Er det virkelig niveauet CV ?

Skrevet af preben, 25. august 2021

Jeg synes at NF skal udarbejde et kort notat til CV mfl , som har besluttet at fastholde et så lavt sportsligt niveau, om at penge skal være flittige og arbejde , dvs investeres i produkter som giver øget værdi.

Det ved NF selfølgelig noget om , vil jeg tro, idet han både kar belastet det offentlige budget ved universitets deltagelse og vel tjent tilbage ved arbejde i den økonomiske sektor.

spillet i aften mod Salzburg viste med al tydelighed at at holdet og trænerteam trænger til hjælp og dovne von and penge er i den sammenhæng skadelige, ligesom al anden dovenskab.
Uden at belaste den først tjente 25 øre og den samlede økonomi, så skal der både investeresog og kasseres her og nu , hvis der skal tjenes penge på yderligere deltagelse i Europa og markeres i ligaen ! 
Deltag i diskussionen
 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    25. august 2021   

 • Du mener vi skal slå, eller spille lige op med et hold, der har et budget 10 gange højere end vores??

  Vi vinder faktisk 2 halvlege, med et hold der ikke er komplet endnu og under opbygning, plus vi har været stærkt ramt af corona smitte!

  At sige vi har lavt sportsligt niveau kan jeg kun ryste på hovedet af, dog mangler vi stadig kvalitet! Vi har startet sæsonen med stolpe ud, og ikke mere end det..!
  20 enige · 12 god kommentar
   
  • preben
  • preben
   Betalende bruger
     26. august 2021   

  • @19Magic64 hvad mener du “ … lavt sportsligt niveau kan jeg kun ryste på hovedet af dog mangler vi kvalitet” du behøver ikke forklare mig hvad du mener , men jeg synes du skal snakke med dig selv om selvmodsigelse, lavt sportsligt niveau vs mgl kvalitet ?
   Og så mener jeg ikke at jeg har generaliseret på det sportslige niveau. Endelig vi er fans i en elite fodboldklub som ønsker og giver udtryk for at ville vinde !
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   25. august 2021   

 • Vi må bare erkende at vi er langt fra et hold som RBZ, og så kan man snakke budget osv osv, men jeg er samlet set mest skuffet over den præstation her på hjemmebane, hvor jeg havde håbet at man kunne spille nogenlunde lige op med RBZ, det var på ingen måde tilfældet, vi var Miles Away….
  Ser man kampen skaber vi jo ingenting i etableret spil, vi bliver farlige et par gange på dødbolde og det er det. RBS burde vel have scoret 5-6 mål i aften, der er så lang vej…. havde håbet niveauet var højere, men ak det er sgu ved at være lidt pinligt at rende rundt og kalde sig danske mestre. Det her er ingen kritik på spillerene, for de gør alt hvad de kan, CV burde dog forstå at BIF er en del af underholdningsindustrien, og det forpligter altså at have solgt 15000 sæsonkort, og at man idag har 25000 mennesker på stadion, syntes arrogancen er iøjnefaldende.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Mr.D
  • Mr.D   26. august 2021   

  • @Joblar
   Hvor mange penge ville du bruge på forstærkninger?
   3 enige · 4 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Joblar Ja, så kører møllen igen, bla bla bla arrogance mig her og arrogance mig der. Man skulle tro, at visse mennesker venter på at vi taber så man kan brokke sig. I øvrigt var jeg super underholdt i går..
   6 enige · 4 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer
   
  • @Joblar Hvor mange herinde kan sige at de kender transerkarrusellen? CV ved hvad han gør. Desuden skal der to til at danse tango. PSE har i årevis betalt overpriser for deres transfers. Vi behøver ikke være lige så dumme. Hvis vi vil have kvalitet som Tshiembe kan vi ikke købe det i juni medmindre vi betaler overprisen, og sådanne muskler har vi ikke.

 • mp80
 • mp80   26. august 2021   

 • CVs udtalelser efter kampen var meget skuffende og de forstærkninger han snakker om er sikkert ikke på højere niveau end sub top i SL. Man fortsætter med at satse på en elendig hb og vb, håber ikke Riveros skal bruge for lang tid om at komme i form, når han bliver skades fri til oktober. Mensah, Bruus er ikke gode nok til at kunne forsvare og der kommer desuden ikke mange indlæg fra de to til angriberne.

  Top 6 bliver svært.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @mp80 enig, Jeg undre mig over, at alle kunne se, at vores wb hele sidste sæson var vores svage punkter. Alligevel vælger CV ikke at opgradere her, men køber lidt i øst og vest. For mig virker hele transfervinduet rodet og svagt. Jeg synes vores transferstrategi har været for tilbageholdende og selv om CV nu endelig er kommet lidt i gang, så står vi et væsentlig dårligere sted, end vi gjorde, da sidste sæson sluttede. Vi har endnu ikke opgraderet, hvor vi er svagest og samtidig er vi ikke kommet af med dem, som vi ikke vil bruge i den kommende sæson. Pt er CVs transfervindue dumpet med et stort brag i mine øjne.
   2 enige
   
  • @mp80 Vi manglede i den grad 2 vigtige ting i går. At forsvaret bliver mere afstemt i forhold til roller. Første mål er en forsvars foræring, selvom det indlæg var godt slået af Redbull. Så mangler vi offensiv kvalitet på midten til at iscenesætte vores 2 frontløbere og sætte noget fart. At MH laver et drop er synd, også for ham, men mon ikke staben får ham samlet op. Jeg hader at kritisere spillerne, de kan jo sådan set ikke gøre for at de ikke holder niveau, og ret beset har vi ikke en fuldt ud god erstatning for Mensah, 2 skader på den position hvoraf den ene jo ikke er VB.. Jeg synes ikke at vi falder igennem, men noget skal der jo ske hvis vi vil holde målsætning.. Jeg forventede et nederlag i går men håbede da til det sidste men var som jeg skrev et andet sted godt underholdt og kommer da også på Søndag og regner med at holdet shiner lidt mere. God dag til jer alle.
   
  • @mp80 Nej det gør ej, vores hold er godt..
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     26. august 2021   

  • @mp80 Begynd at træne så vi kan få noget kvalitet ind i truppen.

 • Dansplast
 • Dansplast
  Betalende bruger
    26. august 2021   

 • Du må hellere overtage klubben så den kan blive kørt helt i sænk.


 • Der er tilsyneladende 2 fløje blandt os fans:
  Skeptikerne, heriblandt undertegnede og Joblar som ikke klapper i hænderne over klubbens ageren siden vi vandt DM. Vi forventer at BIF manifesterer sig om topklub NU og bygger videre på sidste sæsons fundament (hvilket by the way ikke pr. automatik er det samme som at bruge alle pengene fra Jobbe handlen).
  Den anden fløj ser meget langsigtet på det hele, har afgrundsdyb tillid til CV og er villig til at tage 2-3 år som midterklub før vi atter kan blande os helt i toppen. Tanken blandt dem er at det ikke kan være anderledes hvis klubben igen skal have en sund økonomi. De mange dyre køb under AZ (som jo ikke vandt os et DM) og som endte med at forlade os UDEN nævneværdig fortjeneste - er ofte det klassiske skræmmebillede.
  Den ubekendte faktor er at ingen af os ved hvad der foregår i kulissen. Måske er JBA i diskussioner om at udvide ejerkredsen, måske er CV ved at hente Ronaldo, vi aner det ikke. Men det vi ved er, at klubben er i dyb resultatmæssig krise og at flere af de spillere som lige nu spiller fast ikke er i nærheden af at have niveau til at kunne drille nogen som helst i Euro League. Det var utvivlsomt en lille presball NF sendte afsted i går aftes mod CV og i min verden helt forståeligt. Vi har ikke holdet til at spille 2 kampe om ugen og slet ikke på det niveau som kræves især om onsdagen.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Kristianbs
   Ja, diskussionen er meget polariseret. Men med al respekt til dig (som jeg mener oprigtigt), så hjælper det altså heller ikke at der kommer dybt overdrevede påstande, f.eks. om at vi i den modsatte fløj accepterer at være midterhold i 2-3 år. Det har jeg ikke læst nogen skrive herinde på noget tidspunkt.

   Kan I der er så skuffede over indkøbene, komme med et eller andet overslag over, hvornår I vil være tilfredse? Jeg hører igen og igen at I ikke vil sprænge banken. Men skal vi bruge 20 mio mere? 30? Skal vi øge budgettet med 100 mio så vi matcher PSE? Og hvordan skal det hænge sammen med pengene til masterclass og ikke mindst vores kæmpe driftsunderskud de sidste år. Og skal vi gå væk fra at give talenterne spilletid igen, hvis vi skal vinde mesterskabet igen i år?
   1 god kommentar

  Se 10 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     26. august 2021   

  • Jeg er villig til at debattere med alle, der anerkender vores dårlige økonomi, at nyt ikke altid er lig med succes, og at relationer mellem spillere er vigtigt.

   Det er der visse i den fløj (ikke dig) der hedder køb, der overhovedet ikke vil anerkende, og heller Ikke gider sætte sig ind i.

   Jeg har eksempelvis hørt argumentet point til ranglisten i Europa, brugt et utal af gange, og argumenteret imod det et utal af gange. Jeg har i dag stillet et spørgsmål til det og intet svar fået fra nogen.

   Så snart er det i mine øjne ikke så sagligt mere.
   Så det bare folk der vil pege fingre for at pege fingre. Newy aka 2660 FC og den slags typer.

   Alle råber om CV skal gøre redde for sit transfer vindue når det lukker.

   Kan man ikke først evaluere på det om et år?
   1 enig
   
  • Joblar
  • Joblar   26. august 2021   

  • @Kristianbs NF til TV3+: “vi har et fint Superliga hold”, den lader vi lige stå et øjeblik, så vi hver især kan reflektere over den udtalelse, sagt lige efter en kval kamp til CL.
   1 god kommentar
   
  • Mr.D
  • Mr.D   26. august 2021   

  • @Kristianbs
   Meget nuanceret og god opsummering. En fornøjelse at læse en mere nuanceret tilgang, når nu mange tråde bliver alt for jeg-har-ret-du-fatter-ingenting agtige.
   I det hele taget en fornøjelse at læse svarene til din post. Uenighed præsenteret respektfuldt og underbygget med argumenter. Det sgu da til at blive klogere af :-)
   1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER