FORLÆNGER MARVIN :)

Skrevet af BIF til jeg dør, 1 måned(er) siden

Jeg synes den måde han jublede i kampen, viser han vil BIF og klubben, og har hele tiden sagt hvis ikke et salg så ser jeg en forlængelse.

Nu tyder noget på at han muligvis forlænger det ville være STORT, mon ikke der er i kontrakten med, at kommer der en klub byder antal millioner han sælges

Jeg er sikker på Corona her er årsag, da mange klubber ikke køber ind med det helt store i udlandet, det er ikke alle der som i DK har hjælpe pakker

 

https://acefootball.com/da/fodboldnyheder/se-kommentaren-her-afsloerer-jan-bech-forlaengelse-med-schwabe/

 

 
Deltag i diskussionen
 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Marvin må meget gerne forlænge særligt den måde han løb en helt bane på, siger for mig noget om han ikke ligner en der ønsker sig væk....

  Han får heller ikke som i BIF den status, og vil vædde med der i sådan forlængelse er indbygget klausul et vis antal millioner, han kan smutte for såfremt han vælger forlænge...

  Det er win win for os alle, Marvin er klart en af de 3-4 der hele tiden holdt højt niveau i et år nu, dog lige med et par udfald, for ikke nævne en særlig kamp :)

  Men han redder os i går, ellers havde vi med garanti ikke vundet den kamp.
  4 enige · 3 god kommentar
   
  • TonyE-J
  • TonyE-J   1 måned(er) siden   

  • @BIF til jeg dør
   Jeg er helt enig, det plejer vi nu også at være.

   Jeg synes man skal prøve at give ham en ny 4-5 årig aftale og for hvis han fortsætter med det fremadgående kurve, så skal der nok komme bud fra en større adresse end toppen af 2. Bundesliga og bunden af Bundesligaen. Hvis han give os en 4 årig kontrakt skal vi også nok love at kommer der et godt bud om 2-3 år så skal han nok få lov til at komme ud og prøve sig af om 3 år er han 29 hvilket er han fin alder for en målmand.

   Det kunne jo være han kunne nå at skrive et mesterskab på CV'et videre for hvis han fortsætter sådan, så bliver han virkelig kamp afgørende og kampe vi har tabt før vinder vi og derfor et mesterskab kunne jeg godt begynde at tro på, nok ikke i denne sæson men måske næste.

   Han har virkelig oppet sig ovenpå at være en af Superligaens mest udskældte, til måske snart at være en Superligaens bedste målmand.

   Han reddet os bestemt imod FCK og flere af redningerne var virkelig klasse redninger.

 • Jeg så gerne vi brugte Mads Hermansen.

  Min grund til det er at selvom det er korrekt at Marvin Schwäbe kommer til at redde os mange gange, så er det mere vigtigt for mig at se vi prøver at få endnu flere af vores egne ind. Så længe at vi ikke er tæt på at kunne konkurrere med købeklubberne, så er det jo stadig ikke så vigtigt for mig at se at vi lander på 3. eller 5. pladsen.

  Så ja, måske siger jeg at jeg hellere ville se Brøndby ende som nummer 5 med, Hermansen, Skipper, Bjur, Bruus, Maxsø, Frendrup, Slimane, Kvistgaarden og Lindstrøm på banen, end at vi ender som nummer tre og har brugt for mange penge igen.

  Jeg tror efterhånden at MasterClass har bevist at de kan lave talenter, og Niel Frederiksen har bevist at han tror på de unge, så hvorfor forlænge med en spiller hvor vi har en klar til at tage over. Tænk på det signal det vil give til de danske talenter rundt omkring.
  1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @MLBrøndbyIF Fordi Hermanssen ikke er klar til at tage over, Marvin har en del niveau over. Hermanssen er talent, og skal ind i pokal kampe og lærer, han skal nok få chancen, når Marvin en dag sælges.

   Marvin har et fantastisk spil i fødderne og særligt med nogen spiller den tilbage, er han som en sikker sweeper. Der findes ikke en der har det spil i fødderne som Marvin har, der hvor han skal forbedre sig og blevet bedre til er indgreb i indlæg, hjørne osv der mangler han desværre en del endnu, men ellers kan man ikke sætte en finger på ham. Han redder os igår og en god grund til vi vandt kampen.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @MLBrøndbyIF Vi er i 2020 og den går bare ikke kun at tro man ikke også skal have noget kvalitet udefra, vi er ikke og skal ALDRIG være FCN version vi skal være en klub der vinder mesterskaber og slås med FCK og FCM det er ikke nok kun have talenter, det var det måske i 90 erne men tiderne er ikke som dengang.

   Dertil skovlede vi også de bedste spillere dengang, og der var også vi en stærk økonomisk aktør, men der var bare ikke så mange penge i fodbold dengang som nu. Det er den store forskel.

  Se 3 flere kommentarer
   
  • BIFKolding
  • BIFKolding
   Betalende bruger
     1 måned(er) siden   

  • @MLBrøndbyIF
   Det er vigtigt med erfarne stærke spillere op gennem midteraksen, som de unge kan læne sig op af. Så udvikler de sig hurtigere.
   Samtidig er det vigtigt at undgå for mange mål imod os, da det lægger mindre pres på de unge foran. Så skal de kan score et eller to.
   En stærk bagkæde er det der har givet plads til 4-5 unge på midtbanen...
   Sætter du Hermansen på mål i SL, så bliver det nok også på bekostning af spilletid til Kabongo og skipper. Det er bare dyrere at lave fejl blandt de fire bagerste end de syv forreste...
   2 enige

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Kunne også være pga han er tæt på blive solgt, håber han forlænges og Hedlund sælges til den pris der nævnes.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
  Top gode
    1 måned(er) siden   

 • Jeg synes det er et rigtig godt emne af diskutere. For vi nærmer os en deadline for at vi ente skal få solgt ham eller forlænget med ham.
  Ja, Marvin har været vigtig for os og er langsomt blevet bedre og bedre.
  Og nej, Hermansen er ikke helt klar endnu.
  Men hvis ikke vi får forlænget, tror jeg der er en del keepere rundt omkring der kan vise sig at være på samme niveau.

  Men når det så er sagt så kan jeg virkelig ikke forstå, hvorfor du tager udgangspunkt i en useriøs artikel fra et endnu mere useriøst medie, når du ofte har brokket dig over BT og EB?
  1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @Jensen Enig Jensen det hedder et salg eller forlængelse, og læst artiklen som for mig er lige så meget kan tyde på et salg af ham er på vej, som en forlængelse, en ting jeg ikke tror er at vi lader kontrakten løbe ud, som der også været på tale, og tror han sælges i dette vindue for få så mange millioner som muligt for ham.

   Hvis ikke han forlænges altså, og sælges Hedlund som nogen steder nævnes så skal vi hente en angriber mere, det mener jeg også da kvistgaarden skal langsomt bygges op med indhop og lære og være klar til næste sæson.

  Se 7 flere kommentarer

 • kort
  Nej

 • Jeg er meget enig med dig Bif.
  Hvis vi kan holde på forsvaret og Marvin kommer vi langt i år.
  Jeg er sikker på Marvin ryger for 20+ mill til næste sommer hvis han viser det niveau han har vist siden årskiftet resten af sæsonen.
  Det forsvar og Marvin har længe vist specielt i mesterskabsspillet at vi kan være med imod FCK og FCM og senest i går igen i mod FCK. Selv uden Maxsø!
  Forsvaret er dygtige til at forstå Marvins svaghed ved hjørne og ude i feltet og forsvarer det rum fantastisk.
  Vi er meget svære at spille i mod og det skal vi holde ved.
  En god defensiv vinder mesterskaber i suppen. Bare se på FCM.
  Nu siger jeg ikke vi vinder mesterskabet men med det forsvar og Marvin kommer vi helt sikkert i top 3.
  Så forlæng med Marvin, det er en No brainer.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel vi fik 21 mio for Rønnow. Måske det hjælper lidt på prisen at Marvin har tysk pas med tyske Ulandskampe på CV'et. Men det kan ikke være en fordel at vi nu befinder os i et corona-marked. Alt i alt tror jeg vi ender under de 20 mio kr.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @Sorteslyngel Takker enig retur..

 • Zutcorp
 • Zutcorp
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • 95% sikkert er han væk til næste sommer. Jeg tror simpelthen ikke længere på spillere, som spiller det der dumme vi snakker med klubben i hele året mens deres kontrakt løber ud. Faktum er at det er spillerens marked, når først der er så kort tid tilbage.

  Jeg håber stadig det lykkes at sælge nogle af dem der løber ud: Jung, Marvin, Hermansson. Især den sidste kan undværes og han bør sælges, hvis vi får et bare nogenlunde bud. De to første er sværere at erstatte, men vi skal alligevel af med dem til sommer, så farvel!

 • Han har spillet rigtig mange gode kampe i 2020.. Men jeg mangler stadigvæk den berømte udstråling som en god keeper skal have.

 • Uche
 • Uche
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • En forlængelse af schwaebe tror jeg ikke kommer til at ske. Dem der gerne vil have Schwaebe, har samme strategi som CV , jo længere vi venter jo billigere.
  En forlængelse af Marvin vil også betyde at Hermansen skal have splinter i
  r.... de næste 2 - 3 år, det tror jeg ikke han er interesseret i, idet man har endnu en meget talentfuld målmand på vej på u 17.
  Når nu man siger at hermansen ikke er klar, så kan jeg jo godt huske den klagesang der var da Rønne startede, han gik direkte til start 11, og blev høvlet ned, også blev den grimme ælling til den smukke svane.
  Jeg mener at man have tiltro til, at når der fra træner team udtales, at der ikke er den store forskel på de 2 målmænd, må man konkludere at hermansen er til at tage over.
  Kunne man også forestille sig at Schwaebe overpræsterer i et tranfer vindue, for at bane vejen for en hurtig retur til Tyskland.
  Dette er let min mening.

 • Laasss
 • Laasss   1 måned(er) siden   

 • Hans kontrakt kommer til at løbe ud.
  Kan godt være CV kan finde en køber, men der skal to til en tango.
  Vis jeg var ham, ville jeg som alt også tyder på færdiggøre kontrakten, og stå transfer fri næste år, hvor det corona pis forhåbentlig er overstået.
  Der skulle satme en god kontrakt til, og en klub jeg virkelig gad spille for, før jeg skiftede.
  Så den med forlæng eller sælg holder ikke, for det er spilleren i sidste ende der bestemmer.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @Laasss nogen vinder millioner i enarmet :) og lotto, andre vinder millioner ved tænke på sig selv før klubben.

  Se 4 flere kommentarer