Fanreaktioner: Mads Hermansens kærlighed til træværket

Skrevet af Kasper Pedersbæk, 9 dage siden

En fodboldkamp afføder normalt en lang række reaktioner fra fans - uanset om det er blevet til tre, et eller ingen point. For hvordan var spillet, hvem var den bedste, hvem lavede den lækreste detalje - og generelt hvordan havde den enkelte fodbolfan det lige efter kampen.

På 3point.dk har vi derfor ladet et nyt tiltag opstå - i første omgang på forsøgsbasis. #FANREAKTIONER - så forsøger vi at håndplukke en række tweets og samle dem til gennemlæsning for læserne i kølvandet på en Brøndbykamp.

Søndag blev det til en sejr på en svær udebane, da Brøndby i Herning besejrerede værterne fra FC Midtjylland med 2-1, og dermed kunne de blågule nok en gang sætte tre point ind på kontoen, og nyde køreturen hjem til Sjælland. Sejren satte sit præg på reaktionerne efter kampen i den blågule del af twitterverdenen. 3point bringer her en håndplukket antal tweets i et forsøg på at afspejle følelserne i fandybet.

Der tænktes i de kreative jubelbaner hos Emil Jensen der hylder tomålsskytten Uhre med følgende tweet:

Det er påfaldende hvordan Riveros og Heggheim har spillet positivt ind på holdet, hvert fald hvis du spørger Andreas Sklander, som har noteret sig det i et tweet efter kampen mod FCM:

Der. bliver også sendt en video afsted fra tribunen. For Morten Jakobsen sender kærlighed og en stemningsvideo fra sejrsfejringen efter kampen på twitter:

Sebastian Andersen sender et skulderklap afsted mod Frendrup, Hedlund og Heggheim - for nok scorer Uhre målene og er en kæmpe profil, men for Sebastian er netop de øvrige tandhjul i maskineriet vigtige for at det hele glider i den blågule maskine:

Og så tager vi retur til Andreas Sklander, som hiver en gammel tråd på twitter frem, som indeholder en debat med en modfan fra en anden klub, hvor denne modfan mener at Uhre bare havde haft en heldig forrig sæson og at Hedlund ikke bragte andet på banen end fart:

Så runder vi turen rundt i SoMe-verdenen af med et besøg hos twitterbrugeren UngJeppe, som under kampen mod FCM bemærkede Hermansens kærlige klap til stolpen efter Cajustes skud på træværket:

Det var denne uges rundtur på twitter, hvor vi har forsøgt at lave et ekstrakt af følelserne efter sejren på udebane mod FCM i Herning. Husk at fortsætte med at bruge hashtagget FanReaktioner, så vi kan fortsætte med at bringe jer et twittersammenkog af reaktioner.
Deltag i diskussionen
 • Kan endnu en gang kun gentage mig selv og sige; rigtig fedt initiativ! Håber at se flere af den slags posts.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   8 dage siden   

  • @Keep_Attacking enig :)
   
  • @Keep_Attacking Fedt at du kan lide det! For det er et nyt forsøg med #FanReaktioner, så vi sætter stor pris på din evaluering - netop når det er nyt og dets fortsatte levetid skal vurderes. Ros og ris modtages altid gerne :)
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Mik
 • Mik   8 dage siden   

 • Sjovt med andet end analyser fra dig Kasper og god læsning.

  Eneste kritik er at I selv har været efter jeres brugere med ikke at have overskrifter der passede med artiklens indhold

  Synes netop dette er et godt eks. For hverken overskrift eller billede hænger sammen med fans også hylder Blas og Heggeheim i artiklen. Som jeg i øvrigt mener har gjort den største forskel (særligt Heggheim)

  Super læsning og fedt at du kommer med andet end kun analyser. Personligt klikkede jeg da med tro det var en hyldest af Mads Hermansen fra fans og dejligt ikke kun var det for det er de andre to det gjort den størte forskel. Men blev forvirret da du udover billedet også kun skriver:

  Fanreaktioner: Mads Hermansens kærlighed til træværket
   
  • @Mik Hvornår har du selv sidst holdt dig til emnet i en tråd??
   -overskriften passer fint til artiklen..!
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Mik Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke lige kan følge dig her - da jeg netop lagde overskriften op ad en af reaktionerne, som en bro mellem artiklen og overskriften (måske du ikke har bemærket den reaktion i artiklen? En bruger har fanget Mads Hermansen på video, hvor denne lige klapper stolpen efter Cajustes afslutning på træværket).

   Men evaluering modtages som sagt altid gerne - specielt i et så nyt koncept som #FanReaktioner.

  Se 5 flere kommentarer

 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    8 dage siden   

 • Det er nogle fede artikler dem her jeg synes det super fedt at læse reaktionerne (Når vi har vundet :)
  Jeg kan også rigtig godt lide at overskriften kædes sammen med en af reaktionerne og så lige et godt billede... Fede sager :)
   
  • @sirtrip Haha jeg skal også være ærlig og sige, at reaktionerne nok også altid vil være sjovere for mig at samle efter en sejr fremfor efter det modsatte :D

   Men ellers tak for de pæne ord om det nye koncept #FanReaktioner, det er fedt med tilbagemelding på en ny ide. Så fortsæt gerne - både ris og ros :)

  Se 1 flere kommentarer

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021