Fodbold live resultater
Flot

Skrevet af Stefkis, 4 dage siden

DBU s håndlanger af en disciplinærudvalg har igen straffet brøndby med en bøde på 250.000 kr for hærværk og ballade i guldkampen mod agf.

Sker det samme indenfor 12 måneder kan straffen blive yderligere sanktioneret med henblik på at lukke delvis hele stadion for tilskuer i dn hjemme kamp.

så håber dem der har lavet det lort er klar til at punge ud for klubben bør og skal ikke betale de bøder andre er skyld i.

 

ærgerlugt for klubben ærgerligt for fansene og den opbakning de levere til holdet.

 

rigtige fans bakker holdet op og står sammen i medgang og modgang.

go tirsdag 

 
Deltag i diskussionen
 • True!
  1 enig

 • DBUs pengemaskine…
   
  • Jeroe
  • Jeroe
   Betalende bruger
     4 dage siden   

  • @Joblar Ja.. Men hvad er alternativet? Direkte tilskuerstraf? Pointstraf? Hvorfor overhovedet give dem muligheden for at give bøden?
   2 enige · 1 god kommentar
   
  • Kris
  • Kris
   Betalende bruger
     3 dage siden   

  • @Joblar
   Det er vel kun en pengemaskine, fordi der er nogle der ikke vil eller kan finde ud af overholde de regler der er?

   Overhold de regler der er stukket ud og der er ikke noget problem.
   5 enige · 1 god kommentar

 • Har man nogen som helst evidens for at den slags straffe rent faktisk virker? Eller er det mere for at tilfredsstille folks retfærdighedsfølelse, at der skal være nogen der bøder for det?
   
  • @Thomselomse Det er da fuldstændig irrelevant hvad der er evidens for - de vanepsykopater der klæder sig ud som Brøndbyfans, skal da bare jages væk. Det er et ansvar som klubben fralægger sig - og så må klubben jo straffes...
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer

 • Det ærgrer mig at projektet om lovlig pyro gik i sig selv - for pyro kan, ligegyldigt hvad 'synsninger' folk har om det, noget if.t. tilskuer oplevelser, branding for klubben (jo, det kan det altså), omtale af klub og fans, eksponering og meget andet. Hvis vi som klub og fanscene var gået all in på dette, ville vi kunne bibeholde alt det positive fra pyro, og skære det negative fra.

  if.t. tilskuerballade - vi kan alle være enige om at vold, og kollektiv idioti som vi så efter kampen, på ingen måder er acceptabelt.

  Dog må det også siges at disciplinærudvalget bevæger sig noget ud i en gråzone, når de i straffen skriver vold eller hærværk på stadion, eller umiddelbart omkring stadion, der kan tilregnes klubben.
  Hvis andre hooligan grupper er en smule kække, tager de blot Brøndby tøj på og render afsted for at overfalde vores gæster når de forlader stadion. Jeg vil våge at påstå at en evt. politiefterforskning af hvorvidt de reelt er brøndbyfans vil tage længere tid end en evt. straf fra disciplinærinstancen. I værste fald vil det tage længere tid end fristen for at anke selvsamme straf.

  Dog må det selvfølgelig også give den forståelse at laves der ballade langt nok væk fra stadion, vil der, selvom at handlingen kan tilregnes klubben, være carte blanche og ingen udsigt til straf. De tosser der gik amok skal altså blot udøve volden længere væk fra stadion - hvor grænsen for umiddelbart omkring stadion er dog som nævnt en gråzone - er vi på Park Allé, Brøndbyøster, Glostrup eller Brøndby Strand station, eller skal de følge dem til en tilfældig rasteplads på Fyn?

  nb: dette er ikke et forsvar for vold, hærværk eller andet.

---

 • Håber bare snart Ole Palmå gror sig nogle nosser og siger stop.
  Men han er en tøsedreng, som ikke vil se problemet i øjnene.
  Den dag vores direktør vil gøre noget ved det. Sker det noget
  Dette er ikke noget som går i sig selv
  2 enige · 2 god kommentar

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner