Fodbold live resultater
En farlig sæson?

Skrevet af Thorsten, 29. august 2022

Jeg synes det ser lidt farligt ud i år med så mange af de mindre klubber der scorer mange point, samtidigt med at vi ikke er kommet igang. På et tidspunkt kommer FCK og Midtjylland igang og så er der endnu flere der skal overhales til top 6 og væk fra bunden. 

Udover Lyngby er der ingen lige nu ser virker som oplagt nedrykkere.

Af natur er jeg lidt pessimistisk så det..
Deltag i diskussionen
 • Welkro
 • Welkro   29. august 2022   

 • Vi reddede sidste sæson ved at vinde 9 kampe i træk, efter en elendig start da vi ikke fik forstærket truppen i ordentligt tid.
  Vi vinder ikke 9 kampe i træk med dette hold.

  De hold vi skal måle os med er ved at stikke af og de 2 FC klubber skal jo nok ende i top-6 uanset en shaky start. Så jeg tror desværre at Randers, FCN, AGF og Silkeborg kan blive svære for os at nå, og det vil betyde at vi ender udenfor top-6. Men man ligger som man har redt. Det har været tydeligt siden Uhre forlod os, at vi ikke kan score mål, og det er ikke blevet løst.

  Jeg er efterhånden ligeglad med forstærkninger, da vi er ude af europa og vi ligger skidt i SL. Lad os spare de penge, de skal alligevel dække tab for manglende placeringspenge og måske desværre også et misset slutspil. Vi er desværre en reaktiv klub nu, og ikke en proaktiv klub der kan se at det kan betale sig at investere penge i trup osv, for at tjene flere penge.

  Og inden folk råber at der er masser af point at spille om osv, så spørg jer selv om I ser at spillet er til at vi skal spille slutspil?! Det mener jeg bestemt ikke!
  1 enig

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner