gjorde deres bedste.

  Har du sniffet lim ??? Taktikken var da helt forkert, opstillingen var helt forkert og niveauet er squ da NF skyld når vi nu står her flere år efter hans ansættelse og der er ingen fremgang på holdet.

  Stadig INGEN taktisk forståelse og holdet spiller som en pose lort. Man vil kosntant have bolden udover kanterne fordi man vel ikke stoler på midtbanen. Og så fordi NF er så bange, for ellers ville man ikke spille ude ved sidelinjerne KONSTANT. Vi kommer over kanterne 100 gange, men forfanden, vi har INGEN boks spillere !

  Nej, du... Det var NF og Retovs idiotiske plan, samt den her nu velkendte og meget irriterende rotation på holdet. Fucking halvdelen af holdet skiftes ud fra kamp til kamp... WTF !!! Jeg er så forbandet træt af det. Man sparer på spillere når de er ved at blive trætte. Ikke fucking i starten af sæsonen.

  Hvad fanden laver Greve på den bane, hvad laver Rosted der, hvad laver Bjur der og hvad fanden laver Divkovic overhovedet som starter... ? Det er jo fucking dybt godnat !!!

  Er godt nok træt af de beslutninger som trænerteamet tager. Og ja, jeg har respekt for et mesterskab, som kom under skøre omstændigheder og slet ikke noget jeg mener skal have en indvirkning. Jeg tror squ ikke det er muligt, at komme tilbage til storhedstiden eller bare næste hylde med NF og Retov som trænere. Det er squ ikke kun spillermaterialet også spillestilen, taktikken osv.

  Og der er intet fra NF i nu 3 år som jeg tror vil blive voldsomt forbedret af bedre spillere.

  Vi bliver slået konstant af dårligere hold med dårligere spillere, så det kan altså ikke være spillernes niveau hele tiden som får skylden. Ansvaret starter oppefra ! Og de har fejlet !
  1 god kommentar
   
  • KJOE
  • KJOE   1. august 2022   

  • @BrianGideon Nej jeg sniffer ikke lim. Jeg hører, at den slags skulle være farligt og blandt andet ødelægge ens dømmekraft.
   Taktikken var den rigtige idag. Silkeborg sideforskyder helt vildt og derfor skulle bolden netop over kanterne. Det var der rummet var på banen. Silkeborg spiller 4-3-3 og sideforskyder. Se billedet for dig. Hvor er rummene????
   Det fordrer så bare, at vores midtbane tager løbene i feltet. Det skete ikke. Men mon ikke de har fået det af vide i det taktiske oplæg ...
   Enig i rotationen. Det dur ikke efter et nederlag hjemme til FCN og en svær udebane i Silkeborg.
   Jeg fastholder min holdning til kvaliteten. Der er købt en trup, man håber ikke ender i nedrykningsspil, mens vi venter på en investor!
   Rosteds opdækning af Hellenius ved målet var på Danmarksserie niveau.
   Det er 2. kamp i træk, at vi indkasserer mål på hjørne. Det er også en kvalitet eller mangel på samme.
   Det her har været en lang glidetur nedad siden transfervinduet lukkede 31. januar, hvor vi lå på en 3. plads.
   Foråret bød på flest nederlag i træk nogensinde for et Brøndby hold. Det eneste der er sket efterfølgende, er at vi har byttet Bruus ud med Sebulonsen. Det er i bedste fald ikke et tab af kvalitet. Selvom jeg nu synes Bruus er bedre.

   Holdet er ikke til mere, end det vi ser på banen.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg synes du er lidt hård ved nogen af vores nyindkøb - men korrekt der har simpelthen været for mange skæverter.

  Siden 2019 har vi til de offensive pladser hentet Divkovic, Greve, Bjørk, Pavlo, Fallenius - ingen af disse har pt. slået til.

  Og det er svært at se planen med Bell og både Alves/Heggheim nu vi er skiftet til 4-4-2.
  Cappis, Maxsø, Blas og Tshiembe har leveret som forventet.

  Sebulonsen synes jeg ikke man kan vurdere endnu.

  Jeg synes selv det er for mange spillere der ikke slår til hos os og det medvirker jo til det lave niveau.

  Vi har i hele 2022 vundet 6 kampe, 3 uafgjorte og tabt 9 (i ligaen).
  Vores målscore er på -9.

  Det må være utilfredstillende når man har brugt 65 mio. kr. på spillere siden sommer 2021 (ifølge transfermarkt). Jeg synes ikke man kan kritisere CV/bestyrelsen for ikke at bruge penge - vi er bare for dårlige til at købe de rigtige spillere til de rigtige pladser.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER