Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Vejle Stadion
 • Vejle Boldklub

  Vejle Boldklub logo
 • 1 - 1
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...


Er den rygtede svensker det rigtige valg til BIF?

Skrevet af BrianGideon, 2 timer siden

Rygterne peger på der kommer ny spiller idag eller i hvert fald meget snart og alt peger på det bliver den svenske spiller, der er nævnt i medierne. Jeg er lidt i 2 sind over den spiller og evt. aftale og jeg vil gerne høre, hvad i andre tænker i forhold til risikoen og potentiel belønning ved en spiller som ham.

Jeg har set hans mål osv. på Youtube og vi ved jo alle, at det ikke betyder meget. Jeg er ikke den store Bundesliga seer, så har ikke set ham der som andre nok har og derfor tænkte jeg, at der måske var mere der talte for et køb af ham. For hvad er det, som taler for at han bliver en succes i BIF? 

Jeg er enig, at hans tidligere prisskilt signalerer en vis kvalitet, men også at det ikke ligefrem er en stjernespiller i Tyskland. Det er vel nærmere en gennemsnitlig værdi eller lavere når man snakker Bundesliga transfers. Men igen, det burde være garanti for en vis kvalitet. Han virker også ret fornuftig med hovedet, men ellers er det mere en "mål ræv" jeg ser, som står de rigtige steder. Jeg har intet set fra hans videoer, som signalerer han kommer med andet end lidt god fysik og erfaring, som nok også er en del af hovedstøds kvaliteten. Vi mangler en boksspiller, men er han bevægelig nok, hurtig nok, kreativ nok. Er det "targetman" man leder efter som egentlig ikke gør så meget andet end at holde på bolden og sende den simpelt videre (Og forhåbentlig er i boksen når mulighederne opstår)? 

Der er lidt spillemæssige bekymringer af den ene grund at vi ikke har spillet med en boks spiller af den type siden kamelen. Er vores spil egentlig sådan nu, at den type vil virke? Men mine største bekymringer er mere de fysiske. 

Mange har allerede nævnt knæskaden og hans lægecheck som fejlede og det er ikke en lille ting. Han kan sagtens være på samme niveau igen, men statistisk set, så er chancen for endnu en lignende skade steget gevaldigt. Vi har set det utallige gange og vi har allerede en lignende situation med Mensah. En 30+ spiller med en lang skade. Og det er ikke ligefrem fordi Danmark har de bedste baner eller vejr at spille i. Nogle vil endda mene, at der spilles ret hårdt og kvaliteten kan være ret lav. Så er egentlig lidt bekymret over den skadehistorik kombineret med alderen. Jeg er ikke aldersdiskriminerende, men objektivt set, så kan det være en ret dum transfer. Ingen videresalgs værdi og vi må erkende, at næsten alle spillere som rammer over de 30 år går ned i niveau, tempo osv. Hvordan vil hans niveau og fysiske formåen udvikle sig over de næste 2-3 år som hans kontrakt nok ender på? De eksempler man ser ude i Europa på ældre angribere er dem som har været aktive og igang hele karrieren og det har vores potentielle svensker ikke rigtig været. Det har været lidt op og ned. Kigger vi tilbage på "profiler" vi har købt i den alder, så må vi erkende, at vi har en virkelig elendig trackrecord. Jeg har svært ved, at finde nogle som kom tilbage efter de var fyldt 30 og været store aktiver for klubben. De fleste har været meget skadet eller ikke levet op til den forrige tids kvalitet.

Så jeg må sige, at jeg er lidt bekymret, men også forhåbningsfuld og krydser alle de fingre jeg kan. 

Hvad synes i herinde? Er jeg bare for kritisk eller skal jeg tage den lidt mere naive ja hat på :-) ?
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   8 dage siden   

 • En spiller med dumpet lægetjek og ofte må springe træning over burde ikke være en man går efter og slet ikke til det lønniveau han er på.
  1 enig
   
  • @mp80 hvad ved du om hvilket lønniveau han er på?

   Hvis Philips informationer er rigtige så er en stor del af hans løn præstationsbaseret.

 • Enig i alle dine bekymringer omkring dette køb.

  Ved godt pressen og mange her inde skriger på en angriber.

  Men jeg ser det lidt som den gang vi købte Bergenburg, ikke at de ligner hinanden spillemæssigt profil og ej heller knæskaden jeg tænker på.

  Den gang havde jeg også debat omkring et angriber køb var løsningen. For den gang som pt, så jeg ikke de chancer var der til angriberne, at jeg kunne se det ville løse problemet.

  Duncan regnede alle med ville score 30 mål pr sæson.
  Han var en klasse angriber, og det havde han også gjort, vis midtbanen havde fungeret bag ham.

  Frygter det er samme problem vi står med her.
  Vi har en rigtig stærk midtbane defensivt, men offensivt synes jeg den halter.
  1 enig

 • Personligt mener jeg vi mangler hans type. Jeg havde håber på flere indhop af Salech, hvilket desværre ikke har været tilfældet. Jeg synes også man skal stole på at BIF er kompetente nok til lægetjekket. Hans salgspris på 50 mio for et par år siden er for mig vildt. Altså vildt vi overhovedet kan nærme os spillere af den kaliber.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Man må gå ud fra at BIF tager knæskaden med i betragtning både ift. en løn der er præstationsbaseret og den pris vi giver for manden. Jeg har tiltro til at vores lægestab og CV har styr på det og laver den korrekte afvejning. Er der en risiko - ja det er der nok - men skal vi have en spiller fra bundesligaen så må det jo være sådan.

  Jeg mener vi mangler den type spiller særligt mod hold der vil pakke sig i mod os - der nytter det ikke at vi ikke har nogen i forreste linje der kan heade.
  2 enige


 • https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/breaking-stor-broendby-transfer-kollapser Og puha for det, der tror jeg vi lige nøjagtigt undgik en ny katastrofe!
  3 enige
   
  • @Ingen Over Klubben enig, brug pengene til at købe Wass NU
   1 enig
   
  • @Ingen Over Klubben
   Ja, han dumpede et lægetjek i Tyrkiet vinters. Og Køln vil rigtigt gerne af med ham...
   1 enig

 • De skriver det er lønnen!?
  Kan det være lægechecket, der har medført at vi har ændret lønvilkårene? Det er lidt mærkeligt at han er kommet til lægetjek, uden at lønvilkårene var forhandlet på plads.
  1 enig
   
  • @Sorteslyngel Det er i alle parters interesse ikke at skilte med et dumpet lægetjek.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Vi ved alle at CV har en klar politik som dikterer, at alle vores spillere skal betale klubkontingent. Det nægtede vores svenske ven efter sigende og derfor strandede handlen... God weekend!
   
  • @Kristianbs nu vinder vi med 2 basser over fuckerne. Tak Kristian :-)

  Se 2 flere kommentarer


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER