eSport: Daniel Barnewitz: Vi vil være mere uforudsigelige

Skrevet af Patrick Jensen, 30. marts 2021

En god preseason er vigtig for alle hold, og den her gang i sær for Brøndby eSport. De har skulle vaske skuffelsen væk fra ansigterne og forsøge at komme op på hesten igen efter sidste sæsons skuffende resultat. Holdet har været i gang med en god preseason og i den forbindelse har de haft besøg af BetXpert, som har vendt hele situation omkring holdet og hvordan de selv ser frem mod den nye sæson 6. 

BetXpert har blandt andet talt med Brøndby eSport coach Daniel Barnewitz og han sagde følgende.

- Vi er gang nu her og drengene sidder inde ved siden af og spiller. Vi har gang i preseason og det kører hver dag hvor vi blandt andet kommer til at spille på begge consoller, og det gælder alle tre spillere, så man kan ryste posen hvis det bliver nødvemdigt. Vi er måske lidt forudsigelse nogle gange og det vil vi forsøge af ændre. Vi vil gerne ryste posen en gang i mellem og være mere uforudsigelige. 

- Hele poiten med at træne det nu her er, at de skal have en grundform. Jeg tror alle der spiller FIFA ved at der kan være forskel på de to consoller, og det er dermed ikke sagt at man bliver dårligere nødvendigvis. Der har været mange eksempler på at man godt kan skifte fra den ene consol til den anden. 

- Det handler sådan set om, at vi fra kamp til kamp i den nye sæson skal kunne vurdere hvad der giver mening både udfra matchup og hvad regner modstanderen med. Det kan jo godt være man kan ødelægge deres forberedelse og det mentale med, at de måske tror de de skal ind og møde 'LilleLys' og to timer inden kampstart får de at vide, at de så skal møde 'Fredberg'. Det samme med Lukas. Hvis han kommer ind, så skal han også kunne dække begge consoller, altså både Xbox og Playstation. 

Barnewitz har før i tiden været en træner som troede meget på de spillere han havde valgt på dagen og det var sjældent man så ham skifte ud i truppen. Det skal der nu ændres på og Barnewitz vil være bedre til at skifte ud hvis nogle måske trænger til en pause.

- Ja, jeg vil helt klart reagere hurtigere. Da Dingo stoppede i sidste sæson, havde vi jo Blazek, men han var bare ikke det samme sted, som han er nu, og nu har han jo også fået debut. Han kan også komme ind, hvis Fredberg eller Lillelys skal bruge en pause. Og der skal jeg også blive bedre som træner til ikke at lytte så meget til, hvad de siger, fordi spillerne vil altid spille, men i stedet mærke efter og se, hvordan de går og har det og måske sige, 'Jeg synes, du har brug for en pause i dag'.

Barnewitz kommer også ind på hvad holdets målsætning er og hvor han synes de står. 

- Målsætningen for Brøndby eSport forud for sæson 6 er først og fremmest at komme i top-4. Dernæst mener jeg også, at vi har ligaens stærskeste hold når vi rammer vores top niveau.

Brøndby eSport spiller Alexander 'LilleLys' fortæller også lidt om preseason og hvordan det er, at være tilbage i vante omgivelser.

- Vi møder ind klokken 09, og lige her i starten af forberedelserne har vi hygget meget, fordi der alligevel er lidt tid til (sæsonstart, red.), og de næste par måneder bliver hårde, så det er vigtigt lige at få restitueret kroppen lidt. 

- Det er også det fede ved at være her på stadion, for du kommer ud og tager på arbejde og får en normal hverdag. Indtil videre har det jo bare været kæresten derhjemme, der er taget på arbejde, og så har man selv bare ligget og sovset den oppe i sengen, indtil man gik ned for at spille FIFA.

- Nu er det lidt noget andet. Nu kan man ligesom stå op sammen og gøre sig klar til at tage af sted. Så jeg synes, det er super dejligt, at vi har det her og kan være herinde.

Brøndby eSport tørner i aften sammen med AGF eSport når der skal sparkes hul på eSuperligaen sæson 6.
Deltag i diskussionen
KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021