Fodbold live resultater
Fans i forhold til spillerne og andet

Skrevet af Thorsten, 18. september 2021

Jeg vil bare sige hvor imponeret jeg er over alle jer fans som skaber denne fantastiske stemning på Brøndby Stadion. Der er sært at opleve hvor mange niveauer klubbens fans er over spillertruppen.Altså et totalt europæisk publikum som bakker et pt noget middelmådigt hold op. Håber det spillemæssige bliver bedre snart, men er i tvivl om truppen er til mere. fremadrettet. Pt er det sløjt. 

På sigt håber jeg at vi får flere klubspiller, forstået på den måde at de spillere der er i klubben er her fordi der er Brøndby de vil spille i og ikke fordi de ønsker at det skal være et springbræt til noget andet. 

Hvad tænker I? 

 
Deltag i diskussionen
 • mp80
 • mp80   18. september 2021   

 • Problemet i moderne fodbold er, at pengene betyder næsten alt. Brøndby har længe været for dårlige i forhold til indkøb af spillere, man får simpelthen ikke nok valuta for pengene.

  Start 11eren bør efter min mening bestå af følgende:

  Hvis man mere eller mindre kan have 2-3 MC talenter fast i start opstillingen vil det være det ideelle, derudover bør der være 2-4 spillere udviklet i klubben, som har valgt at fortsætte efter at have været talent eller være vendt tilbage for at bidrage med erfaring til holdet. Resten bør være en blanding af unge udenlandske spillere med potentiale, eller spillere som trænger til at kickstarte karrieren igen (disse skal dog have erfaring fra højt niveau).

  Man bør i en klub som Brøndby have spillere, som kan gøre sig gældende på Landsholdet.

  Hvis man kan lykkes med dette og vil man løbende kunne sælge og samtidig have kvalitet nok til at kunne spille med i toppen af ligaen.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    18. september 2021   

 • Jeg synes bestemt truppen er til mere.
  Det har været en står åreladning med alle de udløb i år. Men nu har vi en ung trup, med længere kontrakter til de fleste. Så der kan virkelig bygges på nu.
  Jeg synes vi har et stærkt fundament i den nuværende trup, samt i MasterClass. Så vi kan fremadrettet nøjes med at supplere med få, men gode spillere udefra.

  Jeg siger ikke vi har en stærkt trup lige pt., for det er gennemsnitsalderen og erfaringsniveauet for lavt til. Men med både Superliga, Pokalturnering og Europa League vil de få en stejl læringskurve.

  Vi har ikke spillet prangende i de første kampe i sæsonen. Men alligevel ligger vi midt i feltet.
  Så hvis det absolute bundniveau er til en midterplacering, ser det da lyst ud, når vi begynder at ramme topniveau.

 • Betalende bruger
    18. september 2021   

 • Vi er og vil altid være et springbræt for spillere. Det er helt naturligt, for en idrætsmand vil altid prøve sig af på højst mulige niveau, og vi er en udviklings liga for de rigere større klubber

  Om stemningen er europæisk klasse er en smagssag.
  Der bliver bakket super op om egne spillere, men jeg mener der er for lidt helvede over det.
  Det skal være sådan at alle modstandere hader at skulle spille der.
  Det kræver man virkelig er efter modstandere. Pive af dem hele tiden når de er på bolden, og især når deres bedste mand har den. Man så hvordan Camp Nou pillede Laudrup fra hinanden ved at gøre det. Så snart en modstander har fået gult, skal dommer prøves at påvirkes til et rødt, hver eneste gang den mand begår skyggen af et frispark. Generalt højlydt imod samtlige dommerkendelse der ikke går vores vej.
  Synge og støtte vores egne, når vi har bolden.

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner