Fodbold live resultater
EB: Brøndby har stor videresalgsklausul på brandvarm Lindstrøm

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 27. november 2022

Jesper Lindstrøm har været en meget indbringende case for Brøndby IF indtil nu, og det ser ud til at fortsætte. Han var med til at sikre de blå/gule et historisk dansk mesterskab og blev siden solgt til Eintracht Frankfurt for cirka 52 millioner danske kroner.

Siden har Jobbe fortsat sin himmelflugt og Brøndby har kapitaliseret på successen. Således skrev vi her på 3point.dk tilbage i maj, at Brøndby på daværende tidspunkt allerede havde sikret sig i omegnen af 10 millioner kroner i bonusser for Lindstrøm, som endte med at vinde Europa League med Frankfurt.

Men der kan være flere millioner på vej til Vestegnen. Lindstrøm er et brandvarmt navn på transfermarkedet, og det er godt nyt for Brøndby, som ifølge Ekstra Bladet har en videresalgsklausul på 15 procent på Jesper Lindstrøm. Det vil sige at Brøndby står til at få 15 procent af Lindstrøms salgspris (prisen over de 52 millioner kroner).

På rygtebasis forlyder det at Eintracht Frankfurt vil have omkring 30 millioner Euro, cirka 225 millioner danske kroner, hvis de skal slippe Lindstrøm.
Deltag i diskussionen
  • Jeg ved ikke hvem i Brøndby det er, der morer sig ved at trække Mads Glen Wehlast rundt manegen. Han skyder til højre og venstre.

    Jeg tror simpelthen ikke på, at en handel i niveau 52m indtil nu kun har kastet 3-4m af sig i bonusser. Som jeg husker det, har CV bekræftet +10m. Endnu en Brøndby artikel uden troværdighed fra hans hånd.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER