Fodbold live resultater
Faghir - skal banken sprænges???

Skrevet af Peter Bak, 10. august 2022

Tipsbladet skriver, at Wahid Faghir er færdig i VfB Stuttgart. Måske nok urealistisk, men det er vel en spiller vi skal springe banken for. Der er tjek ved alle parametre vi leder efter. Husker det som om salgsprisen var omkring 50M kr. Kan det tænkes at vi kunne være med på €3M? Et longshot I know, men hold op han var god i suppen.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/avis-vfb-stuttgart-vil-af-med-wahid-faghir

 
Deltag i diskussionen
 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    10. august 2022   

 • Du kom mig i forkøbet :o)
  Men helt enig, MAKE IT HAPPEN!!
  2 enige · 2 god kommentar

 • Ja tak!!! CV sæt igang
  3 enige · 1 god kommentar

 • Køøøøøøøøøøb
  2 enige

 • Det ville de allerede tilbage i Juni måned som jeg tidligere har skrevet herinde var han et oplagt emne da jeg mener han har hele pakken.
  Wahid blev solgt for ca. 30 millioner kroner ifølge tyske medier.

  En pris på 12-15 millioner er realistisk for ham nu uden spilletid.
  Han har spillet 8 kampe for reserveholdet og scoret 4 mål

  Han havde corona i Januar måned og har måtte kæmpe lidt, samt en knæskade han blev opereret for, men skulle være på fuld højde igen.

  Det er en lottoseddel som skrev tidligere, men han er bestemt en der har hele pakken:

  - Ung og motiveret
  - Landsholdsspiller
  - Sindssyg kropsstærk
  - Fantastisk med hovedet
  - En målscore
  - for kun 1 år siden lå han som 34 største talent i verden på anerkendt medie og derfor vil
  hans navn kunne genkendes i klubber, hvis han kommer igang igen.
  - Kvalitets angriber der har for mig hele pakken vi mangler
  - En pris vi kan være med på
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @CV fan side hvis de 30M er rigtigt, er han jo blot mere tilgængelig for os. Jeg tror ikke er jeg helt enig med dig i, at det er en lottoseddel. Han har allerede bevist sig i suppen på et ret dårligt Vejlehold og på diverse ungdomslandshold. Han har været skadet - det er der ikke mange spillede der ikke har. Men jeg vil medgive, at han sikkert er rusten og skal spilles langsomt ind. Det er nok ikke plug-and-play men det vil jeg tro vi lever fint med, hvis den kan lukkes.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

---

 • Det kunne være rigtig spændende. Han har stadig fire år tilbage af sin kontrakt, men han er kun 19 år, så hvis han kan få sin karriere kickstartet i Brøndby, ville vi kunne sælge ham igen til mange penge. Synes det er en no brainer. Han ville passe godt ind. Fysisk stærk, forholdsvis hurtig, har vist han kan score i superligaen, så jeg ville gå langt for at hente ham. Alternativt kan vi jo leje ham med købsoption efterfølgende.
  3 enige

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    10. august 2022   

 • Lyder som en spændende mulighed, hvor man potentielt kan få en virkelig spændende spiller på tilbud. I bedste fald kunne det blive en ny Elmander historie.

  Problemet er dog at han netop er på udsalg fordi han er en meget ung spiller, som ikke har præsteret kontinuerligt over længere tid og som heller ikke kan løse et af truppens største problemer: erfaring.

  Så han kunne være et godt match, men jeg håber bare at der er penge til også at hente et par erfarne modne spillere. Pt. har vi stort set kun Maxsø, Rado og til dels Hedlund, som bringer den slags tyngde.

  Så det er et dilemma: vi tørster efter mål, men tør vi lægge opgaven på en 19 årig? Hvad sker der, hvis han er rusten og skal bruge 6-12 måneder på at komme ind i rytmen?

  Derfor håber jeg at en type som ham kunne være en del af en pakke, snarere end den som skal taget ansvaret for at score vores mål på sig. Her var en type som Sebastian Andersson et langt mere overbevisende valg. Super surt at det ikke kunne lykkes for det er den kaliber og alder vi virkelig mangler.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     10. august 2022   

  • @del Piero
   Jeg er enig i dine betragtninger med erfarne spillere men jeg synes muligheden er for god til at lade gå forbi også. Men det må betragtes som en extra spiller da jeg vil mene at vi skal have en erfaren boksangriber.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • @del Piero Kommer han med erfaring, selvsagt nej. Kommer han som en bevist målscorer i suppen med et kæmpe videresalgspotentiale, ja. Skal der erfarne kræfter ind, selvom vi er heldige og dygtige at få Faghir, helt klart ja. Men det er altså en voldsom spiller der her.
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • @del Piero Ang erfaring. Der synes jeg alder er underordnet. Hvis en spiller har stor kvalitet, så bringer han erfaring til holdet, og også ofte lederskab.

   Jeg forstår dog udemærket din bekymring. Jeg synes dog, at han har vidst meget trods sin unge alder.
   2 enige

 • Desværre. Aint-gonna-happen.com
  Han er alt for god for cv. Og for dyr. Han kommer ikke fra en liga signifikant ringere end suppen, og han har bevist han kan spille bold. Desværre.
  Det ville dog være fedt.....
   
  • @Hansen64 han er slet ikke umulig at købe giver dig slet ikke ret:

   1. købt efter tyske medier for ca. 30 millioner dengang
   2. ikke spillet på førsteholdet så meget været ude med mindre skade og opereret i knæet væk 3-4 uger
   3. De går selv ud for anden gang første gang var i Juni måned og i følge medier er der INGEN bud på de 3 de ønsker at sælge
   4. De har i forvejen skilt sig af med 10 spillere og virker til at ville rydde op
   5. De har lige i denne uge mener jeg købt en angriber de satser på

   Mit bud er 12-15 millioner er muligt at hente ham hjem for grundet de argumenter jeg skriver.
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   10. august 2022   

 • Jeg antager at CV når kampen i Basel er slut i morgen sætter sig i en bil og køre de 260 km til Stuttgart og får lukket den handel.
  1 god kommentar

---

 • ClausM
 • ClausM   10. august 2022   

 • Nej tak, vi har ikke brug for flere under 25 år, vi skal have 3-4 stk over 25 år.
  1 enig

 • TACKLER
 • TACKLER
  Betalende bruger
    11. august 2022   

 • Som udgangspunkt er jeg også kæmpe fan - håber det sker!

  …men der er altid et “men”.

  Stor og kraftfuld angriber, tidligt gennembrud, masser af U-landskampe, solgt til udlandet, skader, til Brøndby for at få karrieren på ret køl.

  Med vores track record - så er det nemt at tænke på Kenneth Zohore.

  Fodboldverdenen er foranderlig, det lysende talent fra i går kan brænde helt ud allerede i morgen.. jeg er glad for at jeg ikke sidder med CV’s et-skuds-sørøverpistol når PC og Gravesen begge har udleveret et maskingevær.

  Fortiden skræmmer, pengene er knappe og Faghir er efter et par fornuftige halvsæsoner, i en klub uden eksternt pres, faldet helt igennem i sidste års 3. Dårligste Bundesliga-klub.

  How dares wins - jeg havde sgu købt knægten hvis jeg var CV! Jeg er vild med ham.

  I øvrigt fattede jeg aldrig, hvorfor Thomas Frank ikke fik en skid ud af Zohore. Stor, stærk og hurtig - han havde da alle muligheder for, at brænde ligaen af.
  1 enig

 • WF Nej tak vi skal bruge en erfaren & etableret målscorer ikke endnu en ung udviklingsspiller der fysisk & mentalt skal samles op efter en nedtur i det tyske uden spilletid osv. Brøndby er ikke en nem klub at skulle præsterer i så der er stor risiko for at han ikke slår til fra dag 1 og vi kan ikke vente på han bryder igennem om måske 6-12 mdr.
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     11. august 2022   

  • @Rasmus Stephansen Kommer vel an på hvad han koster..
   Talentet er der, og er rimeligt stort.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Rasmus Stephansen nu skal du jo kende til hele historikken når du skriver samles op.

   Han har spillet på deres reservehold efter knæoperation og scoret 4 mål i 8 kampe.

   Han har fået få minutter på deres bedste hold i 7 kampe og kun scoret 1 mål i bundesligaen, men det snit er næsten bedre end vores egne.

   Dertil fik han corona i Januar mdr. og har været væk i 3-4 uger med knæoperation men er helt tilbage.

   Stuttgart købte en angriber i denne uge, og har siden Juni ville sælge Wahid, men de har allerede skilt sig af med 10 andre spillere og lagt yderligere 3 med på denne liste.

   Så har han fået chancen nope. Den type han er så tror jeg slet ikke han er en der skal samles op, tror nærmere han er topmotiveret, når man kan gå ind som kun 16 årige og bagefter levere varen i mange kampe for Vejle og stå i mod et pres, så er det ikke psyken eller tro på egne evner han mangler.

  Se 3 flere kommentarer
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     11. august 2022   

  • @Rasmus Stephansen Jeg forstår hvad du mener - jeg synes klart man skal prøve men også kigge efter en angriber mere til boksen.
   Hvilket medfører udlejning af Selech og salg af Hedlund måske nu eller til vinter

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner