Fodbold live resultater
Farvel og tak for tro tjeneste til kaptajn Maxsø

Skrevet af Frederik Bock-Madsen, 17. october 2022

Inden jeg nu bliver skåret i skiver af folkedomstolen, så lad mig slå fast med samme:

Jeg har den STØRSTE respekt for Andreas Maxsø, og den betydning han har og har haft for Brøndby - ikke mindst som den (måske sammen med Uhre og Lindstrøm) enkeltstående vigtigste brik i mesterskabssæsonen 20/21. 
 

Som jeg ser det, er dog af flere årsager behov for et kursskifte:

1. Maxsø har set overraskende skidt ud i den 4-backkæde, vi er gået over til. Om hans skade i starten af sæsonen stadig spiller, skal jeg ikke kunne sige. Resultatet er imellemtiden det samme.

2. Maxsø fylder 29 til foråret og tiden for at få et fornuftigt beløb for ham begynder at rinde ud. 

3. Vi står på flere parametre i en kæmpe krise (kampen om Top-6, fankonflikt med Alpha, kampen mod hooligans, spørgsmålet om nye investorer, frygten for at miste nuværende sponsorer...ja, listen virker nærmest endeløs). Vi har som minimum behov for en kaptajn, der dedikerer sig selv 100% til Brøndby og som fremtidens hold og spillestil kan bygges op om. Det mener jeg ikke længere foreneligt med Maxsøs fodslæberi i forbindelse med en kontraktforlængelse.
 

Han er klar til at rykke videre og i respekt for hans indstats og bidrag til klubben, mener jeg også det vil være i alles interesse at sikre det kan ske i god ro og orden.

Så af hjertet tak for din indstats og alt det bedste fremover
Deltag i diskussionen
 • Bob-bob....

  For mig afhænger det meget af prisen. Jeg synes, det der taler for Maxsø er:
  * Rutinen og vindermentaliteten. Jeg tror ikke man skal undervurdere hans betydning på træningsbanen, i omklædningsrummet samt i de store kampe.
  * Jeg synes vi er begyndt at se niveauet vende tilbage. Ingen tvivl om at han så (meget) bedre ud i et 3-mands forsvar, men jeg tror stadig på at han igen kan blive en af de bedste forsvarsspillere i Suppen.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Mr.D
 • Mr.D   17. october 2022   

 • Kan godt se pointen. Men tror han har kæmpe betydning uden for banen og også indstilling inde på banen (det er ham der samler spillerne når der lige er behov).
  Særligt hans professionelle indstilling og rolle som foregangsmodel tror jeg har stor betydning for de unge, men også andre spillere der måske “kun” er 99% profesionelle i deres ageren.
  Det er ikke tilfældigt at han er anfører og også var det i FCN.
  Selvom han ikke er på sit bedste lige nu Tænker jeg ikke Rosted eller andre på bænken er bedre. Tror desuden det vil være svært at finde en bedre spiller for de samme penge.
  For min del beholder jeg ham gerne.
  1 enig

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    17. october 2022   

 • Maxsø er en af de bedste, og vigtigste forsvarsspillere i Brøndby i nyere tid!

  At skrive han har -set overraskende skidt ud- genkender jeg slet ikke, han har i kampe ikke ramt sit topniveau, men det har ingen på holdet gjort i samme periode..

  At sige en spiller der er med i periferien af det danske landshold, ikke har en plads på Brøndbys hold, er sludder i mine øre..

  Dog enig i der skal ro på hans kontrakt situation, ellers må Alves/Heggheim overtage hans plads..
  2 enige

 • mp80
 • mp80   17. october 2022   

 • Maxsø ønsker at komme til udlandet, hvilket er forståeligt. Jeg tror det ender dom med Jung, msn bliver holdt hen og til sidst kommer skiftet på en fri transfer, så kommer der et bud, som er fornuftigt, bør man kraftigt overveje at sælge, da der er andre på spring til at tage over. Maxsø er en stor leder, men lysten skal være der.

---

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner