Fodbold live resultater
Det er så nemt hagle Durmisi ned, men er der noget omkring det han siger?

Skrevet af , 7. october 2020

Det første jeg kom i tanke om var Larsson sagde det helt samme, og det undre mig få vinduer CV været her og det er ikke hvem som helst

det er vores tidligere anfører og virker på mig meget troværdig, det er kultur bærer som Durmisi udover det var Fisker vidst heller ikke helt tilfreds

behandler CV de BIF drenge ikke med den respekt de fortjener, det kan jeg godt sætte ? ved

 

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/larsson-havde-aftalt-at-forlaenge-i-broendby/

 

 
Deltag i diskussionen
 • Fisker er ikke sur på brøndby eller CV som jeg forstår det
  2 enige · 1 god kommentar

 • Betalende bruger
    8. october 2020   

 • Personligt giver jeg ikke en F*** omkring disse historier. Vi kender kun en side af sagen, og det er spillernes, som det går ud over. Alle andre taler fremragende om CV.
  Og jeg synes alle dem som nu danner forskellige historier og konklusioner ud for denne udtalelse af Riza, skal gøre nøjagtigt det samme.
  4 enige

 • KJOE
 • KJOE   8. october 2020   

 • CV’s opgave var at finde en venstre back til Brøndby. Han skulle være en performancespiller, der kan gå ind i start 11’eren.

  Der har sikkert været en shortliste på 3-5 navne. Nogle af navnene kender vi: Birk Risa, Durmisi og vores nye spiller.

  Birk Risa sigtede højere. Han var ude.

  Så stod den mellem Durmisi og Riveros.

  Riveros: Er inden for lønrammen må vi formode. Har spillet fast og med CL og EL erfaring. 22 år og landsholdsspiller.

  Durmisi: Uden for lønrammen. Har ikke spillet fast og er ikke landsholdsspiller. Men vores hjerter banker for Durmisi.

  CV gjorde det stik modsatte af stort set alle andre sportsdirektører i Brøndby. Han tog den bedste og lod ikke hjertet bestemme.

  Og selvfølgelig har CV spillet spillet som man siger. Det er sgu da det, han får hans løn for.

  Og ja, jeg ville gerne have set Durmisi i Brøndby igen. Jeg håbede til det sidste. Også fordi det ville være en kæmpe [fjernet]finger til siloen på Østerbro og deres nummer ni. Men det er ikke CV’s opgave. Han skal sørge for den optimale trupsammensætning for Brøndby IF.

  Så tak til CV for også i denne sag at minde os fans om, at beslutninger skal tages med hjernen og ikke med hjertet.

  Klubben bløder uden fans på lægterne. Hvorfor skulle vi sprænge banken for Durmisi? Han har masser af penge. Det har Brøndby ikke.

  Larsson valgte os fra ved ikke at forlænge. Så valgte vi ham til og han var ikke god nok. Derfor blev han ikke forlænget.
  Elmander er et andet eksempel. Hjertet sagde ja, men hjernen skulle have sagt nej.
  7 enige · 2 god kommentar

 • Teis
 • Teis
  Administrator
    8. october 2020   

 • Kan anbefale den nyeste paneldebat med BrøndbyLyd hvis man gerne vil høre hvordan Fisker opfatter hans forløb med CV. Vil ikke spoile for meget, men han har meget respekt overfor CV's ageren :)
  3 enige · 2 god kommentar


 • Gå tilbage og hør de podcasts Fisker deltager i efter han ikke fik forlænget. Han er ærgerlig men ikke bitter. Han siger flere gange at han er blevet behandlet fair.
  Ham kan du godt stryge af din liste.

  Mht. Johan så præsterede han simpelthen bare ikke. Længere er den ikke.

  Jeg forstår ikke hvad der er sket med Durmisi, så måske har du en pointe her. Men jeg synes ikke regnestykket taler Rizas vej når der opstår en mulighed for Riveros. Det er ikke et socialt beskæftigelsesprojekt vi har gang i
  7 enige · 2 god kommentar

 • Tanken
 • Tanken   8. october 2020   

 • CV og Brøndby gør intet galt i hvordan Fisker blev behandlet. Fisker siger endda ofte han blev behandlet fantastisk. Det er så nemt at hagle CV ned, men han gør intet galt her i mine øjne. Og alle beslutninger indtil nu er tydeligt det bedste for klubben
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     8. october 2020   

  • @Tanken helt enig ...men nogle vil bare have drama for enhver pris

 • Uche
 • Uche
  Betalende bruger
    8. october 2020   

 • @ Bif til jeg dør @ alle andre
  Nu har jeg læst indlæg, kommentarer, hørt podcast og kan konkludere at CV og nu også JB, udtaler at alt er kørt efter bogen. RD mener han er blevet holdt hen, fordi han mente han havde en aftale (ikke på skrift), og at han skal erfare via nettet, mandag ved middagstid, at han ikke skal til BIF, og Bif burde have orienteret ham direkte. Det skal her tilføjes at aftalen med Blas blev underskrevet mandag v/10 tiden. Da Bif er et børsnoteret selskab er der nogle regler der skal overholdes inde man kan offentliggøre en ny signing. I den fase tror jeg ikke at det første man gør er at orientere en spiller som man ikke er nået i mål med over en periode på 3-4 uger inden deadline. Når dette så er sagt så er der 2 parter mere som ikke bliver nævnt i denne sammenhæng og det er Lazio og RD's agent,dette er også faktorer der kan bringe misforståelser ind i processen, derfor er det lidt svært at stemple nogen i denne sag andet end at konstatere at der er forskellige opfattelser af hvad der er sket, og derfor kan udenforstående ikke stemle hverken den ene eller den anden. JB udtaler her sidst dagen at han vil tage kontakt med RD og få trådene redt ud.
  @ Bif til jeg dør - du drager Johan Larsson ind i denne diskution, hvilket jeg ikke synes er fair. JL forlod klubben tranferfri og valgte selv sin klub. BIF tog ham tilbage på en 1/2 års kontrakt som ikke blev forlænget. BIF behandlede ham på samme måde som da han havde kontraktudløb og ikke ville forlænge da han ville prøve sig af på en højere hylde end BIF.
  Til sidst jeg tager ikke stilling til hverken den ene eller den anden, for at kunne tage stilling skal man jo have været med på sidelinjen og det tror jeg ikke der er nogen i dette forum der har været og derfor bliver mange af kommentarerne baseret på følelser og ikke fakta.


  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Betalende bruger
     9. october 2020   

  • @Uche Tak skal du have! :)
   
  • @Uche Hvor har du ret. Havde ikke helt tænkt på den vinkel.
   Lad os antage vi holdt JL hen, hvad er så forskellen ift alle de gang Brøndby er holdt hen af spilleren, herunder JL.
   1 enig


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER