Fodbold live resultater
Det her var ikke meningen

Skrevet af nicolai83, 20. maj 2021

Jeg sidder med håbet om DM guld.... hvad fanden sker der.... vi skulle bare sikre top 6..... Lykkelig for en 3. plads......... Vi har tabt 9 kampe, men står selv og kan afgøre guldet, og det starter med at skulle vinde i Århus...... det var ikke meningen jeg skulle sidde her i denne sæson og håbe og drømme, og undertrykke disse håb og drømme. Jeg magter næsten ikke at vi er så tæt på og så sikkert får et bollespark. Vel og mærke et Bollespark man overhovedet ikke havde bedt om. Aldrig ville jeg have krævet, drømt eller håbet på at ligge til guld med 2 runder igen før denne sæson gik i gang..... Men nu er vi her.....man sidder og siger til sig selv at selvfølgelig vinder vi ikke i Århus i aften..... men inderst inde skælver man af håb og "hvad nu hvis.....  Jeg var slet ikke parat til det her følelsesræs og gulddrømme..... 

Hvis vi taber vil det være så skuffende, men ikke som i 2018.... det hele er bare mærkeligt.... jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv eller hvad jeg skal tænke og føle.

For helvede drenge.... bare VIND..... 

 

 
Deltag i diskussionen
 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    20. maj 2021   

 • Fodboldens svar på juleaften. Men det er altid fedt med kampe der betyder. Selvom jeg ikke altid har lyst/nerver til at se dem.


 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    20. maj 2021   

 • Virkelig godt beskrevet. Det er så underlig en følelse. Vi er så tæt på et mesterskab. Er mesterskab vi ikke har bedt om at være i spil til endnu.
  Men selvfølgelig vil vi have et mesterskab, hvem vil ikke det. Men jeg havde regnet med en 4. plads da sæsonen gik igang og håbet på 3.
  Men at vi nu står så tæt på målet, er helt vildt.
  Jeg er vildt spændt og synes det er fedt. Men jeg bliver heller ikke skuffet for sølv.
  For en gangs skyld vil sølv, for mig, ikke være en tabt førsteplads, men faktisk en vundet andenplads...

  Modsat mange andre har jeg ikke rigtig nerver på. Det skyldes nok, at jeg ikke helt forstår det og ikke tør tro på, at det er virkelig sandt.
  Men jeg skal nok fejre det med alt hvad den kan trække, når vi har tævet AGF og FCN.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Jensen Modsat mange andre har jeg ikke rigtig nerver på. Det skyldes nok, at jeg ikke helt forstår det og ikke tør tro på, at det er virkelig sandt.

   Det er netop lige nu det er gået op for mig..... at det virkelig kan være sandt ... yikes ....

 • Jeg håber drengene spiller for deres liv i aften, for de kan gøre det til deres aften. Vi har haft chancen for at slå det afgørende hul flere gange i år men ikke grebet den. Nu skal den fandme gribes, den fås ikke større og gerne med en sikker 3-0.
  Husk det nu KEEP ATTACKING!
  1 enig · 1 god kommentar

 • Er sgu' også lidt rundt på gulvet! Vi har ligget godt til et par gange og kvajet os, og nu er vi her igen, hvis vi ikke kan vinde de 2 næste kampe, som er en ren match ball, har vi heller ikke fortjent det...man får ikke større chancer! Men jeg tror på det, men bliver også ulideligt spændende lige om lidt! GOD KAMP ALLE! -Stoltheden er kolossal..!
  1 enig · 2 god kommentar

---

 • mp80
 • mp80   20. maj 2021   

 • Forskellen på denne sæson og den i 18 er, at vi i 18 var mange gange bedre og også det bedste hold i ligaen. Denne sæson har FCM og FCK underpræsteret stort.
  1 enig · 1 god kommentar

 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    20. maj 2021   

 • Det er ulideligt spændende... i 16 lange år har vi ventet og så er vi uvirkeligt tæt på nu. Jeg tænker på alle de kampe mine venner og min bror har set gennem tiderne.. De første 10 år efter sidste guld kunne man godt hvert år tænke i år bliver det guld. Men som tiden er gået er vi gledet længere væk fra guldet. Noget vi førhen spillede med om hvert år.
  At vi nu er på vej tilbage, giver ro i sindet. Hvis vi tager guldet kommer vi hurtigere tilbage på sporet, mange milioner ekstra at gøre godt med. Og med dygtigt fodbold købmandskab, udvikling af Masterclass... I aften kan vi blæse til angreb i perioder, afveksle spillet og være på forkant taktisk, så tror jeg på det.
  2 enige · 3 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner