En blandet landhandel

Skrevet af , 8. marts 2021

Jeg prøver skrive det på en debat, håber ikke det forvirrer mere end den måde jeg skriver på :)

Men har et par punkter:

1. Et opråb til fans der er meget negative overfor spillere, trænere og holds spillestil

Jeg forstår ikke hvad der skal til for at I bakker spillere op, I er da klar over vi ligger nummer 1 efter 20 runder spillet, om 2 runder går vi ind i mesterskabs spillet

Hvor mange hånden på hjertet, havde troet vi endte i toppen i år, udover en jubel optimist som mig og få andre, kigger vi på spillermateriale er det ikke dårligt, men det er bestemt 

heller ikke kvalitet hele vejen rundt, og en bredde der ikke skriger til himlen. Vi kan ikke forvente Samba bold, det er vores hold/spillere ikke gode nok til, det er for meget at forlange.

Vi kan forlange de bliver langt bedre på dødbolde, og de fortsætter med bide fra sig, ved at kæmpe for den logo vi alle sætter meget meget højt. Som Fan er jeg pivestolt, men det har jeg været

i mange år, også når det gik mindre godt, det er jeg ikke når jeg læser nogen har hældt blå og gul maling på FCK spillerbus, medmindre nogen FCK fans prøver få os udstillet, for en bus er da det mest tåbelige jeg har hørt længe, og hvor vidste de fra den lige var parkeret der????

Når det er sagt jer I ved hvem, der konstant er mere negativ selv efter vi lige har vundet over hadeklubben FCK, I kan kun finde negative ting frem, jeg begriber det simpelthen ikke hvorfor?

Hvorfor ikke kigge på den stilling, og rose holdet og træneren (igår var det holdsejr, men kunne jeg give MOM var den gået til NF igår ) han ændret kampen med hans udskiftninger

han er virkelig god taktisk at han har formået få det ud af de spillere er ikke andet end imponerende for mig er mesterskabet medaljer vigtigere i disse corona tider end samba bold. 

Det skal nok komme løbende og forbedres.

 

2. TV penge kan være millioner til forskel, det er vel efter 22 runde?

Vi skal bare holde den første plads, da det kan være millioner til forskel, men OB og AGF er svære, da de har meget at spille for, men får vi 4 point med er jeg tilfreds for de to kampe

 

3. FCK- FCM 

Jeg er i kæmpe dialemma, for hvem skal jeg holde med hvis ikke uafgjort som er det bedste for os, men det er svært men FCK vil være bedst for os at de vinder hvis ikke uafgjort 

Men jeg ønsker heller ikke FCK får plads i Europa , så går de glip af penge :) er virkelig i tvivl, hvem holder I med? Uafgjort er for mig et ønske resultat.

4. Spillere og træner udløb

Er der noget nyt om Jesper Sørensen? Vigen ligner bestemt en der vil BIF, kan det tænkes man forlænger med ham, også da CV gik ud og forsvarede ham?

Jung forlænger det er jeg næsten sikker på, Marvin hvor står vi med ham? Jesper Hansen hvad med ham hvis Marvin ikke forlænger, hvor stiller det så Mads Hermansen et salg eller udlejlning?

 

Mange punkter og hvis nogen skulle have lidt input eller mening er I velkommen til komme med det
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    8. marts 2021   

 • Hvis du ikke skriver dagbog, så bør du overveje det...
  2 enige · 2 god kommentar

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    8. marts 2021   

 • 1: Jeg synes kun det er sundt at folk er kritiske når det er på sin plads og at man ikke bare blindt bakker op.

  2: TV-pengene uddeles efter grundspillet (runde 22), som jeg husker det er der 2 millioner til forskel på nr 1 og 2. Så ja det er vigtigt.

  3: Det er lige meget hvem der vinder, vi vinder det hele alligevel ;) hold med uafgjort og mange røde kort.

  4: Mine kilder er meget pessimistisk ift. Jesper Sørensen der gerne vil til Jylland. CV forsvarer kun Vigen for at holde ro på de indre linjer - det ville overraske mig meget hvis man forlænger. Marvin skal man forlænge med hvis man kan, med en aftale om at han sælges i sommeren 2022. Hvis det ikke er muligt skal Mads havde chancen synes jeg.
  4 enige · 3 god kommentar

 • mp80
 • mp80   8. marts 2021   

 • Hvis man ikke forholder sig kritisk til tingene, bliver det en sovepude og udviklingen går i stå.

  Det er da skønt, at ligge nr. 1 og specielt at slå FCK.

  Men kig på kampen inden mod Randers, hvor flere spillere falder helt igennem.

  Spillere og trænere er konstant til eksamen, sådan er det når der skal leveres gang på gang. Selvfølgelig kan man ikke forvente top niveau hver gang, da der er tale om mange unge spillere.

  Ser man på denne sæson samlet har spillet på banen været mile vidt fra sæsonen, hvor guldet glippe til sidst.

  Man spiller defensivt og afventende og venter på modstanderen begår en fejl. Mange kampe i denne sæson kunne man ligeså godt have tabt som vundet og de færreste havde forventet at ligge hvor man ligger nu. Det er flot klarer men derfor er der stadig stor plads til forbedring.

  Kig evt. på spiller bedømmelserne efter kampene, de ligger generelt meget lavt.
  3 enige

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021