Fodbold live resultater
Er vores spillestil lagt for meget an på Uhre og hans kvaliteter?

Skrevet af Seikers, 6. october 2021

Det virker på mig som om, at hele vores spillestil er lagt an på Uhre´s kvaliteter og spil i bagrummet - Hvilket jo er fint når det lykkedes, men det kan også blive noget en-dimentionalt og dermed risikofyldt. Jeg kan kun se Mensah og Uhre sådan rigtig performe fremme i banen med det nuværende setup. Det betyder f.eks. at indlæg i luften har meget lille chance og af lavtstående hold har rigtig gode forhold. Vores midtbane er ikke en trussel på langskud (med undtagelse af Capis) og for mange langskud og cutbacks bliver blæst forbi mål. 
Deltag i diskussionen
 • Joblar
 • Joblar   6. october 2021   

 • Jeg ved nu ikke om vores spillestil er lagt direkte an på Uhre (vel også til dels Hedlund), men som jeg ser det har du en pointe i at vores angribsspil virker meget forudsigeligt og at vi entydigt satser på bolde i dybden. Som jeg ser det, søger vi hele tiden bolden i dybden så snart vi får fat i den (den smides alt for ofte væk), og det kan selvfølgelig være helt fint - sidste sæson scorede vi jo mange mål på netop den konto - MEN når vores modstander pludselig stiller sig mere dybt, og ikke efterlader noget bagrum at spille i kommer vi til kort. Her ville det jo så være rart at have nogle andre værktøjer i kassen - desværre har jeg endnu tilgode at se disse, for indlægspil fra vores WB til eksempelvis Pavlo er ikke eksisterende, gennembrud på kanterne ikke eksisterende ligesom langskud samt kombinationspil, det er der bare ikke, hvilket virkelig er en skam at vi ikke har mere at byde på. Vores spil virker for mig som uden en plan, når vi har bolden - haad skal vi gøre med den ?? - der spilles tilbage og til siden alt for meget og vores spil er bare langsomt og kedeligt at se på. Under Zorninger (og nej jeg ønsker ikke de dage tilbage), spillede man fremad når man erobrede bolden, nu spilles der konsekvens tilbage og modstanderen kan nå at komme i balance. Det tekniske niveau på holdet skringer til himlen, vi evner simpelhen ikke at holde i bolden, med mindre den befinder sig i bagkæden, så snart den spilles frem, mister vi den - jeg syntes det tit skyldes at vi virker til at være i undertal på midten, måske fordi vores WB står for langt tilbage i banen og derfor ikke er en mulighed når der skal spilles fremad - må ærlig talt indrømme at jeg syntes der er så mange ting på holdet og i spillet der bare er langt under det niveau jeg med rette mener vi kan forvente som Brøndby fans - håber virkelig at se et andet udtryk og kvalitet efter landholdspausen, desværre er jeg ikke alt for fortrøstningsfuld.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Joblar Helt enig og har også været min pointe den seneste tid.
   1 enig
   
  • mp80
  • mp80   6. october 2021   

  • @Joblar Tiden med pres og offensivt fodbold er væk, man er blevet et middelmådigt hold, der kun kan slå til på kontra og lange afleveringer.

   Kigger man på sidste sæson vandt man en del kampe, som man ligeså godt kunne have tabt uden det ville være ufortjent.

   AZ tiden var langt bedre, der underholdning for alle pengene og spillerne var i langt bedre form. Den tid er desværre forbi og man er løbet tør for idéer, ledelsen tror man kan få succes ved at spare og spare og primært satse på talenter. Det kan man ikke, hvis man vil ligge i toppen.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Ja meget af spillet er lagt an på Uhre og Hedlund, men de er også rigtig gode. Det bliver super godt, når Retov får lavet noget afslutningstræning med Hedlund, som vi også skal have nogle kasser fra.
  Jeg ser gode og dårlige kampe. Mod Randers var offensiven ikke imponerende, defensiven var dog rigtig fin, Randers skaber vist ikke selv en eneste stor chance i kampen. Til gengæld var det en super flot og underholdende kamp mod AAB, hvor vi dominerede i alle spillets faser, højt pres mod bolden over hele banen, AAB var i store dele af kampen presset i bund og der blev skabt mange varierende chancer. Det samme kan vel siges om FCM kampens sidste 70 minutter. Så er der svipsere ind imellem, men det er vel nærmest forventeligt, med de mange nye spillere. At nivueaet skulle være dårligt i denne sæson, mener jeg er forkert, man kan fx tjekke spillerstats på Sofascore eller Fotmob. Det vi mangler er nogle flere toppræstationer som fx Mensahs mod Randers.
  1 god kommentar

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER