Fodbold live resultater

Fire Brøndby-hold spiller pokalfinale på torsdag

Skrevet af Steen Sørensen, 23. juni 2020

Søndag og mandag spillede fire Brøndby-hold semifinale i Ungdomspokalen, og alle fire er klar til deres respektive finale, som spilles på torsdag. Første Brøndby-hold i aktion tidligt søndag eftermiddag var U/15-Piger, som på to mål af henholdsvis Caroline Buch og Clara Prebensen samt et enkelt af Cemille Lauenborg på udebane vandt 5-1 over Ringsted Pigefodbold, som fik reduceret kort før tid. Det første mål sat ind af Caroline Buch var direkte på hjørne.

Senere søndag eftermiddag var U/14-holdet fra Brøndby Masterclass i aktion på udebane mod Hørsholm-Usserød IK. De blå/gule fra Vestegnen vandt 5-0 på mål af først Oscar Schwartau på straffe, så Magnus Søndergaard og endelig Mahdi Babiayasl i første halvleg, Efter pausen fuldbyrdede Mahdi Babiayasl et hattrick med endnu to scoringer.

Søndag aften havde U/18-Piger hjemmebane mod Farum BK og vandt 2-0. Signe Markvardsen scorede efter godt og vel ti minutters spil, og i det 73. minut gjorde Viktoria Wik det til slutresultatet 2-0. Endelig var U/15-holdet fra Brøndby Masterclass i aktion mandag aften på udebane mod Farum BK og vandt ligeledes 2-0. Det opgør kan man læse mere om her.

Mandag ved middagstid blev der hos DBU Sjælland trukket lod om hjemmebanefordelen i finalerne, som alle spilles nu på torsdag. Det gav følgende resultat:

U/15-Piger: Brøndby IF - Tuse IF (Brøndby Stadion bane 5 kl. 19:00)

U/18-Piger: Vallensbæk IF/Herstedøster - Brøndby IF (Vallensbæk Idrætscenter kl. 19:00)

U/14-Drenge: Lyngby BK - Brøndby IF (Lyngby Stadion kl. 19:00)

U/15-Drenge: Brøndby IF - Lyngby BK (Brøndby Stadion bane 2 kl. 19:00)