Fodbold live resultater
Er BIF aktive nok på U-fronten?

Skrevet af Billboard, 23. juli 2021

Læste et indlæg i Tipsbladet hvor fabrikken i byen havde en ung spansk spiller fra Murcia på besøg med henblik på kontrakt, men Murcia's pris på 3,5 mill mente man var for høj. Og havde et par islandske spillere på ungdomskontrakter.
 

Så er spørgsmålet hvorvidt BIF er aktive "nok" på den front?  

Hørte på et tidspunkt CV sige i en podcast at man vel havde navnene og telefon nr på alt i Europa over 15 år med talent. 
 

Men kommer der noget ud af det og er det muligheder man søger, eller holder man sig lokal/regional? 
Deltag i diskussionen
 • Betalende bruger
    23. juli 2021   

 • Så længe det giver mening. Om en spiller kommer fra Nivå eller Cape Town gør ingen forskel. Selvfølgelig vil det være fint, hvis der dukker en lokal dreng op som Lindstrøm i ny og næ. Det må altid være spillerens kvaliteter, der er afgørende og ikke geografi.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    23. juli 2021   

 • Der har været flere artikler og podcasts om dette emne det sidst års tid.
  Jeg er temmelig sikker på, at Brøndby er meget aktive på U-området.

  Men det kommer an på hvad du mener med aktive?

  Nej Brøndby støvsuger ikke bare markedet for talent og henter revl og krat ind.
  Men jeg er 110% sikker på, at der bliver scoutet på livet løs. Og findes der noget, som har større potientiale end hvad vi selv har i pipeline, så forsøger man at slå til.

  Der bliver snakket meget om ‘’indefra og ud-princippet’’. Med det menes, at Brøndby starter med at kigge hvad vi selv har af talenter, så kigger man på nærområdet, så på Sjælland, så resten af danmark, dernæst Skandinavien, efterfulgt af Europa og slutteligt resten af verden.
  Der gør man fordi man er overbevist om, at desto mere lokalt man henter, jo mindre kulturforskel er der og derved nemmere indkøring.

  Men der er ingen tvivl om, at vi ikke længere er det oplagte valg for et ungt talent, som vi var i 90’erne.
  Arbejdet med MasterClass bliver bedre og bedre og vi bliver mere og mere attraktive.
  Salget af Lindstrøm viser også, at det er muligt som ung spiller at få fast spilletid i klubben og bliver skudt af til en fed klub, hvis evner, talent og arbejdsindsats er til det.

  Men nævn mig en top 8 klub i DK, der ikke har valgt at satse på unge spillere og salg af samme…
  Alle har indset, at de store penge ligger i salg af unge talenter. Så der er mange om budet, når en ung knægt skal lokkes til.
  1 enig

 • mp80
 • mp80   23. juli 2021   

 • CV har sagt man kigger i Skandinavien, det gælder både a og u holdene.

  Brøndby havde tidl. et samarbejde i Afrika, hvor man bl.a. fik Phiri fra, men ellers har det ikke givet noget. Det koster penge og ressourcer, hvis man vil drive akademi i andre lande.

  Brøndby har ikke ambitioner om at være førende længere, man har kapituleret og er tilfreds med at få lidt, når de andre fejler.
   
  • @mp80 hvor har du den melding ambitionerne fra? Tror nærmere man er mere fokuseret på at udvikle selv og smartere. Giver ikke nødvendigvis afkast at købe de bedste u-spillere, specielt ikke når man ikke har pengene

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner