EFTER VEJLE OG FØR SKÆBNEUGE

Skrevet af Uche, 7 dage siden

Efter en miserabel spillet kamp mod Vejle BK, sidder man tilbage med bange anelser hvordan det skal gå, når vi på søndag og syv dage frem, skal møde FCM, Randers og FCK. Disse 3 kampe kommer til at definere, hvor står BIF lige nu.

Skal hele holdet skiftet ud, efter den miserable indsats mod Vejle. Selvfølgelig skal de ikke det, men jeg synes, man ihvertfald bør lave 2 udskiftninger i start 11’er. Børkeeiet ind som cb i stedet for Rosted eller hermansson som begge har vist sig utroligt dårlige på bolden på det sidste, med Børkeeiet får vi en boldsikker type samt at forsvaret ikke mister noget i luften. Også har Vigen i sine 2 sidste indskiftninger vist han er god og  til at holde i og fordele bolden og det må så desværre blive på bekostning af Rado.

Er drengene blevet til mænd, eller sagt på en anden måde er de unge på holdet vokset så meget at de kan levere en kraft præstation og stå for presset, der også bekræfter deres talent.

Det der bliver afgørende for de kommende 3 kampe bliver om forsvar og midtbane bliver i stand til at spille sig ud af modstandernes presspil, som indtil nu ikke har været prangende, og det gælder iøvrigt også for de 2 sidste kampe i grundspillet, mod OB og AGF. Alle 5 modstandere kan godt lide at presse højt. Dernæst bliver kvaliteten af vores wingbacker både defensivt og offentsivt en afgørende faktor.

Da vi er det mest scorende hoid i suppen, er jeg sikker på at vi nok skal få scoret i alle kampene.

Min forventning til point høsten i de 3 kampe er 7 – 9 og for i alt, for resten af grundspillet 11 – 13.

 

Jeg vil ikke kommentere yderligere på dette indlæg, men med interesse læse jeres evt. kommentarer til dette indlæg.
Deltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    7 dage siden   

 • Du har god optimisme det er bare super, Børkeeiet i stedet for Rosted el HH hmmm jeg ville ikke gå ud i så afgørende kampe og begynde lave om i forsvaret, de har trods alt også reddet os i nogen kampe. Så ville ikke begynde på det nu, selvom HH og Rosted er svingende.

  Jeg ville klart skifte Bjur ud med Lumb da jeg mener den halter der, Bruus ville jeg give chancen i stedet for Mensah. Så ville jeg starte med Rado på bænken for tænde ham og sætte Vigen Frendrup Jobbe midten, top Hedlund og Uhre
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top gode
     6 dage siden   

  • @BIF til jeg dør det var nye toner :) godt at høre du omsider mener Bruus skal med igen.

   Jeg forstår ikke helt hvordan du vil sætte jobbe på bænken og banen på samme tid. Ellers er jeg enig.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    7 dage siden   

 • Interessant med Børke som højremand til Maxsø. Men det bliver ikke aktuelt forud for de kampe du selv nævner. Jeg tror man kører med Rosted i Herning. Rosted har startet foråret rigtig dårligt, men han er (normalt) langt bedre til at føre bolden fremad end HH. HH er dog inde i en god periode, så jeg vil ikke blive decideret utilfreds hvis HH starter, men vi skal kunne spille bolden rundt om modstandernes pres. Som du selv påpeger, Uche, bliver af højere kaliber end hidtil.

  Ideelt skulle Frendrup spille 6'er, men Radosevic er simpelthen for vigtig (defensivt) til at han må på bænken op til en udekamp i Herning. Vi kommer under et voldsomt tryk, og der er Rado trods alt bedre at have stående som dørmand foran forsvarskæden. Synes egentlig Frendrup og Jobbe gør det ok, men det er voldsomt ærgerligt, at der ikke kan blive plads til Motor-Vigen.

  Sidst vi mødte FCM spillede vi 60 rigtig fede minutter. Herunder er startopstillingen fra den kamp... Jeg ser gerne noget meget lignende på søndag:

  Rosted - Maxsø - Jung
  Bruus - Jobbe - Frendrup - Rado - Mensah
  Uhre - Pavlo

  Vi skal turde spille udenom deres første pres, dernæst bolden op til Frendrup + Jobbe og så afsted med Uhre (+ Hedlund). Ideelt spring Frendrup + Jobbe over, og bare direkte op til angriberne med det samme. Hvis Pavlovic spiller, så skal løbene bare komme promte fra midtbanen og wingbacks.

  Vi kan pt ikke meget andet end direkte spil og kontraangreb. Men mod FCM er det netop nogle rigtig gode våben. Odds 5,50 på en Brøndby-sejr er i hvert fald fint betalt i mine øjne.
  1 enig
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top gode
     6 dage siden   

  • @Broder Salsa meget enig. Jeg ville dog spille Hedlund i stedet for Pavlovic mod FCM da vi skal spille på kontra. Pavlovic skal dog klart bruges mod Randers (og AGF).
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6 dage siden   

  • @Broder Salsa Mensah som VB det duer ikke hvorfor rykke ham igen over for noget for ødelægge hans selvtillid, manden har bortset mod Vejle været god som HB men som VB er det total no go.

   Lumb er købt ind som erstatning for Blas og burde være klar nu, ellers giver det køb INGEN mening jeg har en mistanke til han var ramt af corona i Oktober og var væk 3 uger der stået han havde alle symptomerne så tror han var hårdt ramt, man har hørt før Anton Antonsen badminton, en af de bedste kvindelige indenfor skiskydning disse har været ramt af corona og mistet luft længe efter, så tror nogen kan påvirkes af det, ellers virker det som en meget dum signing hvis man ikke bruger manden

  Se 2 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6 dage siden   

  • @Broder Salsa sælges Maxø til sommer, bliver Tobias B sat til at spille Maxøs plads det er jeg ikke i tvivl om, da han var virkelig god i en trænings kamp på Maxøs plads, dertil har han spillet den flere gange i Norge også.

   Men ikke ved siden af Maxø og ikke midt i de vigtigste 5 kampe længe, der skal hentes helst min 11 point så ligger vi rigtig godt til, særligt hvis vi henter point mod FCM, AGF ikke FCK de kan intet uden dommerhjælp :) kan ikke lade være, hold op jeg er skadefro høre dem pive pga. fejlkendelser som de i øvrigt havde ret i, men mod Sønderjyske blev de bestemt ikke snydt det var omvendt. Men typisk dem at pive

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    6 dage siden   

 • Jeg ville gerne have flere minutter til Børkeeiet, da jeg synes, at han er virkelig god på bold og han giver os noget hovedspillet også.
  Jeg tror der bliver gået efter at holde nullet i Herning. 0-0 er fint resultat. Jeg ville sætte Frendrup på VWB da han er den dygtigste på plads rent defensivt og så to 6ere i Børkeeiet og Rado.

  Jeg tror at ligaen kan vindes med et lav antal på point i år.

  Jeg synes målet for de næste 5 kampe er at holde afstanden til fck og agf på det nuværende niveau (7p og 5p) mindst set i lyset af at vi har begge to på hjemmebane.
  I de seneste 5 kampe er afstanden holdt i forhold til fck og øget med 2 p i forhold til agf.
  Mesterskab slutspillet er for tidligt at sige noget om endnu.

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    6 dage siden   

 • Børkeeiet bør erstatte Rado på 6'eren, han er klart bedre på bolden, det er han favorit position, han er sikker i taklingerne ligesom Rado, men bare bedre til at fordele bolden efterfølgende.

  Det at de øvrige hold presser mere, kan være en stor fordel for det kontra spil NF og CV ser ud til at fortrække. Rosted er bedre i forsvaret en HH.


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top gode
    6 dage siden   

 • Vi bør spille med
  Rosted, Maxsø, Jung, Bruus, Rado, Frendrup, Jobbe, Mensah, Uhre og Hedlund mod FCM. Det bliver en kamp hvor vi skal stå dybt og spille på kontra. Vi kan bedste leve med et kryds.

  Mod FCK og Randers ville jeg Bringe Pavlovic i stedet for Hedlund. Jeg tror vi får bolden mere i de kampe og der er Pavlovic stærk på indlæg.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Det bliver 3 spændende kampe.
  Rado skal helt sikkert spille mod både FCM og PSE. Synes heller ikke Børkeeiet skal ned og spille på HH/Rosteds plads. Ja, han er sikkert bedre med bolden, men hvordan klarer han en 1 mod 1, mod eks Sisto?

  I angrebet kan jeg se fordele og ulemper ved at spille Pavlovic. Hvis vi bliver presset, så er det bare lettere at smide den op på en stærk angriber, som søger lidt ned i banen. Sidste kamp mod FCM spillede han ret godt.. Dog kan Hedlund også være afgørende i disse kampe..

  Jeg stiller mig tilfreds med uafgjort mod både FCM og PSE

 • Vi har brug for Vigen på midtbanen, jeg synes det viser sig igen og igen. Når han er på banen stabiliseres holdet. Ja hvis det kører og vi er foran med 4, uden ham... så er der ikke meget der skal fikses, men det forventer jeg heller ikke sker mod FCM, og FCK skal nok få straffe når vi er foran.

  Vigen er i mine øjne så vigtig for holdet.


 • Helt enig i dine betragtninger om Vigen og Børkeeiet. De gjorde det også rigtig godt i træningskampen i går. Jeg har stor tiltro til Niels Frederiksen, men jeg forstår godt nok ikke at vi har brugt Børkeeiet så lidt når han ser så varm ud.
  7-9 point.. Altså man har lov at drømme. :P Jeg vil nu blive rigtig rigtig tilfreds med 5 point.
  Bliver spændende at se om Schviatenko igen charmer sig ud af et rødt kort, og hvor mange straffespark det lykkes Fischer at filme sig til.

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    6 dage siden   

 • Jeg synes Vigen har vist at han ikke holder i en hel kamp. Han er bedst når modstanderne er blevet lidt møre, han er alt for svingende når han er med fra start.
  Rados og Frendrups samarbejde har vist sig at være meget solidt, som vil vise sig at være særdeles vigtigt i de kommende kampe mod hold som både kan og vil selv.
  Mht Børke i forsvaret er jeg også tvivlende, hvis Rado eller Frendrup bliver forhindrede , vil han være en naturlig 1. afløser for en af dem på midtbanen, men hvor mange reserveholds kampe , eller træningspas, har han spillet i forsvaret, som skulle indikere at han har potentiale til at træde til der. < Ellers synes jeg ikke det er tid at ændre på holdet, dog kunne det godt være en ide at bruge Bruus, på hwb, ikke fordi det ændrer så meget tror jeg, men han og mensah er vel hip som hap, Bruus dog nok bedre i hovedspil. Endelig kunne det være interessant at se om Lumb er ved at være klar, der kunne godt blive brug for lidt flere muskler/ rutine de næste kampe og endelig glæder jeg mig til at der findes plads til boldspiller Corlubr />

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    6 dage siden   

 • Spændende indspark. Og helt rigtigt, at det bliver 3 vigtige kampe.
  Jeg vil ikke ændre så meget, men jeg synes Bruus skal ind på HB og Lumb på VB. Forsvaret, midtbanen og angrebet synes jeg skal holdes uændret. Ja der blev spillet dårligt mod Vejle, men det vare hele holdet. Så jeg håber på, at det bare var en enlig svale.
  Vigen har lavet nogle flotte indhop og kunne han spille sådan en hel kamp, burde han være med fra start. Men som Preben skriver, er han nok bedst, når modstanderen er lidt møre. Og jeg tror alligevel ikke han kan holde en hel kamp. SÅ hans kræfter er bedst brugt sidst i kampen.

  Resultatmæssigt, kan det gå alle veje. Vi præsterer ofte godt mod de stærkeste hold. Så jeg ville ikke blive overrasket over 9 point. Men det er nok ikke realistisk... Men uafgjort mod FCM og FCK og en sejr over Randers ville være fint. Så holder vi stadig FCM bag os, eller kun lige 2 point foran.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6 dage siden   

  • @Jensen alle 5 kampe til sidst inden bliver vigtige ikke kun de 3

  Se 1 flere kommentarer


 • mimor
 • mimor   6 dage siden   

 • Utrolig så naive folk er herinde.
  For det første Lumb bliver ikke brugt. NF er ikke fan af ham og han er for gammel.
  Ligegyldig hvor dårlig Bjur gør det, kommer det ikke til at ske. Lumb er max 4 valg, hvilket foråret har vist med alt tydelighed.
  Børke er desværre heller ikke i NFs planer. Han er sammen med Lumb, og Corlu i bad standing, og han har ligesom mange andre trænere sine yndlings (Slimane, Fallenius osv)
  Grunden til at Børke var med på bænken i en kamp, var at NF overfor omgivelserne var nødt til at holde Slimane væk, da han sked på retningslinjerne indenfor Corona og udsatte klubben for mulig smitte
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     6 dage siden   

  • @mimor - Shit en stråmand du kommer med...
   Hvorfor skulle NF ikke ville bruge Lumb? Hvis han mener, at vi har bedre alternativer, havde man og CV nok snakket om det og så var Lumb ikke blevet købt. 4. Valg?? Hvem ud over Bjur mener du er foran ham?
   Børkeeiet i Bad standing? Hvad bygger du det på?
   ''Slimane væk, da han sked på retningslinjerne'' - Det er afsluttet og håndteret af klubben. De er kommet videre, så det burde du også.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6 dage siden   

  • @mimor at kalde folk naive mener jeg bestemt at falde i niveau, det er ikke sagligt, og du kritisere en træner der har dit hold som nummer 1?

   Det er ok at være kritisk, men hold dig nu til en saglig dialog, fremfor du smider den med Slimane igen og igen på bordet, ja han var ikke klog, men vi er kommet videre, det synes jeg også er på tide du kommer, og glemmer lidt om den tur en kun 19 årige gjorde.

   Jeg mener bestemt det var en meget dum og egoistisk handling, men kom nu videre, og se lidt positivt på tingene, NF er træneren og så er vi alle andre der har mening om det, men at kalde os for naive mener jeg er det samme som en undermåler der kaster selv med dværge.

   Du skriver Lumb er 4 valg, jeg vil godt sætte mit navn på spil herinde, og siger han er mere tæt på end du regner med, og han er ikke langtfra startopstilling, vent nu og se. Hvad Tobias B angår, tror det ikke handler om et fravalg, men genvalg til dem der er med til vi pt ligger nummer 1
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     6 dage siden   

  • @mimor at kalde folk naive mener jeg bestemt at falde i niveau, det er ikke sagligt, og du kritisere en træner der har dit hold som nummer 1?

   Det er ok at være kritisk, men hold dig nu til en saglig dialog, fremfor du smider den med Slimane igen og igen på bordet, ja han var ikke klog, men vi er kommet videre, det synes jeg også er på tide du kommer, og glemmer lidt om den tur en kun 19 årige gjorde.

   Jeg mener bestemt det var en meget dum og egoistisk handling, men kom nu videre, og se lidt positivt på tingene, NF er træneren og så er vi alle andre der har mening om det, men at kalde os for naive mener jeg er det samme som en undermåler der kaster selv med dværge.

   Du skriver Lumb er 4 valg, jeg vil godt sætte mit navn på spil herinde, og siger han er mere tæt på end du regner med, og han er ikke langtfra startopstilling, vent nu og se. Hvad Tobias B angår, tror det ikke handler om et fravalg, men genvalg til dem der er med til vi pt ligger nummer 1
   
  • @mimor
   Det er helt fantastisk for os andre naive fjolser at du lige kan fortælle os hvad NFs tanker er omkring diverse spillere. Mange tak for det, bortset fra at det er rent gætteri...

 • mimor
 • mimor   6 dage siden   

 • Lumb er ikke engang i nærheden af truppen og 4 valg, hvilket ikke kan diskuteres
  Han står bag Bjur, Mensah og Frendrup. Ikke eneste som er vestre back wingback. Ufatteligt hvis I ikke kan se det
  Du er sikkert videre også det var fordi han var ung at Slimane sked på klubben, dens værdier opg satte sig selv over klubben i disse tider.
  Måske er det mig der ikke lige har lagt mærke til at det var i den kamp at Børke kom ind og det er ikke sket siden

 • mimor
 • mimor   5 dage siden   

 • Brøndby til jeg dør
  Jeg håber meget jeg tager fejl og at Lumb snart kommer i spil. Men har mine tvivl. Hvis man kommer fra en anden superliga klub og så ikke engang er i nærheden af holdet, ved at sidde på bænken, så er man i mine øjne langt fra. Selv i Inter sad Eriksen dog på bænken.
  Med hensyn til Slimane, så er min holdning at det er så uacceptabel som noget kan være at sætte sig over klubben. Det ved jeg godt du ikke er enig i og siger han kun er 19 år og så er det ligegyldig. Gad vide om meningen havde været den samme, hvis han havde smittet hele truppen. Men igen vi har alle forskellige favoritspillere og han ligger i hver sin ende på vores skala.
  Jeg undskylder at have kaldt dig naiv, hvis Lumb kommer til at spille i denne sæson, uden der kommer en del skader