Er der forskel på cv’s udtagelser kontra Jan Bech?

Skrevet af Mads-Nohr, 5. maj 2022

Hvad mener i, om de seneste udtagelser der har været. Har tænker jeg på det interview som Jan Bech har givet til Tipsbladet, og det cv gav omkring kampen i Randers til 6'eren?

synes ikke det stemmer helt, men det kan sagtens bare være mig...
Deltag i diskussionen
 • Rep
 • Rep   5. maj 2022   

 • Lad os se fremad.
  Problemet ved Brøndbys spil dette forår synes at være, at ingen gør det uventede. De andre hold har alt for let ved at læse vores spil, og så hjælper det ikke, at vi spiller i højt tempo, hvilket jo ellers er en kvalitet. Men ikke når vi spiller med en høj grad af forudsigelighed.
  Ved det kommende transfervindue bør vi satse på at købe en rigtig og etableret målscorer - også selv om det bliver dyrt - og en spiller, som kan drible og skabe det uventede i angrebszonen. Det er præcis de to kvaliteter, som holdet mangler.
  Det betyder ikke, at vi skal lure indtil transfervinduets afslutning for at gøre “billige” køb.
  Den strategi har slået fejl.
  Avanti Brøndby!
  2 enige · 2 god kommentar

 • Der er stor forskel, den ene skal ud på købemarkedet (CV) derfor en lidt negativ udmelding om at de spillere man henter ind, er nogen der sagtens kan affinde sig med ikke at spille Europæisk (så fortsat fra en lavere hylde ment), den udmelding bryder jeg mig ikke om, også om det er med poker face sagt.

  Men jeg tror og HÅBER jeg kan være et spil for galleriet, for ikke at få superliga klubber til at pressen prisen for meget op, da jeg tror CV ved der skal hentes kvalitet ind og fra en højere hylde end hidtil. ellers er det et problem hvis ledelse og CV ikke gik samme vej, men det tror jeg ikke er tilfældet, så jeg tror det er spil fra CVs side. Samtidig sætter han forventninger lavt når så der lander noget rigtig godt, så kommer der en WOW faktor ind og effekten og glæden bliver større, ved at han nedtoner det nu, skulle det ikke være det er det helt galt, når det er sagt så er det ikke særligt smart gå ud med den udmelding, når der er sponsorer der ser med, men måske derfor kom JBA så hurtig ud med helt anden melding.

  JBA melder ud med interesse for at please sponsorer og fans, det er med kommercielle interesse for BIF, at sikre fortsat opbakning fra fans og sponsorer men særligt sponsorer for ægte fans er loyale 1 eller 6 pladser. Bemærk at JBA med meget klare vendinger og prompte svare jeg bakker 100 % op om CV, der var ingen tøven, men et klart og hurtigt svar.
  3 enige · 3 god kommentar

 • AsbjornB
 • AsbjornB
  Betalende bruger
    5. maj 2022   

 • Jeg er egentlig ret sikker på, at både Jan og CV har afstemt alt internt imellem dem begge.
  Jan er jo nødt til at sige noget i pressen, og han kan jo ikke sige så meget andet end at det er CV's opgave og han stoler på CV.

  Jan er vores penge-mand og derfor kommenterer han på budgetterne for transfers.
  CV er vores indkøber og derfor kommenterer han som han gør.

  Forestil dig lige, at CV stiller op til interview og siger Jan ville ikke bruge penge nok på transfers, så derfor har vi købt leverpostej ind, så han kunne få sin vilje!

  Jeg tolker dét her, som en række begivenheder der starter oppefra:
  1: Økonomien skal være i orden for at tiltrække investorer.
  Derfor har vi solgt, solgt og solgt!
  2: Økonomien skal være robust, og skulle holde til mere end 1 sæson
  Derfor har vi gamblet og købt alt for billigt og måske satset på at 30%-40% af vores indkøb blev gode, store spillere.
  3: Scouting-teamet har fundet profiler, som (formentlig) er blevet godkendt af CV og NF
  Træner-Teamet kan ikke gøre andet, end at starte fra bunden af og bygge op igen, igen og igen
  4: Vi taber alt - fordi holdet ikke er spillet sammen (ingen synergi eller relationer), og vores spillere tror at tempo / niveau er Sverige/Norge
  3 enige · 3 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    5. maj 2022   

 • Jeg synes nu de går meget godt i tråd med hinanden. Og Jan Bech har lært, at afstemme internt i klubben, inden han går ud i pressen.

  Jeg tror bare ikke vi ser det fulde billede og hører detaljer om hvad planen var. Derfor ser vi kun resultatet, som tydeligvis ikke er godt.

  Mit bud er, at man øsnker en ung trup ag MC-spillere, samt en del erfarne spillere til at tage det tunge læs og lære fra sig.
  Jeg tror klubben har haft 2 planer - A og B, for at få erfaring og kvalitet ind i truppen
  Plan A var at hente Wass og formentlig en offensiv spiller.
  Vores midler er begrænsede, så vi kan ikke bare spørge hvem som helst, så man har udset sig een og gået all-in. For på den måde samler du alle dine recourcer et sted. Det er High Risk/High Reward.
  Aftalen med Daniel gik i Wass’ken (Hø hø) og man fik jo heller ikke en erfaren angriber.

  Plan B var/er at de unge udviklingsspillere skulle være, eller hurtigt kunne vokse ind som erfaringen på holdet.
  Divko, Bjørk, Alves er jo ikke helt unge til at være talenter, men heller ikke gamle nok til at kunne kaldes rutinerede. Så man har nok håbet på mere lederskab fra dem, end hvad vi har set. Det synes jeg også JBA siger, indirekte.

  Så nu står vi uden ‘gamle’ erfarne spillere og uden mellem-gamle ledere. Der er ikke rigtig nogle på holdet, som tager taktstokken i hånden og siger: ‘’Følg mig. Jeg viser retningen.‘’

  CV har ikke haft uanede midler at arbejde med, men han vil heller ikke afsløre alle planer. Så han står bare stille og tager imod de slag der kommer. Han ved at planen er slået fejl, men der er ikke sket uoprettelig skade. Hvis de erfarne spillere hentes til sommer, har vi stadig gode udviklingsspillere til at supplere med og dygtige talenter at hive op.
  Og CV ved at han har klubbens opbakning. Så han vender bare den anden kind til, når lussingerne flyver.

  Jeg tror stadig på projektet og jeg tror på CV og JBA.
  3 enige · 2 god kommentar


 • Det cv udtalte tror jeg altså også lige man skal tage med at en sportschef ikke kan stå på landsdækkende TV og svine sine indkøb/spillere til..
  Hvad ville det dog også hjælpe mit i en spillemæssig krise?

  Enig i det nok godt kunne ha været sagt en smule mere elegant :)
  1 enig · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   5. maj 2022   

 • CV har udtalt, at man var villig til at bruge flere penge, men dem man gik efter fik man ikke. Holdets sammensætning er helt forkert og det siger JBA meget klart, man har købt forkert ind. Det er fakta og det ses tydeligt.

  Der skal ryddes op igen igen, langt de fleste har rost CV for at rydde ud efter TB, men en hver kan jo forære spillere på det niveau væk, som CV gjorde. Man fik solgt til discount priser for at få lidt penge på kontoen. Der var dog stadig flere spillere fra TB/AZ tiden som i den grad bidrog til mesterskabet, hvor bl.a. Jung er meget savnet i forsvaret.

  PT famler NF i blinde for at finde et system til de spillere han har til rådighed og synes det virker tydeligt at JS havde stor andel i guldet på det taktiske område. Kig også tilbage på før JS kom til og efter, det er det samme mønster.

  NF har fået langt det meste ros, men JS er blevet forbigået.

  Man skal have spillere på landsholds niveau, nogen med international erfaring, det vil løfte holdet og hjælpe de unge. Savner typer som Röcker og Kaiser på holdet.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @mp80 Jeg er enig med dit skriv, men er det ikke lidt selvmodsigende, at du skriver, at vi skal have spillere på landsholdsniveau og med international erfaring, og så samtidig nævner Kaiser og Röcker der havde ingen af delene?

   Misforstå mig ikke, elsker/elskede dem begge - Men ingen af de to havde niveau til deres nations landshold eller nogen større international erfaring før de blev profiler hos os.
   
  • @mp80
   Enig i at JS ikke har fået den kredit der tilkom ham.

 • Er ret ligeglad med udtagelser, det hverken taber eller vinder man fodboldkampe på. Spillerne har underpræsteret, det hverken JBA eller CV'S skyld, det trods alt ikke dem der spiller kampene.....Vil gerne fremhæve en attitude som ALLE på holdet kunne lære af: Kvistgaarden. Han knokler 120% I 90 minutter, han er blot 170 cm men scorer på hovedstød, for Who Cares, han vil score, han driver gæk med modstanderne, tackler igennem, tager de der ekstra løb, placerer sig rigtigt på banen grundet 120% koncentration. Hvis den indstilling kunne være en del af ALLE 11 på banen, ja så vinder vi resten af kampene i denne sæson. Kort Sagt: STOP ligegyldig snak, SPIL FODBOLD. GOD KAMP og godt jeg ikke spiller i den hvide trøje kl:16:20:04 i dag ;-)
  1 enig
   
  • @Sunderland Enig. Men gad vide hvad der skal til for at spillerne gider tage sig sammen. Jeg synes de slår op i banen efter 2 dårlige afleveringer og så kan de ikke finde gejst. God kamp idag


KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER