Fodbold live resultater
Er kritikken fair overfor CV?

Skrevet af Mik, 20. september 2021

JA 

Jeg mener ledelsen og CV har lagt os ned, nu skal de tage sig sammen og få rejst os igen.

 

Det skal ske allerede i kommende vindue, der skal simpelthen vises større ambitioner og muskler i en klub som vores.

 

Jeg har ventet til sidste dag for CV har løbende sagt mange ting som gradvist har ændret sig mangler handling og kvalitet på holdet:

 

CV har udtalt at med mesterskabet gør det vi er muligt at kan skrue hurtigere op og rykke os hurtigere det  sagde han i starten, at han så ændrede det lidt løbende er en anden sag men husker hans ord.

 

Han sagde også slut med leverpostej spillere og vii vil have stor mulighed for at kunne hente spillere til sidst i vinduet, som vi ikke ikke kunne normalt men pga corona gjort det muligt.

 

Økonomi er der mange der taler om, enig vi skal ikke købe os til mesterskaber. Men det nytter ikke at hente leverpostej eller spillere der ikke løfter holdet væsentligt. Men en kombination at talent og spillere med erfaring og kvalitet ville give mening og på pladser vi står svagt ikke steder vi ikke mangler. Synes Greve er god spiller men ikke det sted vi stod med mest behov for hente noget ind.

 

Det koster os millioner at miste slutspillet, at tabe kampe i Europa, at andre klubber ikke viser interesse for vores spillere fordi vi levere dårligt fodbold.  Tag Vejles Wahid som blev solgt, havde han været i en top klub var hans salg næsten fordoblet uden tvivl pga interessen og opmærksomheden er større for klubber der spiller europæisk fodbold. 

 

Vi mister også tilskuere indtægter, salg i shoppen, TV penge og sponsorer der ryger.

 

Gør man det regnstykke op så kan det godt betale sig at have ambitioner ikke nedpriotere alt, for at spare penge. 
 

Synes CV og ledelsen står med et stort ansvar og de bør sammen gå ud og løfte det, så vi igen kan genkende det Brøndby vi alle elsker som i sidste sæson var danske mestre og det var ikke CV eller ledelsens skyld

 

Tror stadigvæk på CV og hans kvaliteter som jeg sætter pris på
Deltag i diskussionen
 • Mik
 • Mik   20. september 2021   

 • Min holdning vil dele vandende, jeg mener at det koster os millioner, at tænke som man har gjort i ledelsen og hos CV. Derfor synes jeg at kritikken af CV og ledelsen, er mere end fair

  Men er skuffet over i går, at høre vores ellers gode anfører udtale sig på TV, at han synes vi spillede en god kamp.

  Har man den holdning, så har vi sku et seriøst problem, for han er vores leder. Så kan det godt være han også sagde tilbage træningsbanerne og arbejde for det. Men Nej Maxsø I spillede en af de dårligste kampe længe set, og det siger ikke så lidt.

  Ingen energi, mangel på ingen ideer og chancer, vi skabte intet. Nok snak Maxsø og CV nu skal der steppes op og leveres resultater. CV og ledelsen skal særligt steppe op, samt deres ambitioner som ikke er store nok i en klub som vores, vores indkøb har slet ikke været gode nok. Særligt når man i år skulle have steppet op, da Europa og flere kampe kom. Strategien har tydeligvis slået fejl på det sportslige niveau, og det vil ramme det økonomiske senere hen
  5 enige · 5 god kommentar

 • Modigt indlæg. For der er rigtig mange CV støtter som er umådeligt trætte af kritikken. De føler at CV med snusfornuft leder os igennem disse år med lavvande i statskassen. Hans handlinger forsvares ofte med at referere til strategien - og til det klassiske AZ skrækscenarie, hvor vi jo (næsten) købte os til mesterskabet. Selv taler CV meget om, at vi skal huske hvor klubben stod for 3 år siden og at vi nu er et meget bedre sted med mesterskab osv. Han kigger meget tilbage og ikke ret meget frem efter min mening. Jeg kan ikke få øje på handlinger fra hans side, som skal understøtte en sportsligt ambitiøs klub med en stolt historik. Han agerer som jeg ville forvente man gjorde hvis man var sportschef i AGF, eller OB - ikke Brøndby. Men vi skal ikke tage fejl af, at det foregår med ledelsens fulde opbakning. Han gør hvad han er blevet bedt om. Måske handler det også om at gøre klubben salgsbar? Og måske det handler om at JBA vil minimere sine personlige udgifter til hans legebarn Brøndby. Uanset hvad, så syntes jeg det er fint med debat om strategien. For vi er tydeligvis mere på vej ned end op i disse dage.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @Kristianbs hej meget enig og netop ledelsen mener jeg har et stort ansvar

   Problemet er det er CV der kommer til at se dum ud. Men han har fejlet med flere indkøb synes Greve er super fed spiller, men bare ikke der vi stod med største behov til forstærke os.

   Ligesom hans vente til sidst i vinduet dukker måske noget op vi ikke ville have råd til. Det slog tydeligvis fejl

   Det er er lidt hans egen gren han er i gang med at save over. For han har udtalt sig om flere ting og når så man gør modsat bliver ord ikke gjort til handling.

   For handling har vi brug for i Brøndby, måske henter vi en kontrakt fri spiller men tror ikke på det.

   Jeg håber CV sammen med ledelsen vil begynde kigge indad. Jan B er meget tavs pt det ligner ellers ikke ham
   1 enig · 1 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    20. september 2021   

 • Jeg er selv personligt fan af CV, men må sige rent transfermæssigt er jeg også skuffet over netop afsluttede vindue, synes ikke det var det han lovede! -men det jeg tit synes folk glemmer i diskussionen, er at CV hele tiden har udtalt at budget skal være i en størrelse, så det bliver rentabelt, det kommer desværre til at koste på det sportslige en 2-3 sæsoner, og det lever jeg fint med!

  Men det var nu sjovere at være Brøndby fan i sidste sæson..
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @19Magic64 man kan godt være fan og være kritisk.

   Jeg ønsker ikke CV fyret men jeg ønsker CV og ledelsen begynder at vise de præsentere Brøndby IF og der må godt være lidt mere ambitioner.

   Synes strategien har slået fejl
   1 enig · 1 god kommentar

 • Solz
 • Solz   20. september 2021   

 • Har ikke skrevet meget herinde siden vinduet lukkede, da jeg synes tonen overfor kritik af transfervinduet har været enorm skinger og unuanceret, men her er min uforbeholdne mening. Kopierede bare mine egne ord fra en anden tråd, så jeg ikke behøver at skrive alt det samme, bare med andre ord.

  Here goes!

  CV skal selvfølgelig blive i BIF - og ved heller ikke om han bare parerer ordre, men når forskellige fans forsvarer strategien med hvor meget vi tjener i denne sæson, så ignorerer de hvor heldige vi har været med at netop mesterskabssæsonen gav et garanteret europæisk gruppespil, mens de også ignorerer hvor heldigt det var at vi overpræsterede så massivt i en sæson hvor både FCK og FCM famlede. Ingen kunne heller vide at f.eks. Uhre og Jobbe ville præstere så ypperligt. Mange marginaler var med os.

  Vi havde mulighed for at hente kvalitetsspillere, som vi kunne tilbyde europæisk gruppespil, men hentede i stedet spillere, der til enhver tid ville have sagt ja tak til Brøndby. Det handler ikke om, at jeg synes vi skulle forsøge at købe os til et mesterskab, men der manglede og mangler profiler, som de unge kan læne sig op af. Et par profiler burde der have været råderum til efter en enorm åreladning i truppen. Vi får næppe en bedre økonomi ved at blive nummer 5, og så er det bare vanvittigt vigtigt med europæiske point til fremtidige seedninger. Det er en kæmpe genvej vi har fået/ tilspillet os.

  Vi har haft et vanvittigt ringe transfervindue, på det nærmest værst tænkelige tidspunkt. Vi havde alle chancer for at tage en genvej mod toppen, men chancen er efterhånden nærmest pisset væk. Så sørgeligt. Føler man bare håber på at NF igen bare kan levere et mirakel med de resterende spillere, når man igen har mistet en masse kvalitet. For mig minder det om at spille roulette, når man bare køber billige divisionsspillere, mens man henter enkelte superligaspillere som Greve og Tshiembe. Vi mistede spillere som Jung, Vigen, Jobbe, Hermannsson og Schwäbe, fra en trup vi alle vidste havde overpræsteret helt enormt, mens både FCK og FCM havde været historisk ringe og ustabile.

  Jeg ved da godt at CV gør sit bedste og måske i virkeligheden er den dygtigste sportsdirektør i ligaen, men dette sats efter et mesterskab, med chance for en genvej til at komme mere kontinuerligt i Europa og top 3, fatter jeg simpelthen ikke. Vi kunne og burde have fået flere point, men at vi har svært ved at holde et højt nok niveau, synes jeg ikke er overraskende.

  Ligesom alle andre håber jeg det vender hurtigt, da der tydeligvis er en masse uforløst potientiale i truppen, men det kræver bare så ufatteligt meget held, når så mange skal få et gennembrud samtidig. Vores unge keeper Hermansen har været fantastisk og ligner fremtidens mand i målet, men hånden på hjertet, udover Jobbe og Frendrup har ingen unge for alvor slået igennem i lang tid. Synes vi har satset alt for meget. Håber ikke regningen viser sig at blive for stor. Vi er desværre nu i en situation, hvor vi har alt for meget brug for held og tilfældigheder, hvis tingene skal lykkes for os. Håber det bedste, og masser af held skal der også til hvis tingene hurtigt skal flaske sig. Truppen er rystet og på vej imod at blive blottet for selvtillid, hvilket er det sidste der må ske. Giv os please et par heldige sejre, så spillerne forhåbentligt vokser hurtigt, tak! Vi har brug for det.
  2 enige · 3 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @Solz enig med dig og nej dette er ikke raus til CV eller andet.

   Men et kærligt opråb at nu er det nok med snak nu skal der handling til. Deres strategi har vist sig at give kæmpe bagslag. Tror jeg vi rykker nej, tror jeg vi ender i top 3 nej.

   Tror jeg vi ender i top 6 ja hvis vores anfører starter med droppe den holdning om vi spillede en god kamp i går. Synes hel skæv udtagelse Maxsø kom med og provokere mig virkelig.

   For så er alt for magelig og det er bare ikke ok.

   Jeg mener CV skal til at vise sit værd og sammenhæng med trup og indløb.

   Synes flere underlige indkøb og leje er gjort i hans tid. Ligesom meget få er solgt og lejet som vi har overskud.

   Jobbe er fint men han kunne reddet os for mange point og solgt måske vinter helt anden og bedre pris.

   Greve fed spiller men han var ikke typen vi manglede.

   Synes der mangler en leder på midtbanen og HWB samt angriber der kan banke mål ind når Uhre har kampe der ikke leveres i.

   Jeg tror vi nok skal hente sejre og det kommer snart, men tror ej vi ender i top 3 så reelt pokal vi skal satse på i år
   1 enig · 1 god kommentar


 • Vi kan godt pege på CV, men på banen har vi et hold der slet ikke hænger sammen. Det er altså NFs mangler der bliver udstillet...
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @Semperfi når du har en sports direktør der henter spillere meget sent i vinduet og ikke har haft opstarten til at spille ind

   Samt køber en Greve ind jeg synes er god spiller men ikke ser som den vk manglede så synes bestemt ikke det er NF ansvar at der ikke er kvalitet og bredde på holdet den ryger tilbage til CV og ledelsen

 • Det er det nemmeste nogensinde at väre sportsdirektör i den danske liga. Der er tre kriterier som du skal bruge til at finde en spiller paa.
  1. alder 16-19 aar.
  2. Fart 60 meter paa 6,5 sekunder.
  3. Fysik

  Punkt et er det ultimative krav, og kan kombineres med punkt to og tre.

  Har du en spiller som er ung og hurtig har du 50 millioner sikker. Saa handler det blot om at give dem de passende soft skills som lederegenskab, blik for spillet, kreativitet, og lignende, og den del staar pressen og latent racisme for.

  Er du ung hvid og fysisk stärk faar du lederegenskaber og en prisseddel paa 15-25 millioner.

  Ung sort og hurtig er lig med kreativ og en pris paa 50-75 millioner. Osv osv.

  Det er ret ligegyldigt om spilleren egentlig kan tage 3 paa foden med en badebold! Det handler om image.

  Og det er her CV har fejlet, han har köbt softskills som om det var noget der betöd noget. Eksemblet er Greve som hverken er ung hurtig eller fysisk stärk, men har det paaduttede soft skill, at han ser rummene!
  Hvor herre bevars, giv en ung hurtig mand daglig träning, saa ikke blot ser han ogsaa rummene, men kan ogsaa rent faktisk naa i dem.

  2 enige · 2 god kommentar

 • Jørgen
 • Jørgen   20. september 2021   

 • Ja, synes kritikken er fuldt berettiget. Af både CV og ledelsen, som helt klart ikke har vist rettidig omhu. Hvad der er 'sparet' på sommerens transfervindue (Hvor jeg dog håber, at de har sparet, selv om jeg kan frygte, at virkeligheden er en anden..!) kommer til at koste på vinterens, når man skal forsøge at købe sig til en trup, som er stærk nok til at holde nedrykningsspøgelset fra døren - og jagte en kval.kamp om Europa via 7. pladsen.
  Med 2 kampe om ugen frem til vinterpausen, kun afbrudt af landsholdspause, kan jeg i hvert fald godt frygte for mellemregningen, når julepausen står for døren.. Fik jeg nævnt, at BIF har fået en dårligere start end i sæsonen 2011/2012?...

  I forhold til CV har jeg ærligt talt ikke den der falden på halen følelse. Måske han hentede Maxsø til klubben (eller måske Maxsø tilbød sig selv..?!) men hvad har han ellers hentet som berettiger gudestatus? Kan man med saglighed sige, at han var mand for mesterskabet? I virkeligheden ville vel kun de færreste havde været dybt forundret, hvis mesterskabsholdet havde fået en start som holdet har fået i denne sæson.

  Personligt mener jeg nu også, at NF har et ansvar. Han må da være mand for at ændre og forandre, når han sidder og kigger på. I går, for ex fik Tsiembe da alt for lang tid på banen. Og spillet er så langsomt og mere på tværs end på langs, at det ikke rykker noget som helst. :-( Jo der blev forandret mod FCM, men det var en kamp, som allerede kunne være tabt efter 18 forfærdelige minutter...

  Et stort suk herfra !

  Ps. Nogen der ved om der er et magtspil i gang siden flere af CVs indkøb ikke får spilletid?
  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @Jørgen jeg synes at netop det med at regere hurtigt er NF blevet så meget bedre til.

   Theimbe blev udskiftet efter 45 min det synes jeg er fair nok når man ved hvad han kan. Svært ved at se han kunne have regeret meget hurtigere

   Synes andre kampe han har vist handlekraft.

   Eneste kritik jeg vil give ham er at blive ved med bruge pavlovic eller ikke tænke give Uhre og Hedlund lidt pause efter kun at have spillet få dage før


 • Nu forholder fakta sig sådan at hvis du investerer 10-15 mill mere i truppen, så er der stadigvæk ikke noget der er sikkert i fodbold... Du skal måske investere 40-50 mill før du kommer i nærheden af noget der er sikkert for en top 3.
  Jeg syntes ærlig talt ikke det vil være forsvarligt. Tror på vi skal holde fast i de unge, og syntes CV er vores bedste signing de sidste 10 år.
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @Fuld fart frem det er for let købt.

   Ud fra hvilke kriterier vurdere du det på med CV ? Er det økonomien eller vores sportslige niveau.

   Vi vandt et mesterskab på spillere udover maxsø som havde en selvfølge stor rolle, der var i klubben før CV.

   Jeg synes også CV er dygtig men det forholder mig ikke fra at hans strategi og indkøb eller mangel på samme i denne sæson har været forkert.

   Theimbe bortset fra i går godt køb, men kunne være hentet gratis i vinters.

   Greve god spiller men ikke det sted vi manglede mest.

   Synes du vinduet har været godt eller skidt? Hvem mener du har ansvaret for dette?
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   20. september 2021   

  • @Fuld fart frem Ud fra den logik, der burde vi vel slet ikke købe spillere udefra, da intet er sikkert i forbindelse med spillerindkøb? Og hvem i al verden har skrevet, at vi ikke skal satse på vores største talenter? Hvis vi ikke skal sigte efter top 3 - og handle derefter - så har jeg misforstået udmeldingerne!
   1 enig · 1 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    20. september 2021   

 • Pt. underpræsterer holdet, det er ikke CVs skyld! -den ligger hos trænerteam og spillerne...
  1 enig
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @19Magic64 det er bestemt CVs skyld at der er ikke kvalitet i bredden og bænken.

   Det er også ham der hentet Greve synes du ikke det er hans ansvar at man ikke har fået solgt eller lejet nogen de spillere der ikke vist sig gode nok på pladser for at kunne hæve det spil
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @19Magic64 kan ikke redigere i teksten CV henter en spiller hvor det er åbenlyst at Greve placering ikke er der vi står mest og mangler

   Måske er Greve heller ikke den type vi lige stod og manglede.

   Vi mangler kreativt og en leder der som Vigen kunne lede og fordele kæderne.

   Jeg synes Theimbe som var en lodseddel men har vist sig være et godt køb bortset fra i går.

   Men i angrebet kommet for lidt og vores HWB mangler også.

   Skal jeg gå videre mener jeg vi mangler kvalitet i forsvaret da Rosted ikke er god nok. Hermansson havde også slået ham af dengang det var der nok en god grund til.

   Han får tit gule kort mod sig og det kan koste i kampene

 • KJOE
 • KJOE   20. september 2021   

 • Det er svært at vurdere CV's evner omkring dette nye Brøndby hold.

  Da fansene blev trætte af AZ og TB sagde man, at de blot havde overtaget en super talentfuld ung trup med gode egenskaber på kuglen fra Thomas Frank og Per Rud!!!!.

  Nu blev Brøndby mestre og det er så ikke CV og NF's skyld. Det er arbejdet tilbage fra AZ og TB, der bærer frugt ...!

  Så om CV og NF er dygtige må vi bedømme ud fra deres efterfølgeres meritter ...!

  Det her hold har nogle få mangler. Det er købt ind til at præstere i top 3-4 og det er der også kvalitet nok til. Men det vil nok først begynde at vise sig i forårssæsonen.

  Det skal nok gå alt sammen. NF er en virkelig dygtig træner og CV er en dygtig sportsdirektør. Der findes andre, der kan det samme - men det er nok ikke lige nu, man skal gå full-on bonanza og fyre til højre og venstre.


  1 enig · 2 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @KJOE jeg har respekt overfor CV og NF.

   Det er ikke mig det været kritisk overfor NF.

   Jeg synes bare CVs strategi og alt han har sagt er ikke gået den vej. Det synes jeg godt man kan kritisere samt ledelsen for ikke have ambitioner nok for holdet.

   Du skriver dem der købt ind til top 3?

   Men er det en spiller eller hentyder du til de spillere der slet ikke bruges? Hvilke spillere mener du der er købt ind til udover Theimbe som har vist sig at hæve spillet eller erstatte de gode spillere vi måtte sige farvel til?

   Det kunne jeg godt tænke mig at høre, omkring leder på banen og kreativitet hvilke af de spillere har vi fået der har det?

   Jeg mener Greve er en super dygtig spiller men det var ikke der vi manglede mest for vi har ingen styring på holdet og det er tydeligt en Vigen som kunne dey eller Jung nedefra.

   En Jobbe der havde masser af kreativitet

  Se 2 flere kommentarer


 • Sarikaya
 • Sarikaya
  Betalende bruger
    20. september 2021   

 • Jeg har støttet CVs transfervindue, og gør det i grunden stadig.
  Dog primært med økonomiske briller.
  Han har præsteret det, økonomisk, der var forventet.
  Sportsligt, virker det til at handlerne er faldet for sent.
  Jeg tror at havde nuværende hold haft en nogenlunde fuld optakt, havde resultaterne været bedre - desværre kan det vise sig først at komme efter januar pausen.
  Det er selvfølgelig ikke godkendt, at vi ender med handler, der kunne have været lavet tidligere i vinduet, og uden en spiller med den ekstra x-faktor der mangler lige pt.
  Vi må dog også være ærlige og sige, vi har på papiret til at slå samtlige af de hold (minus FCM og FCK) som vi har mødt indtil nu i superligaen.
  Det må have været en risikovurdering fra CV's side, hvor vi desværre er løbet ind i værst tænkelige udfald.

  Jeg er fuldt ud enig i, at der mangler det Jobbe kom med - kreativitet. Det kan Greve ikke på samme måde, han er en midtbaneslider, og en god en af slagsen.
  Her mener jeg dog også at trænerteamet har et ansvar i, at se dette problem, og i stedet for at forsøge at forme Greve til 10'er pladsen, lade denne gå til Slimane der netop har blikket for spillet, omend med lidt for mange berøringer på bolden af og til.

  Jeg skriver trænerteamet med vilje, da jeg ikke udelukkende vil klandre NF, og når de selv fortæller at de alle er en del af de taktiske beslutninger, men NF som beslutningstager, så mener jeg at de alle har et ansvar for at se de ting der ikke lykkes.
  Det er desuden trænerteamets ansvar, at få holdet til at forstå at når Pavlovic er på banen, skal boldene slås højt, og ikke i dybden. Pavlo får meget på puklen, noget fortjent, meget ufortjent, men det kan simpelthen ikke være rigtigt, at vi har en spiller der er god med hovedet, og så konsekvent ligges der stikninger i dybden som om vi spiller med Uhre eller Hedlund på toppen. Fair, Divkovic ser hurtig ud, men hvis din primærangriber er bedst med panden, så los i hovedet på ham, og lad ham fordele spillet derfra.

  Forhåbentlig kommer der til at ske noget når Blas kommer tilbage.

  Desuden er jeg ganske glad for at hele den sportslige ledelse har givet tillid til Mads Hermansen. Han bliver en ganske god målmand og forhåbentlig et stort salg for os i fremtiden.
  1 god kommentar

 • Tak Mik for et godt og sagligt indlæg.
  Før vi kommer til CV vil jeg gerne vende NF, som jeg mener har tabt sutten de sidste 2 kampe. Først kampen imod Silkeborg, hvor han går i helt forfejlet zone 1 pres og blotter venstresiden mere eller mindre hele kampen, hvilket får både KT og Mensah til at se dumme ud, da de konstant bliver overspritet eller er 1:2.

  Ved kampen i går sker mere eller mindre det samme, da det sådan set er ok at sende Mensah i dybden, men i så fald skal Anis falde ned og hjælpe til.
  Og Anis havde en forfærdelig kamp, med et hav af fejlafleveringer, alibi pres og konstant fejlpositioneret. At han spillede kampen færdig er mig en gåde. Denne “gåde” er jo egenligt slet ikke så svær, da det har været tydligt at Anis ikke magter 6/8eren, men derimod blomster ved at spille på 10eren. Sidst set i kampen imod FCM, hvor de slet ikke kunne styre ham.
  Her fejler NF og trænerteamet totalt og det bemærkelsesværdige ved det er egenligt, at NF plejer at kunne spotte hvilke positioner en spiller trives ved.
  Så jeg mener at det er grundlæggende en kæmpe fejl ved at spille med 2 10er i form at Greve/Anis mere eller mindre hele kampen igennem. Så prøv dog Pyndt af med Anis eller Greve på 10eren, hvis man ønsker at spare på kræfterne på nogle af stamspillerne.
  Det kan sgu ikke undre nogen at det ikke går godt, heller ikke NF.

  Når det er sagt, har CV fejlede totalt. Jeg ved ikke hvad der er gået galt, men jeg er helt sikker på at de spillere der er købt ikke er 1. prioritet.
  Vi har vel mistet erfaring for 500-600 seniorkampe, og hvad har vi fået ind? 100? Eller 200? Nu er erfaring ikke alt men det betyder rigtigt meget, når vi spiller med 1 div spillere som Anis, KT og Cappis der kommer til at svinge i deres præstationer for en tid til de er helt på niveau og får stabilitet i deres spil.
  Greve er et kapitale for sig oghar skuffet enormt. Han skulle netop være en af de bærende spillere.
  Han virker desværre ramt af omgivelserne og blottet for selvtillid, ligesom i OB.
  Men ledelsen og CV må kigge dybt i lommerne hen i mod vintervinduet, for at få mere erfaring på et højere niveau end SL ind, til at stabilisere holdet. Desværre, for ellers er det kamp om nedrykning.
  Derudover er der en skævvridning i truppen, når vi ikke vil spille med andre 8ere som fleks Pyndt, end Anis eller Frendrup der ikke er 8ere af natur.
  Vi mangler en midtbanespiller der kan tage temperaturen på kampen.
  Så jo CV har fejlet, men det har NF også.

  Når det er sagt, vil jeg ikke af med hverken CV eller NF. De må sætte sig ned og få nogenlunde styr på situationen, hvor vi spiller med spillerne på deres bedste positioner og analysere hvad der skal til af indkøb for at få os tilbage på sporet i vintervinduet.

  Ps. nu vi jeg lige våge pelsen og nævne at TB faktisk gjorde det godt sidste kamp og fik stabiliseret forsvaret og havde mange gode afleveringer fremadrettet, selvom han spillede på en uvant position.
  2 enige · 2 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    20. september 2021   

 • Jeg synes godt nok debatten er blevet meget sort/hvid. Enten er man på hold-CV eller på hold-NF. Enten mener man at CV har fejlet i transfervinduet eller også mener man at NF (og trænerteamet) ikke gør det godt nok.

  Men for mig at se, så havde vi ikke haft denne snak, hvis vi var blevet 3’er sidste sæson. Planen er lagt efter at skal være en top 3 klub, og det spor fortsætter vi i. Også selvom vi fik mesterskabet.

  Når det så er sagt, kunne jeg godt have tænkt mig, at vi havde hentet en erfaren spiller, som de unge kan læne sig om. Men hvem ved, om det også var ønsket fra CV, men der bare ikke tilbød sig noget, med tilstrækkeligt kvalitet.

  Men der ud over er det jo tydeligt, at resultaterne ikke har været med os i denne sæson.
  Grund-opstillingen er ikke voldsomt ændret fra sidste sæson. Største ændring er Jobbe og Jung som ikke længere er i klubben. Tshiembe synes jeg nærmer sig niveau på Jung, men Greve er selvfølgelig ikke på Jobbes niveau.
  Men manglen af de 2 spillere alene, kan ikke forklare de dårlige resultater. Så der er andre ting der fejler… Jeg synes ikke spillet, aftaler og relationer hænger sammen. Men det kan vi altså ikke give CV skylden for.

  Er bænken så for smal eller med for lidt kvalitet?
  Igen er der ikke sket den store ændring. Vigen er skiftet ud med Cappis, men det synes jeg faktisk er en forstærkning. Desuden har vi fået tilføjet Divcovic til angrebet.

  Alt i alt synes jeg fortsat vi har em trup til top 3. Men i øjeblikket er spillet bare ikke til det.
  Ja, det var ikke en magtdemonstration af et transfervindue fra et mesterhold. Men jeg forventede ikke at se FC-tilstande, så jeg ser ingen grund til kritik.
  1 enig
   
  • Mik
  • Mik   20. september 2021   

  • @Jensen normalt synes jeg du skriver fine ting.

   Men her synes jeg du er
   På glatis.

   At du ikke mener vi ville været kritiske hvis vi var blevet nummer 3 sidste år selvfølge ville vi det.

   Vi er uden sejr i sæson åbning vi spiller ikke som top 4 hold.

   Vi kommer aldrig til at ende i top 3 med den trup vi har i dag og du nævner flere spillere.

   Men du husker cv udtale sig at man skal hente kvalitet der kan gå direkte ind og bruges.

   Udover Theimbe hvem mener du så NF har set sig god nok eller når de spillere der er fravalgt fået chancen har leveret varen?

   Nej resultaterne er ikke med os og selvfølge har CV største ansvar og Theimbe er god men slet ikke som du skriver Jung niveau endnu

   Vores nye angriber hvis han var god så var han nok kommet ind langt før mod sønderjyske

  Se 5 flere kommentarer

 • Jeg vil starte med, at sige kritikken af CV er passende og jeg er tildels enig med de fleste kritiske kommentarer her, men jeg vil nok mene en del af problemerne skal findes andre steder. Havde CV købt spillere med stor kvalitet ville vi nok ikke have haft den debat, så på det punkt er CV 100% ansvarlig og skyldig i vi sidder i nuværende situation. Men det hænger jo også meget sammen med forventningerne op til sæsonen.

  Her har der været delte meninger, hvor nogle har haft forventningen om et stærkere hold og et seriøst forsøg på, at nå Champions League. Baseret på CV og JB udtalelser kan jeg godt forstå, at man er frustreret over transfervinduet og liga starten. Men der var også en del forståelse for, at det her nok ville være en mellemsæson, hvor vi byggede et nyt hold op. Så problemet er jo egentlig ikke, at vi ikke har samme års styrke, men at præstationerne og pointhøsten ikke har været god nok. Slet ikke. Havde et par af de uafgjorte kampe været endt med sejre og vi havde 6-9 point mere ville vi nok mere snakke om, at vi er på vej, end at vi rykker ned i år.

  Har transfervinduet så været et af de dårlige? Det er jo for tidligt at sige, men igen handler det om forventninger her og nu, og så på den lange bane. Havde vi haft lidt flere point, så tror jeg at snakke mere om potentiale end fejlslåede transfers, levepostejsspillere osv. Jeg tror ærlig talt, at de fleste af købene fra det her vindue vil slå igennem og blive gode spillere for os. Det er bare et spørgsmål om tid og tillid.

  Den afgørende faktor i år må være taktikken. Med Jung, Jobbe og tildels Vigen havde man en fornuftig omstillings og kontra maskine, men det har vi ikke efter de forlod klubben. Man har haft tiltro til den type spil og håbet på nogle af de andre spillere ville blomstre og udfylde rollerne. Det sagde man også meget i starten, samtidig med man også erkendte at Corlu, Slimane og senere Greve, ikke var 1 til 1 erstatning for Jobbe og vi ikke helt ville kunne spille på samme måde. Alligevel har man prøvet og det har slået fejl. Held er selvfølgelig også en faktor. Det samme er organisationen og forberedelserne, hvilket jo har været ret problematisk med transfers på dumme tidspunkter, plus balladen med Maxsø salget.

  Så der er nok kritik til alle. Det hele afhænger af, hvor man mener det fundamentale problemer ligger. Er det indkøb, er det taktikken, er det enkelte spillere osv?

  Og svaret er jo JA til alle 3 spørgsmål. Men når så transfervinduet har fejlet må vi spørge om vi alligevel har præsteret godt nok? Kan vi forvente mere med det hold vi har? Det tror de fleste af os mener vi kan og derfor må der på nuværende tidspunkt være mere fokus på det andet problem, nemlig taktikken. Den passer slet ikke til det spillermateriale vi har på nuværende tidspunkt. Så der skal også kritik den vej og derfor kan alt kritik ikke bare falde tilbage på CV. Har vi bedre spillere end de fleste andre hold? Ja. Skal vi kunne slå de mindre hold i ligaen? Ja. NF har et ganske ok hold, men han har simpelthen ikke gjort det godt nok i år. Det er ikke en fortaler for fyringsseddel (endnu), men bare en erkendelse af, at han nu står med hovedansvaret efter vinduet er lukket.

  Det sidste spørgsmål er nok der, hvor har mest kritik. Jeg kunne ærlig talt leve med den her start, hvis man havde spillet med en del flere masterclass spillere. Men man har brugt såkaldte etablerede spillere som Børkeiet og Pavlovic (tildels også Gammelby). Børkeeiet har kostet point i starten og været brugt helt forkert. Pavlovic er en skandale og min støtte til NF forsvinder mere og mere, hver eneste gang han skiftes ind. Gammelby har man aldrig kunne få noget ud af og taget udfra hans tid her og sidste års udlejning, så bliver han nok aldrig en profil for os. Mensah skal også kritiseres, for om nogen har han spillet ekstremt dårligt når man tager hans rolle og indflydelse på holdet i betragtning. Greve har været spillet helt forkert, så på trods af hans dårlige start, vil jeg ikke give ham skylden. Men manglen på en hurtig og målfarlig offensiv midtbane spiller, så har vores taktik slet ikke virket. Den eneste sejr i år kom gennem et totalt systemskifte, hvor vi ikke spillede som sidste år, men mere kopierede FCM's offensive taktik.

  Så vores situation er en kombination af problemer og hvor man vælger, at ligge fokussen er op til den enkelte. Personligt mener jeg, at vi havde været i en anden situation, hvis ikke vi har startet med det Børkeiet fis, have Maxsø spille selvom han lå i kontraktforhandlinger og for guds skyld have brugt MC spillere istedet for Pavlovic.

  Undskyld den lange kommentar :-)
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   22. september 2021   

  • @BrianGideon tak for den lange men fine kommentar.

   Som jeg på mange punkter er enig i.

   Der hvor jeg ikke er enig i at NF ansvar er så stort, for jeg mener bestemt som du skriver Greve og par andre nyindkøb kan på sigt blive gevinster

   Men der er ikke handlet ind til hvad vi står her og nu manglede.

   Et godt eks er Greve som ikke er fast startende og ikke den plads vi stod mest og manglede.

   Alligevel fyrer man en del millioner af, kunne de ikke være brugt på forsvar eller HWB eller angriber der ikke er lejet fra en dårlig liga.

   Jeg mener CV og ledelsen står med klart største ansvar og vil godt gå med på NF også har ansvar for igen og igen bruge fx pavlovic som har fået chancer nok. Ligesom par andre spillere.

   Men selvfølge har alle et ansvar også spillerne der kan bedre og træneren men det største er CV og ledelsen for ikke købt korrekt og godt nok ind
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER