Fallenius afviste bl.a. FC Nordsjælland: Brøndby var hele tiden førsteprioriteten

Skrevet af Daniel Mads Jensen, 7 dage siden

Efter længere tids rygter lykkedes det i starten af Januar for Brøndby IF at lande Oskar Fallenius. Den 19-årige svensker var ellers en ombejlet herre, der havde tiltrukket sig interesse fra flere andre klubber.

Fallenius har mærket Brøndbys interesse i over et år, og var til prøvetræning i klubben i sommeren 2020. Alligevel forsøgte flere af Sveriges største klubber også at slå kløerne i ham, ligesom danske FC Nordsjælland også længe var inde i billedet.

I et længere interview med svenske FotbollDirekt fortæller Fallenius om tankerne bag skiftet.

- Jeg havde et par klubber, der viste konkret interesse for mig (...) Men jeg tænkte ikke særlig længe over det, for jeg havde Brøndby som førsteprioritet hele tiden. Det var aldrig aktuelt med noget andet, fortæller Fallenius til mediet.

I interviewet uddyber Oskar Fallenius ligeledes hvad det er, der gjorde Brøndby så interessant for ham.

- Kortfattet, så har de forklaret mig, hvordan de ser mig i deres spillestil. Det synes jeg er vældigt attraktivt. Brøndby har gjort klart, at de gerne vil spille med unge mennesker, så længe de præsterer, og planen er at gøre mig til en bedre spiller, og at teste mig på forskellige positioner. Jeg skal blive bedre fysisk og endnu mere målfarlig. En bedre spiller, helt enkelt.

Oskar Fallenius har skrevet en 3½-årig kontrakt med Brøndby IF.
Deltag i diskussionen
  • Det er fedt at se, at en ung spiller vælger os frem for andre klubber. Det viser bare at vi er på rette vej på grund af at for to år siden tror jeg ikke han havde valgt os som førsteprioritet. Det er så fedt projekt vi er i gang med og kan ikke vente med at se hvad fremtiden bringer. Forza Brøndby.
    2 enige
     
    • @Brøndby fanen enig så gerne at vi hentede Pontus Texel fra Fcm. Han skulle vist være BIF-fan

    Se 3 flere kommentarer