FCK-fans truet til at tage deres trøjer af?

Skrevet af BrianV, 9. august 2022

Er lige blevet gjort opmærksom på denne video. Angiveligt Brøndby-fans som truer FCK-fans til at give dem deres trøjer?
Jeg håber virkelig ikke nogen af de implicerede er herinde, og hvis de er. Fjolser. I er fjolser. 

Godt arbejde med indsamling af midler til at købe nye trøjer for. Selvom det er rivaler, så skal man squ ikke opføre sig på den måde. 

https://www.bt.dk/superligaen/broendby-fans-har-samlet-ind-til-fck-ofre-tog-fem-minutter-at-naa-maalet

En anden artikel
https://www.bt.dk/superligaen/fck-offer-staar-frem-efter-togoverfald-han-ville-smadre-os
Deltag i diskussionen
 • BrianV
 • BrianV
  Betalende bruger
    9. august 2022   


 • Tåkrummende adfærd.. Desværre er det ikke et enkeltstående tilfælde. Jeg mindes mange lignende historier fra begge lejre..

  Håber man finder ham og straffer ham prompte. Og lader folk være folk, når fodbold er forbi, uanset om man har vundet eller tabt.
  8 enige · 6 god kommentar


 • Man kan undre sig over man har tid til at optage videoen, men ikke i stedet ringe efter politiet, måske pga. de ikke gør noget. Ligesom de også ser til hætter ved BIF stadion uden at gribe ind.

  Jeg undre mig over at der sidder hvad jeg ser ok voksne mennesker der bare ser til, og personen siger også der ingen voksne der spørge om de er ok, det er faktisk ikke i orden.

  Havde med glæde taget min egen BIF bluse af, for den fik nytte.

  Havde med lige så stor glæde revet den af ham tåben og hans få venner som ikke er værdige til at tage vores trøjer over hovedet. Tror ikke det er hooligans da det er langt fra deres kodex at gøre sådan slet ikke når det er offentligt og chikanere almindelige fans med børn tilstede, det er afstumpet personer der gør den slags og folk uden IQ så faktisk tror jeg hooligans tager afstand fra den slags, ikke for at forsvare dem, men for at sige de skal ikke have ballade for alt, men lad os se om de forskellige grupper melder ud og viser de tager afstand det kunne være første skridt på den rette vej at de også kom på banen med selvindsigt at der er små små små hjerner der render rundt og tror de er så seje, men kun er beskidte og feje intet andet.

  Dejligt fans samler ind, så er man stolt at være fans af denne klub RESPEKT TIL JER

  Lad os få humøret tilbage torsdag med en videre deltagelse
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     9. august 2022   

  • @CV fan side Du tror ikke det er hooligans??!
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @CV fan side Gud hvor er jeg glad for at mine børn, min kone og mig her i Næstved kan spadsere rundt uden at skulle bekymre sig om at blive generet af tåbelige fjolser. desværre findes der folk der ikke har det godt i hovedet, og da der bor flere mennesker i storstaden er der jo også flere bøh tosser derinde.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer


 • mp80
 • mp80   9. august 2022   

 • Utroligt man ikke kan være fælles om at skabe gode rammer omkring fodbolden uanset hvem man holder med. Fair med drillerier der går begge veje, så går man efter håne retten næste gang.

  Vold, trusler osv. har intet at gøre nogen steder, håber på en kollektiv udelukkelse fra alle kampe.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • @mp80 Jeps, men det løser jo desværre nok ikke det grundlæggende problem, de mennesker er stadigvæk løsgående og skaber vel lort andre steder så, det er jo det der det grundlæggende problem, men giver dig altså alligevel ret, de skal sgu ikke tage BIF og fodbold generelt som gidsler for deres aggressioner. Hvis nu de bare var seje nok til at melde sig ind i en bokseklub eller andet, men det tør de vel ikke, de slår jo igen.

 • Solz
 • Solz   9. august 2022   

 • Forstår godt at denne video har fået stor opmærksomhed. Det er forfærdeligt at nogen skal udsættes for den slags.

  Har et par gange taget mig selv i, at bede mine egne børn om ikke at tage Brøndby-trøje på, når vi har skulle ud et sted, hvor jeg tænkte det kunne give problemer. Vanvittigt man overhovedet skal tænke over den slags.
  9 enige · 3 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    9. august 2022   

 • Hvorfor bliver der ikke arrangeret en fælles march med Brøndby og Fck fans til Derby's
  vil sende en kæmpe signalværdi både til fans indbyrdes og til omverdenen..! Kald det -fans for fred-
  7 enige · 9 god kommentar
   
  • @19Magic64 Det synes jeg er en fantastisk ide du er kommet med. Tror desværre det vil være svært for mange og desværre når man ser de march så er det de pumpet drenge der står i sort og endda nogle med hætter på der går forrest i BIF march

   Det er i øvrigt helt skævt skulle være dem der bære klubbens farver og her taler jeg ikke om hættemågerne, men om bluserne. Det er sku ikke sort tøj.

   Super ide og selvom stadigvæk hader den klub :) så er min kærlighed til bolden og BIF da langt større end det. Jeg afskyr afstumpet vold
   3 enige · 3 god kommentar
   
  • @19Magic64 Fantastisk forslag. Hvordan kommer man videre med den idé?
   2 enige · 1 god kommentar


 • Fuldstændigt enig det hører ingen steder henne at gøre sådanne ting , uanset om man har tapt eller ej . Det skal være trygt at gå til en fodbold kamp, og komme hjem igen.
  2 enige · 1 god kommentar

 • De 3 tåber fra S toget, vil efter al sandsynlighed, kun blive sigtet for overtrædelse af ordensregulativet, og hvad sker der så?
  En løftet pegefinger ( det må i altså ikke gøre mere) eller en symbolsk bøde,
  Latterligt, håber de fck'er har mod til at anmelde dem for vold, så de kan få en frihedsstraf.


   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     9. august 2022   

  • @Tejnestiften, de bliver nok sigtet ift. straffelovens § 266 og 288. Og lur mig, om ikke at der også er en betinget dom som bliver udløst.
   3 god kommentar
   
  • @Tejnestiften for gøre det mere oplyst for folk uden indsigt er det 266 som de sigtes og med sikkerhed også dømmes for.

   288 er lidt sværere at få dem dømt på, selvom de sigtes for begge. Tror jeg ikke de dømmes for mere end 266 skulle det være 288 er det stk. 1 og den der hedder 1) de dømmes for.

   Her forklaring:

   Straffeloven § 266

   Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

   Straffeloven § 288

   Stk. 1

   For røveri straffes med fængsel indtil 6 år den, som for derigennem at skaffe sig eller andre uberettiget vinding ved vold eller trussel om øjeblikkelig anvendelse af vold

   1) fratager eller aftvinger nogen en fremmed rørlig ting,

   2) bringer en stjålen ting i sikkerhed eller

   3) tvinger nogen til en handling eller undladelse, der medfører formuetab for den overfaldne eller nogen, for hvem denne handler.

   Stk. 2 Straffen kan stige til fængsel i 10 år, når et røveri er af særligt grov beskaffenhed navnlig på grund af dets særligt farlige karakter, udførelsesmåden eller omfanget af den opnåede eller tilsigtede vinding, eller fordi gerningsmanden er trængt ind i et privat hjem for at begå røveri, eller når et større antal forbrydelser er begået.
   1 god kommentar

 • Mogens
 • Mogens   9. august 2022   

 • Ikke for at forsvare nogen. Det skete er ualmindeligt dumt og afstumpet. Når jeg ser videoen, tænker jeg, at hovedgerningsmanden må have en eller flere diagnoser? Hele hans fremfærd tyder på det. Han har da brug for massiv hjælp
   
  • @Mogens han har brug for at vide at det han har gjort, får konsekvenser,

  Se 1 flere kommentarer


 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    9. august 2022   

 • Min gud en ynkelig stodder, og dem der dækker over ham er ikke bedre.
  1 enig · 1 god kommentar

 • P4 har lige omtalt at politiet søger vidner til episoden, som de efterforsker som røveri.
  Positivt, at den efterforskes som det det er, men meget bekymrende, at politiet ikke allerede har rigeligt med oplysninger til at identificere forbryderen.
  Og gider vi så godt lade være med at snakke om karantæne til personer, der i det offentlige rum passer tilfældige fremmede op og afkræver dem deres ejendele.
  Det er røveri og skal koste tid bag tremmer. Vores samfund skal beskyttes mod den slags typer.
  1 enig
   
  • @5chmidt det er helt normalt at de samler alle beviser før anholdelse og sigtelse

   Tror du ikke politiet har billeder eller ved hvem det er og kan gå ud med det, ud fra optagelsen og kamera stationer i toge. Så er det ikke det bevis man mangler, men for at stå stærkest i en retsag at de samler så meget de kan ind fra vidner. Tror det er helt normalt procedure
   1 enig

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER