eSport: LilleLys: Jeg har lagt sidste sæsons skuffelse bag mig

Skrevet af Patrick Jensen, 29. marts 2021

Brøndby eSport skuffede mange og nok også dem selv i eSuperligaen sæson 5 med et tidligt exit, men nu ser de frem ad. Alexander 'LilleLys' Laustrup som i sæsonerne forinden havde været en kæmpe profil for Lyngby eSport og i eSuperligaen skulle have været et stor, og vigtig profil for de blå-gule allerede fra start af, men sådan gik det desværre ikke. 
Nu ser den dygtige FIFA-spiller frem ad, og har lagt sidste sæson bag sig. 'LilleLys' og resten af Brøndby eSport starter snart eSuperligaen sæson 6, og i den forbindelse har 'LilleLys' talt med BetXpert som også dækker den danske eSuperliga. 

'LilleLys' fortalte blandt andet om forrige sæsons skuffelse for ham selv og Brøndby eSport, og til BetXpert sagde han følgende.

- Sæson 5 vil ikke være en sæson, jeg vil huske som en af de første i hvert fald. Det var en hård sæson for mig personligt i forhold til mine forventninger til mig selv, men det var også en lærerig sæson. Vi lærte alle sammen rigtig meget af den sæson, så på en eller anden måde har det jo været godt at prøve sådan en nedtur, så man får lidt mere hår på brystet.

- Brøndby er en større klub, og der var pres på. Allerede fra starten af blev vi udråbt som de helt store favoritter, så det lægger bare et automatisk pres, og det tror jeg, vi alle sammen følte, at der var.

- Jeg har aldrig været i så stor en organisation/klub før, så det var lærerigt, vil jeg sige. Jeg har prøvet at tage det positive med fra den sæson og ligesom glemt alt det dårlige. Men jo, der var et kæmpe pres på, som jeg ikke har oplevet før. Specielt når man så fik en så dårlig start. Det havde måske været noget andet, hvis man havde startet godt ud, men det gjorde jeg ikke, og så blev presset bare endnu større.

Lillelys
Brøndby IF © All rights reserved

'LilleLys' har siden den skuffende sæson 5 haft en personlig rejse med gode online præstationer i diverse turneringer og kvalifikationer, og ser nu frem ad. 

- Jeg har lagt den bag mig. Selvfølgelig vil den altid sidde i en, indtil man er kommet over på den anden side. Man vil aldrig glemme sæsonen jo, men det er ikke noget, jeg er nervøs for. Jeg har masser af onlinekvaliteter, og jeg er stort set sikret Playoff nu online, så på den baggrund er jeg ikke nervøs for at fejle på en eller anden måde, fordi jeg har jeg gjort det, som mange andre stræber efter, og jeg har allerede klaret det inden den sidste kvalifikationsturnering.

- Jeg er ikke bange for at skuffe, men skuffer jeg, så har vi spillere som Blazek, Mikse og Meinike som nok skal gå ind, hvis det er. Det helt store problem sidste år var det her med, at der skete meget bag kulisserne, som folk udefra ikke har kunnet se. Jeg var ny, og der skete bare mange ting, som ikke var planlagt.  

Det hele handler om momentum

- Rent mentalt, ja. Spillemæssigt føler jeg også, at både mig og Frederik og Blazek er et helt andet sted. Du kan jo også se, Frederik har oppet sit spil rigtig meget, også internationalt. Så jeg føler, det er en anden 'Lillelys'. Det er en mere normal 'Lillelys', vi kommer til at se nu og ikke en så ubalanceret 'Lillelys'. Men det handler jo også om, at du rammer momentum, når du er derinde. Det handler om, at man rammer det i eSuperligaen, og det er jo også derfor, vi tit ser nogle uventede hold, der ligger godt til, for hvis du lige pludselig rammer momentum og en god periode, så giver det rigtig meget. 

- Både mig og Frederik (Fredberg, red.) er ivrige for at komme i gang. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi rigtig, rigtig gerne vil ind hurtigst muligt og få rådet bod på den skrækkelige sæson sidste år. Så det er klart, at vi vil rigtig gerne ind og vise, at sidste sæson bare var en 'ups'er'

Næste sæson af eSuperliagen for 'LilleLys' og co. starter i morgen 30. marts. Her skal de møde AGF eSport.
Deltag i diskussionen
KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021