Fodbold live resultater
En tanke og CVs tankegang.

Skrevet af TonyE-J, 12. august 2022

Et forsøg på, at tænke ind i CVs tanker. Har han været for langsom, forbedreder han CV time eller er kaptajnen bare bedre til styre skibet/forretningen end vi fans og medier har tålmodighed.

 

Jeg tænker CV er klar til at handle, men han har også en forretning at drive, så har vi har penge på bundlinjen. Han har sagt flere gange, vi skal bygge op, vi skal toppe og vi skal sælge, for at skabe den økonomi som gør, at vi har et stærkt Brøndby om 5, 10 og 20 år. Og for at opnå dette er modellen rigtig i forhold til hvad CV har meldt ud. 

 

Hvorfor så vente med at handle i år?. Måske har det ikke helt været CVs egen vilje at der ikke er kommet noget ind alle har skreget på Wass (ser ud til nu er at i opfyldelse), man har også nok lagt nogen bud på nogle spillere (Vallys, Carstensen, Andersson m.fl.) men de er ikke blevet til noget af en eller anden grund og samtidig har man sikkert ønsket lige at give nogen spillere en chance for at starte godt op (Greve, Bjørk bl.a.) samt de ny ankommende MasterClass.

 

Hvorfor handler først efter vi er ude af Europa og fået denne mega dårlige start, her skal nok tænkes i at vi stadig er på et stadie, hvor vi ikke har råd til at brænde nallerne på handler som Marrony, Luther Singh, Jack Wilshire og vores egne handel Erceg som har kostet klubben dyrt i løn hvor man ikke har fået noget ud af det Herning og Østerbro køber bare en anden og de andre ud, der er vi ikke endnu. 

 

Derfor må CV være lidt tålmodig og sige vi er ikke favoritter mod Basel, så de drenge vi har nu må klare det og hvis nu skulle ske en overraskelse og vi gik videre og været 2 kampe fra gruppespil så havde man også trykket på knappen til noget attraktive spillere. 

 

Nu er man ude og skal kunne fokusere på superliga og pokal så jeg tror at de sidste dage kommer der til at være travlt på CVs kontor i form i at man skal hente det man har sagt Wass, Angriber og 1/2 backs. Og kunne godt se at man og så ser på salg af 

Slimane 

Rosted

Greve 

 

Udlejning af

Salech

Bjørk 

Kvist 

 

Så truppen kommer til at være

 

Målmænd

Hermansen

Mikkelsen

(Ziegler)

 

Hjøre Back

Sebolonsen

?

Friedrich 

 

Midt forsvar

Maxsø (skadet)

Thismebe

Heggheim

Alves

 

Venstre Back

Blas 

?

Bjur(også til midtbane

 

Central midtbane

Bell 

Radosevic

Wass

Cappis

(Marinus)

 

Angreb

Hedlund

Divkovic

Kvistgaarden

?

(Schwartau)

 

Det burde kunne gøre noget i Superligaen og pokalen med
Deltag i diskussionen
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    12. august 2022   

 • Det giver da ingen mening at udleje Bertram Kvist nu. Han er lige hevet op og skal nu tilvænnes både fysisk og psykisk til Brøndbys Superliga-elite-niveau - og så er han samtidigt stadig spilleberettiget til U19.
  4 enige

 • Hvor er det man ønsker pengene kommer fra?
  1) Salg af talenter og profiller, dette kræver man præstere internationalt og nationalt med ens talenter og profiler. (et stort talent i en dårligt fungerende klub bliver ikke solgt for 100 mil)

  2) performance i den nationale liga og pokalen, det siger sig selv. Hvis man laver resultater så for mange direkte kapital ind og man får biletter til internationale shows.

  3) Internationale skuepladser. Det er i direkte forlængelse af #2., men den vender også tilbage til nummer #1 Hvis vi kommer i Europa så får vi massere af penge ind direkte fra gruppespil, men vi har også muligheden for at vise alle vores drenge for større klubber så de kan sælges.

  Problemet er at vi IKKE PERFORMER! Det er helt fint at ville økonomisk, men hvis du vælger kun at ville bruge... 50 millioner frem for 500, så skal du ramme guld for meget færre penge.
  I vores tilfælde var der brug for at hente spillere sidste sæson, men flere af spillerne er aldrig kommet i gang (jeg ser dog ikke Bell som værende en fejltagelse som så mange andre).
  Denne sæson havde vi på trods af vores dårlige pointsats internationalt chancen for at slå over os, og få 1) point hjem til vores koefficient, hvilket burde betyde penge på lang sigt. 2) komme ud og spille internationalt, hvilket gør det langt nemmere at sælge en Slimane, Greve you name it.

  Nu står vi i stedet, grundet at pengene ikke er blevet brugt, og har tabt muligheden for et gruppespil. Et gruppespil som ville have betydet flere koefficient point som langsigtet betyder penge.
  Det var ikke blot vigtigt fordi det er sjovt at spille med store hold, men fordi det i forhold til vores langsigtet plan var NU vi skulle satse.

  Vi står nu med et hold der bør kunne begå sig i SL, specielt med Wass og en angriber. Men vi har allerede sat 9 point som jeg ikke mener burde være sat.
  Vi står med vores VB måske skadet, grundet overbelastning (det lignede noget alla det for mig). Vi har ikke TALENTET som Jobbe der vil sælges for 50 mil, nærmeste bejler er vel Kvist men han mangler lige at lægge et par ting på.  Jeg er udmattet og sur, alle kunne se at Basel var vores chance men at vi havde brug for lidt ekstra. Det er derfor jeg og mange andre sad til deadline onsdag d3 og ventede på en eller 2 spillere så de kunne have været med i går.
  Hvad er succes kriteriet nu for denne sæson? Pokalmestre? For jeg tror ikke på ligaen. Det er sku da træls.
  1 enig
   
  • @thorrium Tjah, hvad kommer først, hønen eller æggene, det andet udelukker det ene eller omvendt. jeg er også pissed efter i går, men har stadigvæk troen bevaret intakt.

  Se 1 flere kommentarer

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    12. august 2022   

 • Jeg så gerne at Hedlund blev solgt sammen med Rosted hvis der er et marked for dem.
  Selech skal i hvert fald ud og have noget seniorbold
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     12. august 2022   

  • @Sinbad, enig. De to plastre kan vi ligeså godt trække af nu.

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER