#FCNBIF fra modstanderens perspektiv: Det bliver en tæt kamp

Skrevet af Jesper Hammeken, 22 dage siden

Hvad er status for dit hold lige nu og fornemmelsen som fan?

- Med ni kampe i streg uden nederlag, så er min fornemmelse som FCN-fan rigtig god. Det er vist også første gang i mesterskabsspillet, at vi har 2 sejre - så her fra sofaen i Farum er humøret højt.

Hvor vigtig er kampen mod Brøndby og hvorfor?

- Kampene mod Brøndby er altid vigtige, måske endda de vigtigste. Der er jo et lidt specielt bånd mellem vores klubber, mange af os FCN-fans har venner i BIF og de to fanklubber, har også haft lavet lidt forskellige ting sammen. Og så har vi også det til fælles, at FCK bare ikke skal være danske mestre. Min bedste oplevelse er fra maj, 2012, hvor vi vinder mesterskabet i BIF og vores fans stod og sang i kanon mod FCK - samt jublen fra Sydsiden, da FCM kommer foran i kampen modd FCK, som leder mesterskabet hen mod FCN.

Hvem er bedst kørende hos jer lige nu? Hvem skal Brøndby have øjnene mod?

- Jeg synes faktisk, at “holdet” er det som er rigtig godt kørende lige nu, men spillere som Kamaldeen Sulemana - Oliver Villadsen og Andreas Schjelderup er rigtig godt kørerende i øjeblikke. Og så tænker jeg, det altid er godt at holde øje med, om Flemming Pedersen (FCN-træner, red) har en debutant i kamptruppen, for de får som altid lidt tid til sidst og ses ofte som målscorer. Det er også noget, vi selv kigger lidt efter.

Hvordan tror du, i vil gribe kampen an, og hvad/hvem frygter du mest hos Brøndby?

- Jeg antager, at vores drenge kommer ud med 120 i timen, det plejer de at gøre mod Brøndby. Som regel står de to hold godt til hinanden og skaber deraf seværdige kampe. Jeg frygter som sådan ikke nogen fra Brøndby, men det er lidt irriterende at Andreas Maxsø ikke spiller i vores trøje. Han måtte gerne have karantæne onsdag.

Hvad tror du, at kampen bliver, og hvad bliver udslagsgivende?

Kampen bliver tæt tror jeg, og jeg satser på at FCN går fra banen som vinder af kampen, måske i en tæt 3-2. Jeg tænker, at hvis Lindstrøm har en dårlig dag (Lindstrøm er karantæneramt, red.) og Kamaldeen Sulemana til gengæld har en god dag sammen med Andreas Schjelderup, så går det nok.

Kampen spilles som tidligere nævnt på Right to Dream Park i Farum og fløjtes igang onsdag aften klokken 20.00. Vi siger tak for optakten til Helle Fahlgren, som kan følges på Twitter her. 
Deltag i diskussionen
 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    22 dage siden   

 • Selv uden Jobbe tror jeg, at vi vinder. Kampene mod FCN passer ekstremt godt til Uhre og vores gode omstillinger. Nøglen bliver om Slimane/Corlu/Vigen kan erstatte jobbe og hans rolle i omstillingerne.
  3 enige · 3 god kommentar