Er klubben/ CV blevet for tavse over for os fan?

Skrevet af Fan_passion , 6. august 2022

Nu er Brøndby et børs noteret selskab. Men for mig, virker det som om, at ledelsen og CV er meget tavse omkring mange ting. Spiller indkøb, og omkring hvad der sker i Brøndby. 

Eller er det bare mig? 
Deltag i diskussionen
 • De er åbne så langt, at vi ved at de med sikkerhed leder efter nye offensive spillere. Det vi ikke ved er, hvordan det går med at onboarde en ny med-ejer. Vi ved heller ikke hvad den langsigtede vision egentlig er - med og uden ny med-ejer. Er det overhovedet et mål og realistisk i ledelsens øjne, at vi nogensinde (igen) kontinuerligt skal konkurrere om guld? Eller er det tilfredsstillende at vi f.eks. kun konkurrerer om guld hver 5. eller 10. år? Jeg aner ikke hvor JBA og ledelsen står i forhold til dette og det frustrerer mig som fan. For jeg har været med siden 90'erne og vænner mig aldrig til den leverpostejs-æra vi lever i nu.
  1 enig
   
  • Laasss
  • Laasss   6. august 2022   

  • @Kristianbs intet vare evigt i fodbold, det viser historien.
   Alle holds dominans periode har en ende.

   Så det bare om vi er klar til at indtage tronen igen når det sker.

   Jeg kan godt forstå hvorfor ledelsen ikke kan melde ud hvornår vi er klar til at kæmpe om guld, for det kræver at andre dummer sig.
   Hvad de nok skal gøre på et tidspunkt.
   Mener man kan begynde at se tegningen til det.

   Synes det er ret klart og det har han også udtalt, at JB søger efter en medejer, men han kan om må ikke melde ud hvor langt de er med det.
   Hvad planen er når der kommer en medejer, ved man vel først når medejeren er der.

   Jeg satte mine ben på stadion første gang i 1980, og jeg føler samme smerte som dig.
   Men jeg har smerteligt accepteret hvor vi er nu, hvad jeg ikke håber du gør, før vi sidder på tronen igen. Vi har brug for den sortmagi det skaber :-)
   1 god kommentar

 • Jeg synes omvendt, at det er rigtigt rart, at der er kommet mere ro på bagsmækken. Jeg husker for en 10 år siden, hvor alting sev ud indefra.. Det synes jeg omvendt ikke var fedt.

  Selvfølgelig hungrer vi fans efter transferrygter og deslignende, men jeg synes, at vi har fået et langt mere proffesionelt look med CV/NF ved roret.. Sensationspressen der lever af, at skabe ildebrænde i Brøndby får nul og nix i kommentarer..

  For min skyld må kursen hjertens gerne fortsætte. Det er meget få dårlige historierne, der kommer fra os af.. Og det virker til, at der er en fælles tro på projektet fra spillere, stab, ledelse og i fankredse - Det er dejligt!
  12 enige · 8 god kommentar
   
  • mp80
  • mp80   7. august 2022   

  • @RommeTilPhiriOgSå selvfølgelig er det godt der et langt stykke hen af vejen er kommet ro på de indre linjer og ikke alt for meget slipper ud i pressen.

   Desværre har der dog også været flere modstridende udmeldinger fra JBA vs. dem fra CV. NF er også kommet med flere og flere hentydninger om mangler i truppen, så man kan ikke sige alle er enige og man følger en bestem retning.

  Se 1 flere kommentarer

 • Det er jo ikke noget nyt. For 5-10-15 år siden var det meget af det samme, der er stilhed indtil noget meldes ud. I gamle dage var der bare så mange rygter og folk holdt ikke kæft med den information så alt blev leaked.

  Er det totalt øffer at der er så stille? Ja for fanden.
  Ville jeg gerne have haft en angriber i Onsdags? Ja og jeg er skuffet over at man ikke gik hårdt ind i satsede på kamp 2 mod Basel med Wass og en ny angriber... Specielt efter første kamp.
  Er det noget nyt at det er så stille?? Nej sådan har det været længe.
   
  • @thorrium de ville ikke kunne blive registrerede til den næste kamp alligevel. Så skal man være registreret inden den første :)

  Se 1 flere kommentarer

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    7. august 2022   

 • Det er vel, som det skal være. Klubben står i den bedste forhandlingssituation og kan få mest ud af pengene, hvis man holder tæt omkring interne overvejelser og projekter. Derfor er det en god ting at vi intet hører før det er aktuelt. Men selvfølgelig er vi alle sultne efter godt nyt eller spændende rygter.

  Samtidig er det udtryk for stor professionalisme og god ledelse at spillere og agenter ved at I Brøndby respekterer man det fortrolige rum. Sebastian Andersson sagen er F eks håndteret helt efter bogen. Ved ikke at kommentere på den kuldsejlede transfer viser man respekt for spilleren og Köln, som bagefter skal forsøge at finde en ny klub.

  På det punkt er hele organisationen er helt andet sted end vi var for 10 år siden, hvor det var et galehus med konstant skiftende direktører, sportschefer, trænere og spillere. Det ønsker jeg mig ikke tilbage til.
  4 enige · 2 god kommentar


 • @Fan_passion hm ja et langt stykke af vejen er det bare dig. I strategi 6.4 står BIF's nuværende målsætninger og jeg synes NF/CV er ret åbne om spillerindkøb/salg bla. i div. podcast. Vi er et børsnoteret selskab så der er også grænser for hvad Jan B kan gå og fortælle om. Jeg er godt tilfreds med informationsniveauet og er særligt glad for der er ro på bagsmækken.
  1 enig · 1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER