Fodbold live resultater
Faxe fik nej til testimonial: Legendekampe er noget særligt

Skrevet af 3point.dk, 1. juni 2020

John "Faxe" Jensen er en legende i dansk fodbold, hvor han var med til at sikre EM-guld til Danmark i 1992 med sin scoring i finalen mod Tyskland. I Brøndby er han også en legende, hvor han på trods af ophold i både HSV og Arsenal over flere år alligevel var med til at vinde alle Brøndbys første otte mesterskaber. Det må kaldes timing, at han i 1985, 1987, 1988, 1990, 1991, 1996, 1997 og 1998 kunne løfte pokalen med de blå/gule.

Når der skal spilles legendekamp på Brøndby Stadion mod Superligaen All-stars skal Faxe være med, og det glæder han sig til. Og han fortæller, at han også gerne ville have haft en testimonial.

- Jeg synes, det er en god fortælling. Jeg tror selv, jeg spurgte Per Bjerregaard i sin tid, om jeg kunne få en testimonial, men det var der ikke rigtig basis for. Jeg har efterhånden prøvet det en hel del gange i England. Dét at være med til de her testimonial-kampe, som jeg i øvrigt synes er helt fantastiske ikke kun for spillerne, men også for tilskuerne, er bare specielt. Det er lidt en mere afslappet måde at spille fodbold på, og samtidig bliver alle de her koryfæer samlet nede på banen, og fansene synes det er fedt at se nogle af de gamle helte komme tilbage og være med til at støtte op om klubben igen, udtaler han til brondby.com

Kampen spilles, når der atter må komme tilskuere på stadion.
Deltag i diskussionen
KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER