Fodbold live resultater
EFTER VEJLE OG FØR SKÆBNEUGE

Skrevet af Uche, 22. februar 2021

Efter en miserabel spillet kamp mod Vejle BK, sidder man tilbage med bange anelser hvordan det skal gå, når vi på søndag og syv dage frem, skal møde FCM, Randers og FCK. Disse 3 kampe kommer til at definere, hvor står BIF lige nu.

Skal hele holdet skiftet ud, efter den miserable indsats mod Vejle. Selvfølgelig skal de ikke det, men jeg synes, man ihvertfald bør lave 2 udskiftninger i start 11’er. Børkeeiet ind som cb i stedet for Rosted eller hermansson som begge har vist sig utroligt dårlige på bolden på det sidste, med Børkeeiet får vi en boldsikker type samt at forsvaret ikke mister noget i luften. Også har Vigen i sine 2 sidste indskiftninger vist han er god og  til at holde i og fordele bolden og det må så desværre blive på bekostning af Rado.

Er drengene blevet til mænd, eller sagt på en anden måde er de unge på holdet vokset så meget at de kan levere en kraft præstation og stå for presset, der også bekræfter deres talent.

Det der bliver afgørende for de kommende 3 kampe bliver om forsvar og midtbane bliver i stand til at spille sig ud af modstandernes presspil, som indtil nu ikke har været prangende, og det gælder iøvrigt også for de 2 sidste kampe i grundspillet, mod OB og AGF. Alle 5 modstandere kan godt lide at presse højt. Dernæst bliver kvaliteten af vores wingbacker både defensivt og offentsivt en afgørende faktor.

Da vi er det mest scorende hoid i suppen, er jeg sikker på at vi nok skal få scoret i alle kampene.

Min forventning til point høsten i de 3 kampe er 7 – 9 og for i alt, for resten af grundspillet 11 – 13.

 

Jeg vil ikke kommentere yderligere på dette indlæg, men med interesse læse jeres evt. kommentarer til dette indlæg.
Deltag i diskussionen
 • Interessant med Børke som højremand til Maxsø. Men det bliver ikke aktuelt forud for de kampe du selv nævner. Jeg tror man kører med Rosted i Herning. Rosted har startet foråret rigtig dårligt, men han er (normalt) langt bedre til at føre bolden fremad end HH. HH er dog inde i en god periode, så jeg vil ikke blive decideret utilfreds hvis HH starter, men vi skal kunne spille bolden rundt om modstandernes pres. Som du selv påpeger, Uche, bliver af højere kaliber end hidtil.

  Ideelt skulle Frendrup spille 6'er, men Radosevic er simpelthen for vigtig (defensivt) til at han må på bænken op til en udekamp i Herning. Vi kommer under et voldsomt tryk, og der er Rado trods alt bedre at have stående som dørmand foran forsvarskæden. Synes egentlig Frendrup og Jobbe gør det ok, men det er voldsomt ærgerligt, at der ikke kan blive plads til Motor-Vigen.

  Sidst vi mødte FCM spillede vi 60 rigtig fede minutter. Herunder er startopstillingen fra den kamp... Jeg ser gerne noget meget lignende på søndag:

  Rosted - Maxsø - Jung
  Bruus - Jobbe - Frendrup - Rado - Mensah
  Uhre - Pavlo

  Vi skal turde spille udenom deres første pres, dernæst bolden op til Frendrup + Jobbe og så afsted med Uhre (+ Hedlund). Ideelt spring Frendrup + Jobbe over, og bare direkte op til angriberne med det samme. Hvis Pavlovic spiller, så skal løbene bare komme promte fra midtbanen og wingbacks.

  Vi kan pt ikke meget andet end direkte spil og kontraangreb. Men mod FCM er det netop nogle rigtig gode våben. Odds 5,50 på en Brøndby-sejr er i hvert fald fint betalt i mine øjne.
  1 enig
   
  • Philip
  • Philip
   Top gode
   Top enige
     23. februar 2021   

  • @Broder Salsa meget enig. Jeg ville dog spille Hedlund i stedet for Pavlovic mod FCM da vi skal spille på kontra. Pavlovic skal dog klart bruges mod Randers (og AGF).
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    23. februar 2021   

 • Jeg ville gerne have flere minutter til Børkeeiet, da jeg synes, at han er virkelig god på bold og han giver os noget hovedspillet også.
  Jeg tror der bliver gået efter at holde nullet i Herning. 0-0 er fint resultat. Jeg ville sætte Frendrup på VWB da han er den dygtigste på plads rent defensivt og så to 6ere i Børkeeiet og Rado.

  Jeg tror at ligaen kan vindes med et lav antal på point i år.

  Jeg synes målet for de næste 5 kampe er at holde afstanden til fck og agf på det nuværende niveau (7p og 5p) mindst set i lyset af at vi har begge to på hjemmebane.
  I de seneste 5 kampe er afstanden holdt i forhold til fck og øget med 2 p i forhold til agf.
  Mesterskab slutspillet er for tidligt at sige noget om endnu.

 • mp80
 • mp80   23. februar 2021   

 • Børkeeiet bør erstatte Rado på 6'eren, han er klart bedre på bolden, det er han favorit position, han er sikker i taklingerne ligesom Rado, men bare bedre til at fordele bolden efterfølgende.

  Det at de øvrige hold presser mere, kan være en stor fordel for det kontra spil NF og CV ser ud til at fortrække. Rosted er bedre i forsvaret en HH.

 • Philip
 • Philip
  Top gode
  Top enige
    23. februar 2021   

 • Vi bør spille med
  Rosted, Maxsø, Jung, Bruus, Rado, Frendrup, Jobbe, Mensah, Uhre og Hedlund mod FCM. Det bliver en kamp hvor vi skal stå dybt og spille på kontra. Vi kan bedste leve med et kryds.

  Mod FCK og Randers ville jeg Bringe Pavlovic i stedet for Hedlund. Jeg tror vi får bolden mere i de kampe og der er Pavlovic stærk på indlæg.
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Det bliver 3 spændende kampe.
  Rado skal helt sikkert spille mod både FCM og PSE. Synes heller ikke Børkeeiet skal ned og spille på HH/Rosteds plads. Ja, han er sikkert bedre med bolden, men hvordan klarer han en 1 mod 1, mod eks Sisto?

  I angrebet kan jeg se fordele og ulemper ved at spille Pavlovic. Hvis vi bliver presset, så er det bare lettere at smide den op på en stærk angriber, som søger lidt ned i banen. Sidste kamp mod FCM spillede han ret godt.. Dog kan Hedlund også være afgørende i disse kampe..

  Jeg stiller mig tilfreds med uafgjort mod både FCM og PSE

 • Vi har brug for Vigen på midtbanen, jeg synes det viser sig igen og igen. Når han er på banen stabiliseres holdet. Ja hvis det kører og vi er foran med 4, uden ham... så er der ikke meget der skal fikses, men det forventer jeg heller ikke sker mod FCM, og FCK skal nok få straffe når vi er foran.

  Vigen er i mine øjne så vigtig for holdet.

 • Helt enig i dine betragtninger om Vigen og Børkeeiet. De gjorde det også rigtig godt i træningskampen i går. Jeg har stor tiltro til Niels Frederiksen, men jeg forstår godt nok ikke at vi har brugt Børkeeiet så lidt når han ser så varm ud.
  7-9 point.. Altså man har lov at drømme. :P Jeg vil nu blive rigtig rigtig tilfreds med 5 point.
  Bliver spændende at se om Schviatenko igen charmer sig ud af et rødt kort, og hvor mange straffespark det lykkes Fischer at filme sig til.

 • preben
 • preben   23. februar 2021   

 • Jeg synes Vigen har vist at han ikke holder i en hel kamp. Han er bedst når modstanderne er blevet lidt møre, han er alt for svingende når han er med fra start.
  Rados og Frendrups samarbejde har vist sig at være meget solidt, som vil vise sig at være særdeles vigtigt i de kommende kampe mod hold som både kan og vil selv.
  Mht Børke i forsvaret er jeg også tvivlende, hvis Rado eller Frendrup bliver forhindrede , vil han være en naturlig 1. afløser for en af dem på midtbanen, men hvor mange reserveholds kampe , eller træningspas, har han spillet i forsvaret, som skulle indikere at han har potentiale til at træde til der. < Ellers synes jeg ikke det er tid at ændre på holdet, dog kunne det godt være en ide at bruge Bruus, på hwb, ikke fordi det ændrer så meget tror jeg, men han og mensah er vel hip som hap, Bruus dog nok bedre i hovedspil. Endelig kunne det være interessant at se om Lumb er ved at være klar, der kunne godt blive brug for lidt flere muskler/ rutine de næste kampe og endelig glæder jeg mig til at der findes plads til boldspiller Corlubr />

---

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    23. februar 2021   

 • Spændende indspark. Og helt rigtigt, at det bliver 3 vigtige kampe.
  Jeg vil ikke ændre så meget, men jeg synes Bruus skal ind på HB og Lumb på VB. Forsvaret, midtbanen og angrebet synes jeg skal holdes uændret. Ja der blev spillet dårligt mod Vejle, men det vare hele holdet. Så jeg håber på, at det bare var en enlig svale.
  Vigen har lavet nogle flotte indhop og kunne han spille sådan en hel kamp, burde han være med fra start. Men som Preben skriver, er han nok bedst, når modstanderen er lidt møre. Og jeg tror alligevel ikke han kan holde en hel kamp. SÅ hans kræfter er bedst brugt sidst i kampen.

  Resultatmæssigt, kan det gå alle veje. Vi præsterer ofte godt mod de stærkeste hold. Så jeg ville ikke blive overrasket over 9 point. Men det er nok ikke realistisk... Men uafgjort mod FCM og FCK og en sejr over Randers ville være fint. Så holder vi stadig FCM bag os, eller kun lige 2 point foran.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner