Fodbold live resultater
FA & Nicklas Lagerstorf´s Habilitetsproblemer

Skrevet af Rasmus Stephansen, 20. maj 2023

Alpha´s rolle & repræsentation i FA´s bestyrelse.

Jeg tror det er lykkedes Alpha at få flyttet fokus fra deres egen rolle til at JBA er klubbens udfordring, det er jo en velkendt taktik.

Jeg har før efterlyst FA og NL ansvarlighed.

Jeg savner fortsat at FA eller især at Nicklas Lagerstorf påtager sig sit ansvar og begynder at forholde sig til de åbenlyse habilitetsproblemer han står midt i, at han nu begynder at kommunikerer eller kommer med en pressemeddelelse om hans position i bestyrelsesarbejdet.

Et større dansk advokatfirma skriver således på deres hjemmeside;

Medlemmerne af en bestyrelse i forventes at varetage selskabets interesser bedst muligt. Mange bestyrelser oplever dog før eller siden, at bestyrelsesmedlemmer kan have andre interesser end kun selskabets i en beslutning. Det medfører en række vanskelige dilemmaer for bestyrelsen og de enkelte medlemmer

Måske det giver anledning til eftertanke blandt nogle i FA bestyrelse da NL indtager en hel central rolle i ledelsen af Alpha og offentligt ved flere lejligheder og fanmøder har optrådt som deres centrale talsmand

 1. Hvor er FA i dette dilemma....?
 2. Hvornår kan vi med al respekt for jeres videre arbejde få en transparens i hvad der foregår i FA

Jeg håber FA & NL synes at de mange tusinde Brøndby fans i hele landet fortjener et svar på spørgsmålene..!

 
Deltag i diskussionen
 • Skræmmende at vide, at man som fan repræsenteres af en person man aldrig nogensinde har stemt på, eller givet sin opbakning
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @AltidBIF
   Det er nu engang sådan at repræsentation via afstemninger foregår.

   Jeg har heller aldrig stemt på Mette Frederiksen, men alligevel er hun statsminister.

  Se 4 flere kommentarer
   
  • @AltidBIF Jeg kan heller ikke huske, at der har ligget et stemmekort i min postkasse.
   Men bliver åbenbart slået op som værende en demokratisk valgt repræsentation, blot fordi nogle få hundrede mennesker har sat sig sammen og besluttet, at de er legitime repræsentanter.
   Blot så i har min stemme: I har ikke min opbakning! Min opbakning går til drengene på banen.
   3 enige · 2 god kommentar

 • Semperfi
 • Semperfi
  Betalende bruger
    20. maj 2023   

 • Alpha er, for mig at se, den største trussel mod Brøndbys værdier. Konflikten blandt fansne, har dybeste set ikke noget med hverken GFH eller Jan Beck at gøre.
  Inden GFH var der allerede stor frustration blandt 99% af Brøndbyfansne over den hooliganisme der er tæt forbundet til Alpha og deres hangarounds.
  Folk var generelt dødtrætte af måden Vallys blev behandlet på, hooligans fra Dortmund, vold og hærværk i Parken, i Viborg og i Dortmund til en Fck-kamp. Og over Alphas rockeragtige konstruktion og adfærd - der i årevis har haft en hale af vold, hærværk, bøder og karantæner slæbende efter sig.
  Alpha har formået at flytte fokus fra sig selv, over på JBA og GHF i håb om at det så er det vi taler om, i stedet for deres hooliganstendenser. Det har de desværre haft stor succes med.
  5 enige · 1 god kommentar

 • mp80
 • mp80   20. maj 2023   

 • Er man valgt på alm. demokratisk vis, må man respektere dette selvom man ikke er enig. Jeg er heller ikke enig, men havde heller ikke mulighed for at stemme, håber dog det bliver muligt digitalt frem for ved fremmøde, da det ikke er lige til for alle, at møde op.

  Nyd det gode vejr, støt holdet og så håber vi på holdet igen kommer tilbage på sporet.

  God weekend
  1 enig · 3 god kommentar

 • @rasmus Nu er jeg bestemt ikke tilhænger af FA’s arbejde og holdninger ift. dialogen med BIF. Jeg er bestemt af den holdning, at vi skal komme videre sammen, acceptere at GFH nu ejer BIF og derfra lade handlinger definere vores vurdering af GFH. Blot så du kender mit udgangspunkt i det jeg nu skriver:) Jeg kan ikke se problemet i at Alpha har en repræsentant i FA’s bestyrelse. Det er helt naturligt at stakeholders er repræsenteret i bestyrelser. Det i sig selv er ikke et habilitetsproblem. Hvis Alpha de facto er en del af fanscenen og stakeholder i FA, så ser jeg ikke et problem. MEN (og der er et MEN) - hvis bestyrelsen skal diskutere om man skal udtale sig om Alpha, tage afstand fra Alpha etc. så er NL naturligvis inhabil i den dialog og eventuelle afstemning.
  Det er blot mit syn på bestyrelsesarbejde - og som jeg mener er inden for god og redelig selskabsskik
  1 enig · 4 god kommentar

---

 • Mezze73
 • Mezze73
  Betalende bruger
    21. maj 2023   

 • Nu stikker jeg nok fingeren ned i hvepsereden, men FA har meldt kulør i forhold til os fans! FA tilgodeser IKKE den brede fanskare og de er ikke blege for at være grove og ignorere de fans som ikke deler deres farve syn! De sager der står på FA s side som de kæmper for, er jo fuldstændig Tom snak! Kæder man Alpha sammen med vold, ballade og bøder så det super modsigende! For mange er det gået op for, at FA i bund og grund Bevar Brøndby og Alpha! Ved folk har undersøgt om man kan vælte FA pga mistillid til, at FA vil varetage ALLE fans interesser eller kun en farve! Hvis medlemmer ikke har tillid til dette, kan der på et ekstra ordinær GF stemmes om at få nye ved bordet! Det kræver 2/3 del af medlemmerne har et ønske om dette! FA er en lukket forening! Hvad får man som medlem!? Derfor ef Tårn 64 også dem man skal støtte op under! De formår at komme hele vejen rundt og få fat i de stille fans som også har en stemme, men som ikke deler den konkrete sag FA slås for
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Mezze73
   Alle kan blive medlem af Fanafdelingen for 100 kr. Om året. Alle medlemere kan stille op når der er valg. Hvordan kan det være en lukket forening? Hvis der er tusindvis af Brøndbyfans som er pro GFH, står det vel folk frit for at melde sig ind I Fanafdelingen og stille op når der er valg, så andre synspunkter og holdninger bliver repræsenteret

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner