FCK-truppen til derbyet

Skrevet af Nanna Møller Karlsen, 27 dage siden

Søndag eftermiddag spilles sæsonens tredje derby og FC København-træner Jess Thorup har udtaget 19 spillere til kampen, som du kan se herunder.

FCK-truppen til derbyet:

4 Victor Nelsson
6 Jens Stage
7 Viktor Fischer
9 Kamil Wilczek
10 Carlos Zeca
11 Mohamed Daramy
12 Lukas Lerager
13 Sten Grytebust
16 Pep Biel
17 Karlo Bartolec
19 Bryan Oviedo
20 Nicolai Boilesen
21 Karl-Johan Johnsson
22 Peter Ankersen
23 Jonas Wind
25 Mathias Zanka Jørgensen
28 Mustapha Bundu
33 Rasmus Falk
34 Victor Kristiansen
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    27 dage siden   

 • Det er altså en af de mindst skræmmende FCK trupper vi har mødt i de seneste 20 år.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • @Philip Har det lige modsat. På navne er det en voldsomt stærk trup. Med nuværende eller tidligere landsholdsspillere over hele linien.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Jeg forstår stadig ikke, at de har sat Kalle på bænken i stedet for Gryte.
  Men...be my guest!!

 • Dansplast
 • Dansplast
  Betalende bruger
    27 dage siden   

 • Kun dybdeløbere med igen. En gave til fck som jo bare skal stille sig hjem for at få mindst 1 point. Det er synd at vores højt uddannede trænere har glemt deres børnelærdom som bl.a. er at mod defensive hold SKAL man have driblere og/eller kombinationsspillere med. Vi får desværre ikke medaljer da de andre hold sandsynligvis gør som fcm og udstiller vores manglende evner når vi hverken har Corlu eller Singh med mod hold som stiller sig hjem. Så griner de lige så meget som Priske gjorde over at vores trænerteam ikke ønsker at benytte sig af de 2 driblere vi har i truppen og som kunne have været kampafgørende mod netop fcm. I stedet blev det kampafgørende at vi stillede op med en trup hvor offensiven fortrinsvis består af dybdeløbere og ikke een eneste som kan drible og/eller drible i små områder. Corlu ved jeg ikke med men Singh er ikke stærk nok defensivt som om det skulle være nødvendigt mod defensive hold. Desværre, jeg håbede vi skulle have guld denne gang. Jeg håbede vi skulle se en Corlu lægge på I forhold til sidste sæson. Og efter at have set Singh nogle gange forstår jeg endnu mindre NF holder ham ude især når alle som interesserer sig den mindste smule for holdsport ved at især unge har det med at steppe op når de får tillid fra træneren. Hvad skal vi overhovedet med Singh når han er for god en tekniker til niveauet i resten af truppen og træneren alligevel ikke vil benytte ham og dermed give ham selvtillid? Hvorfor har NF,Retov og JS glemt deres børnelærdom? The Sky Is The Limit. Men i BIF kan man ikke bruges selv ikke i kampe hvor man er løsninGEN. God kamp til alle for jeg gider fandme ikke længere se BIF når jeg ved vi taber og det gør vi fordi fck stiller sig hjem og vi har nøjagtig 0 driblere i truppen.
   
  • @Dansplast
   Men vi har jo vundet 2 gange over PSE med de spillere her i denne sæson.
   Jeg tror næppe de kommer til at stille sig ned defensivt. De er 7 point bagud, og ifølge en af deres spillere, skal de på deres topniveau vinde 10 ud af 10 gange mod os. Det er selvfølgelig en komplet virkelighedsfjern udtalelse, men det siger vel lidt om hvordan de ser sig selv, og hvorfor de nok ikke gør som FCM.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

 • Styrker: Offensiven: Wind-Fischer-Falk ser stærke ud. Zeca er et vigtigt bindeled. Svagheder: Defensiven: Som om man helst vil spille med 3 nede i bagerste kæde, men ender som regel med 4 mands forsvar, det gir noget forvirring. Holdet fra Østerbro er nemme at komme til chancer og score imod.
  1 enig