Fodbold live resultater
Divkovic med to kasser, da Brøndby vandt 4-1 over Hvidovre

Skrevet af 3point.dk, 11 dage siden

Søndag eftermiddag tørnede Brøndby IF og Hvidovre IF sammen på bane 2, og det blev en kamp, der blandt andet bød på en fin debut fra Brøndbys nyindkøbte nordmand, Håkon Evjen, der kom på banen fra 2. halvlegs start. 

Brøndby IF´s nye cheftræner stillede op i en 4-3-3 opstilling med følgende startopstilling:

Hermansen
Wass
Heggheim
Tshiembe
Riveros
Radosevic
Slimane
Vallys
Kvistgaarden
Schwartau
Björk

Det var dermed en startopstilling og en trup til dagens kamp, der måtte se langt efter Andreas Maxsø, Sigurd Rosted, Peter Bjur og Jens Martin Gammelby.

Kampen begyndte i et fint tempo, hvor Brøndby sad på spillet, og leverede et højt pres på Hvidovre IF, som havde de tidligere brøndbyspillere Daniel Stenderup, Martin Spelmann, Christian ´Grego´ Jakobsen og Andreas Pyndt (udlejet fra Brøndby) med i startopstillingen.

Björk bragte Brøndby foran

Efter 15 minutter gav det pote, da Brøndby IF kom foran 1-0 på et mål af Carl Björk, der rundede Hvidovres keeper, og lagde bolden i rusen efter et fornemt oplæg fra Nicolai Vallys.

I midten af 1. halvleg kom Hvidovre bedre med, hvor specielt Andreas Pyndt lyste op, men Hvidovre kunne ikke få bolden i kassen, og de 22 mand gik til pause med en fortjent føring til de blå/gule på 1-0.

10 udskiftninger i pausen

Jesper Sørensen benyttede pausen til at skifte hele 10 spillere, hvor kun Henrik Heggheim var genganger i forhold til startopstillingen.

De ni spillere der blev skiftet var: Thomas Mikkelsen, Sebastian Sebulonsen, Frederik Alves, Christian Cappis, Joe Bell, Mathias Greve, Håkon Evjen (debut), Marko Divkovic, Ohi Ohmoijuanfo og Simon Hedlund. 

Efter 48 minutter var Hvidovre tæt på efter lidt klumpspil i feltet, hvor Thomas Mikkelsen måtte finde en stor redning frem, men blot et minut senere udlignede Hvidovre til 1-1 ved Marcus Lindberg efter noget passivt forsvarsspil fra Brøndbys midterforsvar. 

Debutanten Håkon Evjen gled ind på 10´er positionen centralt i banen, og kort efter udligningen fik nordmanden en kæmpe chance efter fornemt opspil fra Ohi Ohmoijuanfo og Marko Divkovic. Evjen sparkede dog bolden fladt forbi målstolpen. Håkon Evjen havde alt i alt en lovende debut.

Det var som om Hvidovres udligning tændte en ild i spillerne, som begyndte at være langt mere aggressive og spillede med mere tempo. Midtbanen med Joe Bell, Mathias Greve og Håkon Evjen fandt hinanden fint i kombinationerne, uden at det dog for alvor kastede nogle store chancer af sig. Det bedste bud kom efter 60 minutter, hvor Marko Divkovic ramte overlæggeren efter et hovedstød fra straffesparkspletten efter et flot opbygget angreb i Brøndbys venstre side.

To kolde fra kassen fra Divkovic 

Blot få minutter senere fik Marko Divkovic dog bolden i kassen via et frispark lige uden for feltet. Et flot elegant spark med venstrebenet, som svævede ind over muren og ind i netmaskerne til stillingen 2-1. 

Tre minutter senere gjorde Marko Divkovic det til 3-1 efter et flot kontraangreb, hvor Håkon Evjen og Marko Divkovic spillede ping pong med hinanden inden, bolden blev sendt ind bag Hvidovres målmand. 

Sebastian Sebulonsen havde flere gode fremstød fra sin position på højre back og kom flere gange i feltet, som vi også så specielt i første del af efterårssæsonen. 

Efter 69 minutter skiftede Jesper Sørensen endnu engang i midterforsvaret, hvor Ludwig Vraa-Jensen erstattede Henrik Heggheim. Ludwig Vraa-Jensen havde flere gode aktioner i sine første minutter på banen, og spillede generelt med stort overskud i de godt 20 minutter, han fik på banen.

Hedlund dirkete på frispark til 4-1

Efter 80 minutter fik Brøndby endnu engang et frispark tæt på feltet, og dermed fik Marko Divkovic chancen for at score sit hattrick. I hvert fald gjorde kroaten sig klar til tage frisparket ved siden af Simon Hedlund. Til Hvidovres store forbløffelse var det dog Hedlund, der sparkede til bolden, og med et hård vristspark ved fjerneste stolpe strøg den forbi Hvidovres målmand til stillingen 4-1. Det var dermed Brøndbys andet mål i kampen, der blev scoret direkte på frispark.

Det endte med stillingen 4-1, og dermed fik Brøndby en fornuftig start på 2023, hvor der var flere gode præstationer både i 1. og 2. halvleg.  

 

 


 

 

 
Deltag i diskussionen
 • Godt med nogle minutter i benene til spillerne, en sejr til at tanke lidt selvtillid på samt en positiv start på fodboldåret 2023. Fodboldåret 2022 var en kæmpe fuser med vores niveau/resultater samt VM i Qatar.. Sidste år startede vi ud med et 1-4 nederlag.. Lad den omvendte 4-1 sejr varsle bedre tider, be om.
  5 enige · 1 god kommentar

 • I perioder meget fint, tempofyldt spil med bolden, og god kontrol over kampen. Hurtige igangsætninger, hvilket var en skærende kontrast til tidligere. Ingen indkast eller målspark der tog 30 sekunder + at få sat i gang.

  Vi fik desuden set keep attacking i 2.halvleg i dag. Intensiteten blev bibeholdt hele kampen ud, og det var næsten det bedste ved det hele.

  Lidt irriterende at vi kom dårligt ud til begge halvlege. Det gik dog hurtigt bedre.

  Flotte præstationer af Björk, Divkovic, Bell og Tshiembe.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     11 dage siden   

  • @Christian Brøndbyman
   Slimane så voldsomt meget bedre ud når han kun må bruge to berøringer. Greve ligner en starter - Håkon bliver en stor gevinst. Wass er lidt intetsigende i sin indsats hvilket han toppede men en del dårlige hjørnespark
   3 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    11 dage siden   

 • Virkeligt positivt indtryk. Vi spillede hurtigere, med færre berøringer og gode løb og dynamik.

  Radosevic, Blas og Alves var de eneste som ikke leverede bedre end forventet.

  Vi skal have skærpet konkurrencen på venstreback og have en plan for et “Crystal Palace”-bud på Mads Hermansen. Derudover lignede Vraa-Jensen et bedre bud end Alves.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     11 dage siden   

  • @Saesonkort Venstre back er vel den mest problem fyldte position set i denne kamp - Blas mangler disciplin rent taktisk og er ikke en god defensiv back - Cappis har det defensive og den taktiske disciplin men nul i offensiven. Jeg er tæt på at foretrække Cappis
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Michaelwh
 • Michaelwh
  Betalende bruger
    11 dage siden   

 • Dejligt at se hurtige 1. og 2. gangs afleveringer og hurtige indkast. Selvom det “bare” var en træningskamp ser det positivt ud, især i det fremadrettet spil.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     11 dage siden   

  • @Michaelwh - Åh hvor jeg håber, at dette fortsætter. Jeg får lange løg af sløve indkast. Bruus var især slem til at vade frem og tilbage imens han tørrede bolden.
   Få nu bare den bold ind på banen.

---

 • Masser af godt spil ser lovende ud fedt med alt det samme spil og fremad spil
  1 god kommentar

 • MR
 • MR   11 dage siden   

 • Godt at se holdet på banen igen... Og alt andet lige dejligt for JS, træner-teamet og opstarten med en sikker sejr. Der var god fart på Kong Håkon. Flot debut trods kæmpe afbrænder. Når ham og Vallys bliver spillet sammen, så får vi fantastisk fart. Ohi er bare fed at se.... Greve styrede anden halvleg og både Divkovic og Björk var gode... pludselig har vi bredde og muligheder i truppen rent offensivt. ..Defensivt håber jeg, at CV leder efter en erstatning fra Maxsø / Rosted, der kan spille ved siden af KT. ...Et af de store ubesvarede spørgsmål er (igen i år) Wass' rolle - skal have spille back (og holde en angrebsivrig SebSeb ude), skal han ind på 6'eren eller op på 8'eren? Det bliver spændende at se...
  3 enige · 2 god kommentar

 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    11 dage siden   

 • Fedt at se Bjørk give den gas. SebSeb ligner sig selv fra 4 - 0 kampen. Det lignede det sædvanlige hold i starten af kampen, men selv efter en udskiftning på 10 spillere så det spændende ud.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    11 dage siden   

 • Jeg synes at Pyndt lignede en spiller der skal forlænges med og have chancen i den nye sæson.
  2 enige

---

 • Maxsø og Rosted ikke med, formentlig pga MLS skifte. Gammelby, da han har fået grønt lys til at skifte. Hvad med Bjur og Fallenius?

 • joker
 • joker   11 dage siden   

 • fedt med mål fra angriberne.

 • Fedt med sejr i første træningskamp. Og godt med mål fra de forreste.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER